Klasická rukojeť a řízení jednou rukou

2249
3.3.12 10:23

Klasická rukojeť a řízení jednou rukou

Zdravím všechny uživatelky jakýchkoliv golfek!
Hodně se tady diskutuje o výhodách spojené rukojeti. O tom, že golfky se posjenou rukojetí se dají řídit jednou rukou nepochybuji. Ale jak je to s tou klasickou rukojetí („berany“)? Když budu mít prázdný kočárek a malého povedu za ruku, tak to jednou rukou opravdu neuřídím? Třeba na nerovném chodníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7499
3.3.12 10:27

já jsem v pohodě uřídila ;) měla jsem babypoint solar a šlo to normálně,nevidím v tom problém 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
3.3.12 10:28

Mám Liru 4 s klasickýma berana a ovládní jednou rukou super, jak s dítětem tak i bez něj. :pankac: :pankac: :pankac: Nemohla jsem ani uvěřit, že to jde. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2249
3.3.12 10:37

Holky, díky moc, ani nevíte, jak jste mě uklidnily. Zatím všechny golfky, které mám ve výběru právě mají nespojenou rukojeť. Ty s tou spojitou rukojetí mi většinou nevyhovují po různých stránkách. Ale tady se o tom píše, jak kdyby se s tou klasickou rukojetí nedalo dojet ani před barák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
3.3.12 10:48
alviola píše:
Holky, díky moc, ani nevíte, jak jste mě uklidnily. Zatím všechny golfky, které mám ve výběru právě mají nespojenou rukojeť. Ty s tou spojitou rukojetí mi většinou nevyhovují po různých stránkách. Ale tady se o tom píše, jak kdyby se s tou klasickou rukojetí nedalo dojet ani před barák :-)

Ono to chce vyzkoušet. :palec: Některý doopravdy jednou rukou nejdou řídit vůbec, ale to platí i u spojené rukojeti. ;)

• Citovat
  • Upravit
24798
3.3.12 10:49

Já teda bych si musela zaaretovat kolečka, na nerovném terénu golfky s otočnými koly a nespojenoou rukojetí neuřídím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
3.3.12 12:09

máme coneco jupii a normálněho řídím bez problemu jednou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
3.3.12 19:08

Já to taky zvládala celkem dobře. V jedný ruce dítě, v druhý ruce kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí