Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny uživatelky jakýchkoliv golfek!
Hodně se tady diskutuje o výhodách spojené rukojeti. O tom, že golfky se posjenou rukojetí se dají řídit jednou rukou nepochybuji. Ale jak je to s tou klasickou rukojetí („berany“)? Když budu mít prázdný kočárek a malého povedu za ruku, tak to jednou rukou opravdu neuřídím? Třeba na nerovném chodníku.
já jsem v pohodě uřídila
měla jsem babypoint solar a šlo to normálně,nevidím v tom problém ![]()
Mám Liru 4 s klasickýma berana a ovládní jednou rukou super, jak s dítětem tak i bez něj.
Nemohla jsem ani uvěřit, že to jde. ![]()
Holky, díky moc, ani nevíte, jak jste mě uklidnily. Zatím všechny golfky, které mám ve výběru právě mají nespojenou rukojeť. Ty s tou spojitou rukojetí mi většinou nevyhovují po různých stránkách. Ale tady se o tom píše, jak kdyby se s tou klasickou rukojetí nedalo dojet ani před barák ![]()
alviola píše:
Holky, díky moc, ani nevíte, jak jste mě uklidnily. Zatím všechny golfky, které mám ve výběru právě mají nespojenou rukojeť. Ty s tou spojitou rukojetí mi většinou nevyhovují po různých stránkách. Ale tady se o tom píše, jak kdyby se s tou klasickou rukojetí nedalo dojet ani před barák
Ono to chce vyzkoušet.
Některý doopravdy jednou rukou nejdou řídit vůbec, ale to platí i u spojené rukojeti. ![]()
Já teda bych si musela zaaretovat kolečka, na nerovném terénu golfky s otočnými koly a nespojenoou rukojetí neuřídím…
máme coneco jupii a normálněho řídím bez problemu jednou rukou
Já to taky zvládala celkem dobře. V jedný ruce dítě, v druhý ruce kočár.