Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči.
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči.
Já bych to nezlehčoval, praděda o ní říkal, že je to čarodějnice ![]()
@Anonymní píše:
No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověryprávě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.
Jé, tak to máme asi stejný termín
.
Já kočárek u prvního doma neměla - vybraný typ sice v obchodě byl, ale jiná barva. Tak jsme ho jeli z obchodu vyzvednout po porodu. U druhého jsem měla doma oba kočárky, teď taky.
Navíc u prvního jsem měla někdy od osmého měsíce sestavenou postýlku v ložnici.
Povera je to hodne stara, nekomu to bohuzel nestesti prinese, nekomu nastesti ne, zalazi na tobe jak na ni veris.Moje sestra kocarek jen zhoupla v obchode a dite ma na voziku /pridusen u porodu/, my ho meli radsi u rodicu doma, clovek to nejak vydrzi:)
Když se něco má stát, tak se stane a myslím si, že kočárek za to nemůže ![]()
@Milli píše:
Jé, tak to máme asi stejný termín.
Já kočárek u prvního doma neměla - vybraný typ sice v obchodě byl, ale jiná barva. Tak jsme ho jeli z obchodu vyzvednout po porodu. U druhého jsem měla doma oba kočárky, teď taky.
Navíc u prvního jsem měla někdy od osmého měsíce sestavenou postýlku v ložnici.
zřejmě ano:-) a už máš vybranou porodnici?
Já kočárek budu mít v tom pokojíku
postýlka mi má přijd až za 14 dní
@Verunka26 píše:
Když se něco má stát, tak se stane a myslím si, že kočárek za to nemůže
To si taky myslím
tak přinejhorším se bobek narodí dřív
@Anonymní píše:
zřejmě ano:-) a už máš vybranou porodnici?Já kočárek budu mít v tom pokojíku
postýlka mi má přijd až za 14 dní
Jojo. Půjdu do naší malé okresní porodnice, jako jsem už dvakrát rodila. Akorát teda pokulhávám ve výbavičce. Rodila jsem 2× v květnu a kluky, teď to má být v listopadu a holčička. Spoléhám na to, že vždycky něco neutrálního vytáhnu ze zásob, jen do porodnice chci určitě novou soupravičku.
Ahojky řešila jsem stejnou otázku a pak se na to vyprdla a kočárek koupila a postavila do pokojíčku. Malej je už skoro 3 měsíce na světě kočárek má rád a je hodný a užasný miminko
a je zdravoučkej ![]()
Jsou to jen pověry…které nasadí brouka do hlavy ![]()
@Milli píše:
Jojo. Půjdu do naší malé okresní porodnice, jako jsem už dvakrát rodila. Akorát teda pokulhávám ve výbavičce. Rodila jsem 2× v květnu a kluky, teď to má být v listopadu a holčička. Spoléhám na to, že vždycky něco neutrálního vytáhnu ze zásob, jen do porodnice chci určitě novou soupravičku.
Však to stačí
taky chci kupovat novou soupravičku pro prcka ![]()
@Hanka79 píše:
Povera je to hodne stara, nekomu to bohuzel nestesti prinese, nekomu nastesti ne, zalazi na tobe jak na ni veris.Moje sestra kocarek jen zhoupla v obchode a dite ma na voziku /pridusen u porodu/, my ho meli radsi u rodicu doma, clovek to nejak vydrzi:)
No to určitě zhoupnutím kočárku nebude. Prostě je to strašný ale kočárkem to nebude…jen by se to chtělo na to nechat svést
@Anonymní píše:
No to určitě zhoupnutím kočárku nebude. Prostě je to strašný ale kočárkem to nebude…jen by se to chtělo na to nechat svést
Nikdo tu nic na nic nesvadi