Neobjednával jste také někdo kočárek Firkon?

1262
11.4.12 08:23

Neobjednával jste také někdo kočárek Firkon?

Ahoj,chtěla bych se zeptat,jestli jste tu někdo ted někdy neobjednával kočárek Firkon v obchodě Batolátko a popřípadě za jak dlouho vám ho dodali a jestli bylo vše v pořádku.Na internetových stránkách mají dodání do 3 týdnu,ale my už čekáme 5 týdnu a komunikace vázne,minulý týden jsem tam 2-krát volala a vždy řekli mi,že se na to podívají a kdyžtak se ozvou a zase nic,tak už z toho začínám být fakt špatná-mužete prosím napsat,jak jste to měli vy?Moc všem děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
11.4.12 08:29

Ahojky, taky jsem si objednala kočárek z Batolátka je to sice jen 2 týdny, už jsem tam dvakrát volala, naposledy včera a řekli mi po telefonu to samé jako tobě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 08:31

A řekli ti dodací dobu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.12 08:33

Ahoj, já tam objednávala kočár sice už v roce 2009, ale taky byly problémy - čekali jsme skoro 6 týdnů (chtěli jsme zelenej) a když už mi ruply nervy, tak jsem tam zašla a nakonec jsem si vybrala oranžovej, kterej tam byl vystavenej. Oni totiž naslibují, že si můžete objednat bůhvíjaké barevné kombinace, ale pak není vůbec jistý, jestli se to vůbec vyrobí… A komunikace s nimi taky vázla, naštěstí jsme to měli blízko přímo do Tuchlovic, tak jsme tam pak jeli asi 2× osobně a to už nám museli říct něco konkrétního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.4.12 08:38
@Maruška13 píše:
A řekli ti dodací dobu?

Jen mi přišel tehdy e-mail, že objednávka je závazná a že dodací lhůta je 2-7 dní…tak proto jsem tam volala co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 08:39

No,my tam byli osobně,když jsme ho objednávali,složili jsme zálohu 2000,– a tam to vypadalo vše v pohodě,všude jsem je vychvalovala a ted mě ten jejich přístup opravdu mrzí … :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 08:43
@kometa32 píše:
Jen mi přišel tehdy e-mail, že objednávka je závazná a že dodací lhůta je 2-7 dní…tak proto jsem tam volala co se děje.

Dlouho jsem tě tu neviděla,už víš,co čekáte? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
11.4.12 08:54

my jsme tak kočár kupovali osobně a to bylo v pořádku, jenže jsem chtěla ještě slunečník v barvě a ten neměli skladem, takže mi ho objednali s tím, že do tří týdnů mi ho pošlou. no co vám budu povídat, objednávala jsem ho v březnu a dostala ho v září po asi deseti urgencích :cert: kdy už mi byl prd platnej, na konci léta.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 08:56
@Šája píše:
my jsme tak kočár kupovali osobně a to bylo v pořádku, jenže jsem chtěla ještě slunečník v barvě a ten neměli skladem, takže mi ho objednali s tím, že do tří týdnů mi ho pošlou. no co vám budu povídat, objednávala jsem ho v březnu a dostala ho v září po asi deseti urgencích :cert: kdy už mi byl prd platnej, na konci léta.......

To mi ani neříkej…to snad není ani možný.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
11.4.12 09:00

bohužel, stále mi psali,že jim výrobce tu naši požadovanou barvu nedodal, několikrát jsem tam i volala, psala emaily, na ty tedy odpovídal pán v podstatě obratem, to jo, ale vždy jen, že slunečník není, pak na mě asi zapoměli úplně, protože pak jsem tam psala po dlouhé době a najednou odpověd zněla, že jim zrovna včera dodavatel dodal jeden kus v té naší barvě...... no neuhánět je, myslím, že ho nemám doted......ale iniciativu s dotazem jak to vypadá jsem vždycky musela vyvinout já, sami se vůbec neozývali :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 09:04

No,tak to je fakt prima,jestli to takhle bude i s tím kočárem :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
11.4.12 09:08

držím palce at ne......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.4.12 09:12
@Maruška13 píše:
Dlouho jsem tě tu neviděla,už víš,co čekáte? :D

Dnes mám ultrazvuk…tak snad se to dozvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
11.4.12 09:13

Já si teda nejsem na 100% jistá jestli zrovna od této společnosti jsem kočár kupovala, ale vím že jsem objednávala kočár s barevnou kombinací kterou neměli skladem a výrobní doba byla 3 týdny, říkala jsem si ok…po 4 týdnech nic, tak jsem psala a ani mi nebylo odpovězeno,psala jsem pak asi 3 krát a stále bez odpovědi. Vydržela jsem do 6 týdne a objednávku jsem zrušila. Psali mi že jim je to líto ale že mi na mé emaily odepisovali, projela jsem to znova aji spamy jsem projela ale odpověď nikde..Objednávka byla zrušena a já si koupila jinej kočár…Tak držím pěsti ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.4.12 09:44

No ty jo,to koukám.My jsem byli taky vybírat osobně.Vybrala jsem si na prodejně červený a nechali nám ho tam schovaný,než jsem porodila.
Pak jsem tam ještě objednávala asi po měsíci nějaký věci a taky dodací lhůta nic moc,bylo to v roce 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí