Kočárek trojkombinace

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.4.12 15:24

kočárek trojkombinace

Zdravim holky..
Mame kocarek z bazaru :oops: dorjan spring cool..je to trojkombinace tak by me zajimalo,jak se pouziva pro ty deti kolem toho pul roka,kteri jeste jiste nesedi a na sportak to neni..vim,ze je to hluboky kocar a sportak ale ta dalsi kombinace?
poradte

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
11.4.12 15:30

Já myslím, že trojkombinací se rozumí hluboká korba, sporťák a autosedačka. Nebo se pletu? Aspoň já to tak mám u Firkonu. Jinak kamarádky syn v půl roce už ve sporťáku řádil. Ale byl tuším ten sporťák do lehu, nebo do skoro úplného lehu, do korbičky se jí totiž už nevešel.

• Citovat
  • Upravit
227
11.4.12 15:33

Ahojky, každý uvádí pod pojmem trojkombinace něco jiného-většinou je to hluboká korba plus sporťák a pak se to liší - někdy je k tomu autosedačka, někdy vložná taška na miminko, někde jsem se tuším dokonce dočetla že některý výrobce počítá i tašku na rukojeť jako tu třetí část kombinace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.4.12 15:40

Když se tak dívám na ten tvůj kočárek tak v modelu pro letošní rok je uvedeno, že se jedná o čtyřkombinaci (kolekce se skládá z malého hlubokého kočárku, velkého hlubokého kočárku, přenosné tašky na dítě a sportovní sedačky). Ale pojem velký a malý hluboký kočár slyším teda poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
11.4.12 15:45
@Ang_BK píše:
Když se tak dívám na ten tvůj kočárek tak v modelu pro letošní rok je uvedeno, že se jedná o čtyřkombinaci (kolekce se skládá z malého hlubokého kočárku, velkého hlubokého kočárku, přenosné tašky na dítě a sportovní sedačky). Ale pojem velký a malý hluboký kočár slyším teda poprvé

Jestli to není myšleno jako vajíčko ( ten malý hluboký kočár) :nevim: Jinak já měla taky trojkombinaci a klasika, hluboká korba, sporťák a vajíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
11.4.12 15:57

Já mám Dorjan a opravdu ten třetí kus je autosedačka. Pořád jezdím s hlubokým. Prcek je malej, pohodlně se tam vejde a moc ho nezajímá venek, protože v něm jezdí akorát jednou denně cca 20 minut než zabere a pak v něm po obědě spí. Takže já asi hned tak sporťák dávat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
11.4.12 16:06

Já jsem z toho dotazu pochopila, že zakladatelka už ten kočárek má doma, tak mi nejde do hlavy, kdyby tou třetí kombinací byla ta autosedačka, že by si toho zakladatelka nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
11.4.12 17:50

Zrovna u tohodle typu kočárku je to 100% myšlená vložná taška jako 3 díl… A malej hlubokej je s taškou, velkej s takovým tím doplňkem na prodloužení lůžka či jak to nazvat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
16.4.12 14:02

Já mám dojem, že u tohoto typu je myšlena jako trojkombinace: malý hluboký kočárek - s vložnou taškou, velký hluboký kočárek - bez vložné tašky a sporťák. Dneska už tento kočárek dělají i jako čtyřkombinaci a ta čtvrtá je ta autosedačka.

Já osobně bych ale půlroční dítě do sporťáku nedávala. Vozila jsem v korbě do 8 měs a kdybych si já hloupá koupila Inglesinu, tak jsem vozila až do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.12 15:03

Ahojky, trojkombinace by mela být autosedačka (vajíčko) , korbička hluboká( mi tomu říkame Valník :)) a sporťák :) ale už několikrát sem si všimla Ze ta hluboká korbička je strašně mala. Takže mi příjde že se tam to díťatko vejde tak maximalne do 6 měsícu. Ja si naštěstí vybrala s relativně velkou korbu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.4.12 16:05

Snad nevadí, že nezakládám nové téma. Snažím se vybrat nějaký kočárek. Moje představa je následující.
1.Trojkombinace
2.Široká korbička (děťátko čekáme 11/2012)
3.Přední kolečka s aretací
4.Dobré odpružení. Líbil se mi X-Lander ale prý nemá žádné odpružení)
5.Kvalitní materiály

Aby se s kočárkem dobře jezdilo ve sněhu a v terénu. Né moc těžký. Velikost aby se vešel do výtahu v paneláku. Můžete mi poradit z vašich zkušeností? Kdyby vás něco napadlo k mé představě, klidně sem napište. Čekáme první děťátko, takže s tím nemám moc zkušeností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
21.4.12 16:34

@JuditM
já mám Dorjan Danny Sport 2011 Prestige flower collection, typ Daisy. Jsem spokojená. U mě to byla láska na pohled, takže jsem vybrala okem a pak koukala, že recenze má docela dobrý. Prcek je zářijový a pohoda se vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
21.4.12 16:40

Já mám X-Lander Volcano, nemá teda odpružení, ale jsem s ním spokojená. Dítě se narodilo loni v říjnu a ještě teď je v korbičce a krásně se tam vleze, byť není žádné tintítko. Sněhem a terénem sem projela všechno, vlezu se do výtahu v paneláku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.4.12 13:38

Dnes jsem narazila na toto za 1999Kč
http://www.kocarky.cz/…rba-sand.jpg

Po půl roce bych zakoupila kvalitní sporťák. Máte někdo zkušenost z Easywalkerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.4.12 09:41

Zkušenost s Easywalkerem nemám, ale majitel prodejny, kde jsme kupovali kočárek i autosedačky říkal, že patří k nejlepším sporťákům. Mám důvod mu věřit, vždy nám dobře poradil a působí rozumně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí