Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chtěla bych si koupit tyto golfky a zajímal by mě váš názor na ně.Jak jste s nimi spokojeni všechny plusy a mínusy.Budu vám moc vděčná.
Díky moc za odpovědi ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Jééé tak děkuji za názor.Cena je celkem vysoká,ale ten kočárek je prostě úžasný ![]()
Jo a mám k nim i tu hlubokou korbu a s ní je to taky super, když jsem věděla, že nepojedu nikam daleko, tak jsem místo podvozku GT3 vozila jen pliko a nacvakla jsem korbu na ně. I když to ty už podle metříku nevyužiješ.
Já v pliku vozila syna od 8 měsíců do 3 let a byla jsem moc spokojená.Výborná je ta přetahovací bouda a pláštěnka a je i super prostorný. ![]()
j.a.n.i1 píše:
Jo a mám k nim i tu hlubokou korbu a s ní je to taky super, když jsem věděla, že nepojedu nikam daleko, tak jsem místo podvozku GT3 vozila jen pliko a nacvakla jsem korbu na ně. I když to ty už podle metříku nevyužiješ.
No já chtěla jen golfky.Mám i sporťák,ale golfky jsem chtěla na cestování a tak.
Ahojky, tak ja s nima byla velice spokojena, velky kosik, jednoduche slozeni a rozlozeni, vesly se mi do celkem maleho kufru auta, super polohovani a dlouha zadova cast, takze v pripade polozeni se tam malej nemusel nijak tisnit a spalo se mu pohodlne.
Jedine minus…rychle se osahaj madla. Tedy nevim jak jsou resene u novejsich modelu, ale u tech gumovych to tak bylo. Jinak jsou opravdu suprove. ![]()
dari74 píše:
Já v pliku vozila syna od 8 měsíců do 3 let a byla jsem moc spokojená.Výborná je ta přetahovací bouda a pláštěnka a je i super prostorný.
| Díky |
Tak ty madla tam gumové nejsou.Nevím z čeho to je,ale guma neee.
Holky a slyšela jsem,že se má dávat pozor na polohování zádiček,že je to na nějakou šňůrku anebo gumu a ta praská.Tak nevím.Myslím,že ty novější to už mají pěkně vypolstrované.
no ony byly ty madla ze spodu plastove, ale nahore bylo cosi jako guma prste mekkeho
ja mela tedy r.v. tusim 2008 a ty tam zadnou gumu ani snurku nemely
Tak já myslím,že to byl taky plast.Viděla jsem rok 2011 i 2012 a žádná guma.
**To je z té diskuze co psala jedna holčina
**Ještě se zkus mrknout, jak má řešené polohování zad. Některé Peg Peréga to prý mají na pásek a to prý není moc dobré řešení. Časem se to vychodí. Ale jinak obecně si Peg Peréga maminky chválí.