Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminy chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenost s těmito golfky TORINO,,,vybírám golfky ale nevím které líbí se mi i EORO CART LIRA 4 ale nemá spojenou rukojeť,za každou radu budu ráda už se mi i o tom zdá
![]()
Já jsem zvědavá na reakce… Vypadá jako Espiro magic 4 ale je o dost levnější
taky koukáme po golfkách-lehkym sporťáčku ![]()
no taky koukám ale asi je fakt že každý kočárek bude mít pro a proti,ale stejnak bych chtěla slyšet zkušenosti
já ho včera viděla v obchodě a asi si ho koupím..původně sem chtěla espiro magic ale jako opravdu vypadá stejně,de i do lehu a cena.. ta je pro mě důležitá našla sem ho na netu za 2580kč a to asi rozhodne protože espiro je o 1000kč dražší.. jinak asi záleží co od toho člověk čeká.Pokud mi vydrží rok (na zimu si nechám sporták co mám) tak budu spokojená
![]()
martina01 - můžu se zeptat jak se vám zdála vysoko rukojeť, protože někde uvádějí 100 cm a někde 107 cm. Mě by to bylo jedno, ale mám vysokého manžela, tak aby se nehrbil.
já nevím jak moc je váš manžel vysoký
ale já mám 162cm a dobré-
ruce porčené..ale asi být váma okouknu obchod a vyzkouším
Ráda bych oživila tuto diskusi, chtěla jsem se zeptat jak jste s tímto kočárkem spokojeny, líbí se mi, ale nikde jsem nenašla nějaké fotky i s tím nánožníkem a je dost podobný espiro magic, ten se mi taky líbí, ale né ten nový model, ta šedá konstr. cena tohoto kočárku je super, ale jaká je kvalita ![]()