Peg Perego Pliko P3

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
3.3.12 22:37

Tak polohování bylo úplně v pohodě,byla tam taková jakoby páčka,která se lehce přitáhla nahoru a žádný pásek nebo guma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.3.12 22:41

Já sem si toho taky nevšimla tak se radší ptám.Kdybych náhodou něco přehlídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.3.12 22:41
dari74 píše:
Tak polohování bylo úplně v pohodě,byla tam taková jakoby páčka,která se lehce přitáhla nahoru a žádný pásek nebo guma.

jojo, taky sem to tak mela

a jeste jedna velika vyhoda presto, ze je dite pripasano, neni fixovano k operadlu a ma volnou hohyblivost, presto je tak pripasane, ze se nemuze zvednout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.3.12 22:47

Holky díky moc za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.12 22:47

Nedají se pohodlně ovládat jednou rukou a prodřel se mi košík, protože se trochu prověšuje (je teda fakt, že ho nešetřím a rozhodně přetěžuju :mrgreen: ). Když s nima rychle couvám, tak se jakoby rozjíždí zadní kolečka, drhne to ale nevím, jestli to není třeba běžné i u jiných golfek. Opěrka pro nohy není moc velká, dítě na ní nohy spíš neudrží, když usne, visí mu ve vzduchu.

Polohování je takovou plastovou „packou“, žádné šňůrky nebo co, funguje parádně. Já jsem s nima navzdory těm záporům spokojená, i když dneska už bych si vybrala něco se spojenou rukojetí - ale obouruč se s nima jede dobře. Jsou prostorné, dlouhá opěrka, malý by se tam vešel pohodlně ještě teď, rukojeti se dají dát celkem vysoko, takže vysoký rodič příliš netrpí (i když 190 cm vysoký manžel už do koleček kope, já se 174 cm problém nemám). Fajn je i ta stříška, co se dá překlopit až před dítě, dobře se skládají i přenášejí, potah se dá celý sundat a vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.12 22:48
Terulka píše:
a jeste jedna velika vyhoda presto, ze je dite pripasano, neni fixovano k operadlu a ma volnou hohyblivost, presto je tak pripasane, ze se nemuze zvednout

Ano, to jsem zapomněla, to je na nich nejlepší :palec: :mrgreen: Ale nejsem si jistá, jestli ty nové to ještě mají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
3.3.12 22:50

O té rukojeti taky pořád přemýšlím.Vím,že je lepší spojená,ale zase takové mínus moc velké to není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.3.12 22:55

no ja jsem taky puvodne tenkrat chtela se spojenou rukojeti, ale nenasla jsem zadne tak dobre jako pliko a tudiz jsem to ozelela, proste jsem si poridila hands-free a nemusela bud ridit golfky nebo telefonovat :mrgreen: :mrgreen:
na nic dalsiho jsem druhou ruku nepotrebovala ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.12 22:56

S prvním dítětem, které jede v kočáře, vůbec ne. Mě to začalo trochu štvát, až už ťapal vedle kočáru a potřebovala jsem ho vzít za ruku (a na kočáru byl třeba nákup, takže byl těžký). Ale to už někdo pak kočár nechává doma. Taky se hůř třeba telefonuje a zároveň rychle jede. Ale jak vidíš, přežili jsme a na malou je používám taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
3.3.12 23:03

jo tak to ja mela prvorozeneho uz velkeho, takze za ruku uz chodit nemusel :mrgreen: naopak nekdy vozil on a jeste ho to bavilo :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.3.12 23:08

No Samík někdy šel sám, ale kočár jsme vezli - máme to všude daleko - tak v těchto případech mi to vadilo kdy mě kočár táhl na jednu stranu a dítě, deroucí se do kaluže, na druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
3.3.12 23:32

Já musím napsat, že se mi hned týden po zakoupení pokazila brzda, nešla odbrzdit. Bouda mi vypadává z pantů pokaždé, když kočár zvedám do autobusu nebo přenáším. Musím ji potom pracně zacvakávat zpět. Taky mi vypadl druk , na který se připevnuje pláštěnka, tak ted musím používat takou tu univerzální. Jednou rukou se golfky ovládají hůř, ale to je asi problém všech kočárků tohoto typu. Servis v Praze je někde na periferii a jsou tam dost neochotní. S opravami jsem se naučila jezdit do centra do obchodu Malli. Je tam perfektní pán, který servis zařídí a ještě půjčí na dobu opravy náhradní kočárek. K negativům musím ale dodat, že se ke kočárku chovám dost zbrkle a asi ho neužívám tak, jak bych měla. Prostě jej nešetřím a z toho možná všechny závady plynou. Tak se nenechejte odradit. Znovu bych ale tuto značku už nekoupila. Mám typ z roku 2011, tmavě hnědý.

Příspěvek upraven 27.04.12 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
4.3.12 19:56

Já si chci koupit taky typ z roku 2011.Půjdu se na něho zítra podívat s přítelem a uvidíme.Díky za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
25.4.12 22:20

Peg Perego Book

Kdo by chtěl spojenou rukojeť, viděla jsem na youtube video s novým modelem Peg Perego Book a ten ji má. Akorát není ještě v prodeji, kdo ví, kdy se dostane do ČR. Má i širší sedák. A větší zadní kola. Jsem na něj zvědavá, Pliko P3 nám bylo úzký, proto jsme nakonec nekoupili.
Video zde: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
25.4.12 22:44
@violetka píše:
Kdo by chtěl spojenou rukojeť, viděla jsem na youtube video s novým modelem Peg Perego Book a ten ji má. Akorát není ještě v prodeji, kdo ví, kdy se dostane do ČR. Má i širší sedák. A větší zadní kola. Jsem na něj zvědavá, Pliko P3 nám bylo úzký, proto jsme nakonec nekoupili.
Video zde: http://www.youtube.com/watch?…

Tak to je super kočár.Moc se mi líbí.Ale cena určitě bude masakrální.
Já jsem s Peg peregem spokojená.Samozřejmě má nějaké mouchy,ale je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí