Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte, dnes jsem poprvé vyjela s kočárkem CAM elegant family - béžový. Je lehoučký, dobře se ovládá, krásně se s ním jezdí. Okolí nadšené, prý ještě nikdy takový neviděli, každý uchvácen. Jen se chci zeptat, je možné vyměnit kolečka na kočárku za jiné?? Jsou tam pevná kolečka - golfkového typu, takže to drncá na dlažbě, no malému to nevadí -spinká u toho. Ale kdyby náhodou existovalo něco, co to zmírní nebylo by to na škodu. Já vím, měla jsem na to myslet dříve, alejá bych šla do toho kočárku znovu a znovu. Nebo jestli třeba existují nějaké tlumiče na to drncání. Nevím
poraďte… ![]()
Dobře se ovládá, krásně se s ním jezdí a proto potřebuju vyměnit kolečka, protože se s tím nedá jezdit
Ale hlavně, že okolí je nadšené, prý ještě nikdy takový neviděli, každý uchvácen.
No já teda neporadím, mám obyčejnej kočár, kterej okolí asi nijak neuchvacuje, ale jezdí bez toho aniž by mi vyklepal dítě na chodník ![]()
Když věc sebereš ze země do 5 sekund, tak je to v pořádku. Prej na to nestihnou naskákat bacily. Bylo to jednou na Nově ve zprávách ![]()
No nevím, já koukala hlavně na pohodlí, tlumiče tam taky mám, pak výfuk pro odsávání jedovatých plynů z korbičky a nárazník
erbeg by se taky našel a pro jistotu jsem tam namontovala zpětné zrcátko aby malej nenaboural při couvání do baráku ![]()
@carisima píše:
Ahojte, dnes jsem poprvé vyjela s kočárkem CAM elegant family - béžový. Je lehoučký, dobře se ovládá, krásně se s ním jezdí. Okolí nadšené, prý ještě nikdy takový neviděli, každý uchvácen. Jen se chci zeptat, je možné vyměnit kolečka na kočárku za jiné?? Jsou tam pevná kolečka - golfkového typu, takže to drncá na dlažbě, no malému to nevadí -spinká u toho. Ale kdyby náhodou existovalo něco, co to zmírní nebylo by to na škodu. Já vím, měla jsem na to myslet dříve, alejá bych šla do toho kočárku znovu a znovu. Nebo jestli třeba existují nějaké tlumiče na to drncání. Nevímporaďte…
Tak jsem koukla co to je za kocar. Mam taky Cam, ale starsi verzi, trikolku. Moc se toho za ty roky na kocaru nezmenilo, ale uprimne, ty kolecka se mi nelibej uz na prvni pohled. Nemam nafukovaci, mam gumovy, ale ty mas asi uplne z tvrdeho plastu vid? Na ty velky se to vymenit da, na kolecka golfoveho typu netusim jestli delaji aspon pogumovany. Nafukovaci asi tezko. Nejlip udelas, kdyz se zeptas tam, kdes ten kocar kupovala.
Osobně si myslím, že to vyměnit nepůjde, ale zkus se zeptat v prodejně nebo v servise kočárků. je to pak i otázka ceny… jinak kočár vzhledově hezký ale dost nepraktický
ta kolečka jsou drncací už od pohledu…
Rekla bych ze tenhle tip kolecek vymenit nejde.Je to kocar golfoveho tipu. Takze az snim budes jezdit v zime na snehu to bude parada muzes zazimovat. Rekla bych ze tenhle kocar je pouzitelny max.do nakupniho strediska tam ti to hrkat nebude. Jina rada neni. A nevim co je na nem tak uzasneho kdyz je neprakticky pro male deti pro starsi se sportovnii sedackou by byl v pohode ale starsi.Ne male mimi.
@kattkka píše:
Rekla bych ze tenhle tip kolecek vymenit nejde.Je to kocar golfoveho tipu. Takze az snim budes jezdit v zime na snehu to bude parada muzes zazimovat. Rekla bych ze tenhle kocar je pouzitelny max.do nakupniho strediska tam ti to hrkat nebude. Jina rada neni. A nevim co je na nem tak uzasneho kdyz je neprakticky pro male deti pro starsi se sportovnii sedackou by byl v pohode ale starsi.Ne male mimi.
no úžasný je - je krásný a než jsem ho kupovala, propsala jsem nekolik mailů s maminama, co ho mají a všechny byly spokojené, prý to drncá jen na dlaž, kostkách a nerovném povrchu nooooo
@carisima píše:
no úžasný je - je krásný a než jsem ho kupovala, propsala jsem nekolik mailů s maminama, co ho mají a všechny byly spokojené, prý to drncá jen na dlaž, kostkách a nerovném povrchu nooooo
@tamata píše:
Dobře se ovládá, krásně se s ním jezdí a proto potřebuju vyměnit kolečka, protože se s tím nedá jezditAle hlavně, že okolí je nadšené, prý ještě nikdy takový neviděli, každý uchvácen.
No já teda neporadím, mám obyčejnej kočár, kterej okolí asi nijak neuchvacuje, ale jezdí bez toho aniž by mi vyklepal dítě na chodník
já sem nepsala, že se s ním nedá jezdit, ale že kdyby existovalo neco, co zmírní drncání bylo by to ok. nechápu proč sem píšete takové jízlivé odpovedi, když k tomu nemáte, co říct. no nejspíš vám to delá dobře, tak si poslužte. No jo no, jsem mlůadá nezkušená mamina, nikdo neporadil a vybíral jsem i podle vzhledu, ale nebojte své dítě z kočáru nevysypu, taková kráva zase nejsem. No, ať Vám to dobře jezdí s obyč kočárem.
@kattkka píše:![]()
.Takze vlastne vsude.
. Ale kazdy mame jiny styl i styl zivota a nekomu vyhovuje chozeni po rovinkach. Vzhledem k tomu ze nase silnice a chodniky jsou nic moc tak opravdu je ten kocar dobry do obchodu.
No jo no, co už
@carisima píše:
já sem nepsala, že se s ním nedá jezdit, ale že kdyby existovalo neco, co zmírní drncání bylo by to ok. nechápu proč sem píšete takové jízlivé odpovedi, když k tomu nemáte, co říct. no nejspíš vám to delá dobře, tak si poslužte. No jo no, jsem mlůadá nezkušená mamina, nikdo neporadil a vybíral jsem i podle vzhledu, ale nebojte své dítě z kočáru nevysypu, taková kráva zase nejsem. No, ať Vám to dobře jezdí s obyč kočárem.
No nevim jesli s obyc ale vybiram taky podle recenzi, a ruznych dalsich kriterii. A cam nemaji moc dobre recenze v posledni dobe.JE tu spousta diskuzi.
Takze se dalo vybrat neco jineho.
A jinak driv na ne delali takove gumove kolecka ale myslim ze ted uz ne.Zkus napsat vyrobci. Treba ti poradi.
@kattkka píše:
No nevim jesli s obyc ale vybiram taky podle recenzi, a ruznych dalsich kriterii. A cam nemaji moc dobre recenze v posledni dobe.JE tu spousta diskuzi.
Takze se dalo vybrat neco jineho.
A jinak driv na ne delali takove gumove kolecka ale myslim ze ted uz ne.Zkus napsat vyrobci. Treba ti poradi.
jojo už msem psala výrobci…holt jsem chtela i neco usetrit, ten s gumovymi kolecky stal skoro 18 tis. to se mi nechtelo davat.