Neobjednával jste také někdo kočárek Firkon?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Holma
11.4.12 09:45

Já objednávala koncem února přímo na prodejně. paní že prý se ozve, až kočár bude (objednali jsem i autosedačku a spoustu dalšího…). Asi po 2 týdnech jsem si vzpomněla, že si nejsem jistá, zdy jsem od¨bjednala prodlouženou verzi nebo ne. Tak jsem tam pro jistotu zavolala a paní mi řekla, že jim zrovna přišlo nějaké zboží a kočát¨r si můžeme vyzvednout. takže celkem rychlovka. Když jsme si pro něj přijeli, zjistili jsme , že kočár sice mají, ale nemají sedačku, letní verzi do kočáru atd. Dohromady šlo o nákup za 20tis. S paní jsme se dohodli, že zaplatíme vše a zbytek (autosedačku a letní verzi) nám pošlou po víkendu dopravcem a dopravu sami zacálují. Samozřejmě nic! Takto jsem tam volala, oni že dají vědět a že posílají a furt nic. vydržela jsem to 2 týdny a pak už byla v telefonu velmi nepříjemná. Bylo naší chybou, že jsme si nenechali vystavit doklad, o tom, že autosedačku sice zaplacenou máme, ale nedostali jsme ji. Mě bylo zle a manžel nosil věci do auta, takže jsem na to úplně zapomněla. Z tohoto principu jsem se bála, že sedačku nedostaneme a budeme shánět novou. Naštěstí po asi 4tém telefonátu po 2 týdnech se zadařilo a skutečně druhý den přijel dopravce a sedačku dovezl. O nervech, jaký jsem kvůli tomu měla, ani nemluvím.

• Citovat
  • Upravit
12330
11.4.12 09:50

já kupovala přímo na prodejně, takže s dodáním žádné zkušenosti nemám, ale držím palce ať ho co nejrychleji dodají :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.4.12 09:58

Nám kočárek z Batolatka přišel do 3 týdnů…ale po rozbalení jsme zjistili, že obě zadní brzdičky jsou ulomené a vpředu bylo ulomené jedno aretační kolečko :cert: Tak tam manžel volal a pán byl ochotný a špatné díly nám posílá poštou (ještě nedorazily…)
nicméně minulý týden jsem si tam objednávala jiné zboží v akci a včera mi paní volala, že ho již nemají a nabízela mi jiné cca o pár stovek dražší, tak jsem objednávku zrušila :cert: moc nechápu, že když u zboží píší skladem a pak mi volají, že ho nemají, co to znamená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 10:07

No,je to zajímavé,mají trošku předělané stránky,před chvílí jsem tam koukala,ted tam mají dokonce napsané,že i ty kočárky mají skladem-nechápu- :cert: Nicméně-po tom,co jsem se už fakt naštvala a asi před pul hodinou znovu zavolala,se před chvílí ozvali,že tam vše máme a mužeme si přijet,tak vám dám vědět,jak to dopadlo :mavam: Jinak vám všem děkuji za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6819
11.4.12 13:28

já objednávala firkon přes batolátko před necelými 2 lety a taky byly problémy…objednala jsem si barvu a když pořád nic nepřicházelo,tak jsem tam volala,to mi sdělili,že tu barvu už nedělají 8o proč jí ale měli uvedenou na stránkách teda nevím…no vybrala jsem teda jinou barvu, to byl zase problém s kolečkama, chtěli po mě vědět jaký chci..netušila jsem,že mají víc druhů…no domluva děsná..nakonec teda kočárek dorazil a měl i správný kolečka,ale děs teda…určitě to chce tam pořád volat a honit je…přeju ti,aby kočárak dorazil co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.4.12 14:01

6.4. jsme z Batolatka obdrželi email, že nové díly v rámci reklamace ještě tentýž den odesílají…dodnes nic nepřišlo a tak volám do prodejny…a odpověď „já to nechal ležet na topení a zapomněl na to, dnes to kolegyně odnesla na poštu…“!!! tak jen doufám, že to opravdu dorazí a za mě to byla poslední objednávka z tohoto obchodu :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.4.12 14:04

jinak známá taky objednávala kočárek Firkon z prodejny Batolatko - zaplatila, ale kočárek vůbec neobdržela (objednávka cca před 2 lety)…firmu dali k soudu a soud vyhráli…škoda jen, že na svých stránkách mají jen samé pozitivní reference, vědět to dřív, tak se tomuto obchodu vyhnu obloukem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.12 15:24

Holky,to ste mě moc nepotěšily :think: taky máme zaplacenou zálohu v batolátku a kočár uschovanej na prodejně do porodu,ale když to tak čtu,to abych ho radši objednala dřív,než dojde.Já nikde na jejich stránkách nenašla dodací lhůtu 3 týdny,jen 7 dní není-li uvedeno jinak.Ale přeci když mám kočár v té a té barvě zarezervovanej půl roku dopředu,tak by se nemělo stát,že ho mít nebudou ne?a když napíšu,že ho chcu poslat teď,tak byho měli,poslat do těch 7 dní ne?a žádný výmluvy,že nemaj barvu skladem atd..A pokud ano a neposlali by ho do těch 3 týdnů,je nějaká šance odstoupit od objednávky i s vrácením zálohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.4.12 15:47

ještě sem se chtěla zeptat,kdo ste měli zaplacenou zálohu a pak ste chtěli poslat kočár,tak ste museli zbytek peněz poslat dopředu nebo to šlo i na dobírku?jsem zvědavá jak dlouho budem čekat my :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.4.12 15:50

Tak já jsem dnes objednávku zrušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
11.4.12 16:22
já kočár objednávala přes net a platila celou částku, takže neporadím…
@MickyG píše:
ještě sem se chtěla zeptat,kdo ste měli zaplacenou zálohu a pak ste chtěli poslat kočár,tak ste museli zbytek peněz poslat dopředu nebo to šlo i na dobírku?jsem zvědavá jak dlouho budem čekat my :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
11.4.12 16:49

My objednávali 1.3. cca po týdnu volal pán že jim vozí kočárky jednou za 3týdny a naší barvu co jsme chtěli že nemají na krámu ale přivezou. A minulý týden volali z krámu že kočár přišel a ještě se mnou probrali jaký motiv chci na letní vložku a rovnou že to pošlou tak jsem se s nima dohodla at přijde až v úterý a včera přišel a ted jsem jen mrkla do bedny a barva souhlasí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 17:43
@kometa32 píše:
Tak já jsem dnes objednávku zrušila.

A zrušila jsi to rovnou nebo jsi tam nejdřív volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
11.4.12 17:48
@Zuzlounek píše:
6.4. jsme z Batolatka obdrželi email, že nové díly v rámci reklamace ještě tentýž den odesílají…dodnes nic nepřišlo a tak volám do prodejny…a odpověď „já to nechal ležet na topení a zapomněl na to, dnes to kolegyně odnesla na poštu…“!!! tak jen doufám, že to opravdu dorazí a za mě to byla poslední objednávka z tohoto obchodu :cert: :cert: :cert:

Tak doufám,že ti to v pořádku dorazí,dej pak vědět 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
11.4.12 17:48

Ráno jsem zavolala přímo tomu pánovi a zeptala se ho na moji objednávku. Musím napsat, že byl moc ochotný, zavolal hned do Polska jestli mají tu látku atd. a zavolal mi zpět, že teď budou dělat 1000 kočárků a potom se prý vrhnou na ten můj..tak jsem mu řekla, že je to dlouhá doba a že objednávku ruším, chvíli mě přemlouval, že to do 3 týdnů bude, ale já už jim nevěřím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí