Kočárek Torino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
5.3.12 12:05

kočárek TORINO

Dobrý den maminy chtěla jsem se zeptat zda máte některá zkušenost s těmito golfky TORINO,,,vybírám golfky ale nevím které líbí se mi i EORO CART LIRA 4 ale nemá spojenou rukojeť,za každou radu budu ráda už se mi i o tom zdá :zed: :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.3.12 12:23

Já jsem zvědavá na reakce… Vypadá jako Espiro magic 4 ale je o dost levnější ;) taky koukáme po golfkách-lehkym sporťáčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
5.3.12 12:38

no taky koukám ale asi je fakt že každý kočárek bude mít pro a proti,ale stejnak bych chtěla slyšet zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.3.12 17:19

já ho včera viděla v obchodě a asi si ho koupím..původně sem chtěla espiro magic ale jako opravdu vypadá stejně,de i do lehu a cena.. ta je pro mě důležitá našla sem ho na netu za 2580kč a to asi rozhodne protože espiro je o 1000kč dražší.. jinak asi záleží co od toho člověk čeká.Pokud mi vydrží rok (na zimu si nechám sporták co mám) tak budu spokojená
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
14.3.12 08:37

martina01 - můžu se zeptat jak se vám zdála vysoko rukojeť, protože někde uvádějí 100 cm a někde 107 cm. Mě by to bylo jedno, ale mám vysokého manžela, tak aby se nehrbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.3.12 07:34

já nevím jak moc je váš manžel vysoký :nevim: ale já mám 162cm a dobré- :) ruce porčené..ale asi být váma okouknu obchod a vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.4.13 10:25

Ráda bych oživila tuto diskusi, chtěla jsem se zeptat jak jste s tímto kočárkem spokojeny, líbí se mi, ale nikde jsem nenašla nějaké fotky i s tím nánožníkem a je dost podobný espiro magic, ten se mi taky líbí, ale né ten nový model, ta šedá konstr. cena tohoto kočárku je super, ale jaká je kvalita :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí