Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Ahoj, mohu se zeptat, zda nánožník k Pliku je stejně na prd jako u GT3? Nebo se do něj dítě dokonce vejde?
PP pliko completo 3:Syn má 15m, přes 80cm a ještě nedávno jsem vozila v nánožníku i emitex teplý pytel s dítětem a naprosto v pohodě. Neodpadával, nikde se neodepínal, syn se vejde v pohodě. Teď bez pytle tam má hafo místa. Akorát by nánožník mohl sahat výš. Když dáš dítě do lehu, tak vlastně vůbec nezkrývá bříško. Kdybys chtěla nafotit písni sz.
Já to z nánožníkem řeším tak, že ho celý natáhnu, jako by otevřu, jestli mi rozumíte a malý ho má krásně i přes tělíčko, když je v lehu ![]()
@Janeet bohužel nerozumím. Jak ho nahoře zachytíš? Já když ho vytáhnu vlastně pod hrazdičkou co nejvíc nahoru to jde, tak ho chvilku přes tělíčko má, ale stejně sklouzává, takže je to vždy jen na chviličku.
![]()
@dorinka01 přesně tak ho vytáhnu a nesklouzává mi, pod nožkama je přicvaknutý ke kočárku, tak že nemá kam sklouznout ![]()
@Janeet přicvaknutý je. Ale je tam ještě dost vůle na to sklouznutí. Já před zimou přemýšlela, že si našiju nějaká poutka z gumy nahoru, tam co se přehýbá a jak to takhle vytáhnu, tak zachytím o ty výstupky, co jsou na rámu. Nakonec jsem se na to vykašlala. Venku stejně v kočárku nespal a v sedě to bylo v pohodě. jak jsem psala, vozili jsme emitex pytel až k bradě.
@dorinka01 tak já tam měla ještě napěchovaný fusak, tak že mi nesklouzával a opravdu krásně držel. No a i když jsem fusak zrušila, tak je pravda, že ten nánožník byl trochu volnější, ale nesklouzával a malý byl krásně přikrytý. S těma poutkama to je dobrý nápda
asi něco takové taky udělám ![]()
@Janeet mohli by je tam našívat už ve výrobě
. Taky ti rachtá brzda?
@dorinka01 to je fakt, mohli
nerachtá mi brzda
Mě rachtá kočárek celkově, když jedu přes kostky na chodníku, ale jinak v pohodě, jsem s ním moc spokojená ![]()
@Janeet Až na řízení jednou rukou je super. Tak to mi asi taky rachtá celý kočár, tady je všude zámkovka ![]()
@dorinka01 jednou rukou mi to taky jde, ale když mám nákup, tak to jednou už taky neovládnu. U nás ve městě jsou taky skoro všude ty kostky ![]()
@Janeet já to jednou rukou utáhnu jen když je kočárek prázdný a to ještě musí být tak nějak rovina, ale s malým v kočárku a jen jednou rukou třeba když prší a potřebovala bych táhnout deštník…to jsem v háji
Škoda, že nemá spojenou rukojeť, to je jediné, co mi tam chybí…jo a ty poutka na nánožníku ![]()
@dorinka01 tak ta spojená rukojeď mi tam taky chybí a už jsem přemýšlela, jak ji tam přidělat
nic mě nenapadlo ![]()
@Janeet že jo? Já si taky říkám, že by nebylo špatný vyvinout takovou nějakou universální rukojeť, nahoře s kloubem, aby se dal kočár složit a na stranách přidělávky jako třeba na slunečníček nebo tak
Ale nic takového jsem nikde nenašla ![]()
@dorinka01 chtělo by to něco vymyslet, asi napíšu výrobci ![]()
jakou máš barvu kočárku? já béžovou ![]()