Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já myslím, že trojkombinací se rozumí hluboká korba, sporťák a autosedačka. Nebo se pletu? Aspoň já to tak mám u Firkonu. Jinak kamarádky syn v půl roce už ve sporťáku řádil. Ale byl tuším ten sporťák do lehu, nebo do skoro úplného lehu, do korbičky se jí totiž už nevešel.
Ahojky, každý uvádí pod pojmem trojkombinace něco jiného-většinou je to hluboká korba plus sporťák a pak se to liší - někdy je k tomu autosedačka, někdy vložná taška na miminko, někde jsem se tuším dokonce dočetla že některý výrobce počítá i tašku na rukojeť jako tu třetí část kombinace ![]()
Když se tak dívám na ten tvůj kočárek tak v modelu pro letošní rok je uvedeno, že se jedná o čtyřkombinaci (kolekce se skládá z malého hlubokého kočárku, velkého hlubokého kočárku, přenosné tašky na dítě a sportovní sedačky). Ale pojem velký a malý hluboký kočár slyším teda poprvé
@Ang_BK píše:
Když se tak dívám na ten tvůj kočárek tak v modelu pro letošní rok je uvedeno, že se jedná o čtyřkombinaci (kolekce se skládá z malého hlubokého kočárku, velkého hlubokého kočárku, přenosné tašky na dítě a sportovní sedačky). Ale pojem velký a malý hluboký kočár slyším teda poprvé
Jestli to není myšleno jako vajíčko ( ten malý hluboký kočár)
Jinak já měla taky trojkombinaci a klasika, hluboká korba, sporťák a vajíčko…
Já mám Dorjan a opravdu ten třetí kus je autosedačka. Pořád jezdím s hlubokým. Prcek je malej, pohodlně se tam vejde a moc ho nezajímá venek, protože v něm jezdí akorát jednou denně cca 20 minut než zabere a pak v něm po obědě spí. Takže já asi hned tak sporťák dávat nebudu.
Já jsem z toho dotazu pochopila, že zakladatelka už ten kočárek má doma, tak mi nejde do hlavy, kdyby tou třetí kombinací byla ta autosedačka, že by si toho zakladatelka nevšimla ![]()
Zrovna u tohodle typu kočárku je to 100% myšlená vložná taška jako 3 díl… A malej hlubokej je s taškou, velkej s takovým tím doplňkem na prodloužení lůžka či jak to nazvat…
Já mám dojem, že u tohoto typu je myšlena jako trojkombinace: malý hluboký kočárek - s vložnou taškou, velký hluboký kočárek - bez vložné tašky a sporťák. Dneska už tento kočárek dělají i jako čtyřkombinaci a ta čtvrtá je ta autosedačka.
Já osobně bych ale půlroční dítě do sporťáku nedávala. Vozila jsem v korbě do 8 měs a kdybych si já hloupá koupila Inglesinu, tak jsem vozila až do roka.
Ahojky, trojkombinace by mela být autosedačka (vajíčko) , korbička hluboká( mi tomu říkame Valník
a sporťák
ale už několikrát sem si všimla Ze ta hluboká korbička je strašně mala. Takže mi příjde že se tam to díťatko vejde tak maximalne do 6 měsícu. Ja si naštěstí vybrala s relativně velkou korbu ![]()
Snad nevadí, že nezakládám nové téma. Snažím se vybrat nějaký kočárek. Moje představa je následující.
1.Trojkombinace
2.Široká korbička (děťátko čekáme 11/2012)
3.Přední kolečka s aretací
4.Dobré odpružení. Líbil se mi X-Lander ale prý nemá žádné odpružení)
5.Kvalitní materiály
Aby se s kočárkem dobře jezdilo ve sněhu a v terénu. Né moc těžký. Velikost aby se vešel do výtahu v paneláku. Můžete mi poradit z vašich zkušeností? Kdyby vás něco napadlo k mé představě, klidně sem napište. Čekáme první děťátko, takže s tím nemám moc zkušeností.
@JuditM
já mám Dorjan Danny Sport 2011 Prestige flower collection, typ Daisy. Jsem spokojená. U mě to byla láska na pohled, takže jsem vybrala okem a pak koukala, že recenze má docela dobrý. Prcek je zářijový a pohoda se vešel.
Já mám X-Lander Volcano, nemá teda odpružení, ale jsem s ním spokojená. Dítě se narodilo loni v říjnu a ještě teď je v korbičce a krásně se tam vleze, byť není žádné tintítko. Sněhem a terénem sem projela všechno, vlezu se do výtahu v paneláku ![]()
Dnes jsem narazila na toto za 1999Kč
http://www.kocarky.cz/…rba-sand.jpg
Po půl roce bych zakoupila kvalitní sporťák. Máte někdo zkušenost z Easywalkerem?
Zkušenost s Easywalkerem nemám, ale majitel prodejny, kde jsme kupovali kočárek i autosedačky říkal, že patří k nejlepším sporťákům. Mám důvod mu věřit, vždy nám dobře poradil a působí rozumně.
Zdravim holky..
dorjan spring cool..je to trojkombinace tak by me zajimalo,jak se pouziva pro ty deti kolem toho pul roka,kteri jeste jiste nesedi a na sportak to neni..vim,ze je to hluboky kocar a sportak ale ta dalsi kombinace?
Mame kocarek z bazaru
poradte