Kočárek v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6836
1.9.12 18:15
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči. 8o
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
1.9.12 18:16
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči. 8o
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
annonym
1.9.12 18:19

Já bych to nezlehčoval, praděda o ní říkal, že je to čarodějnice :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
101459
1.9.12 18:26

A já doteď žila v domnění, že je 21. století 8o  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.9.12 18:27
@Anonymní píše:
No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověry ;) právě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.

Jé, tak to máme asi stejný termín :D.
Já kočárek u prvního doma neměla - vybraný typ sice v obchodě byl, ale jiná barva. Tak jsme ho jeli z obchodu vyzvednout po porodu. U druhého jsem měla doma oba kočárky, teď taky.
Navíc u prvního jsem měla někdy od osmého měsíce sestavenou postýlku v ložnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.9.12 18:28

Povera je to hodne stara, nekomu to bohuzel nestesti prinese, nekomu nastesti ne, zalazi na tobe jak na ni veris.Moje sestra kocarek jen zhoupla v obchode a dite ma na voziku /pridusen u porodu/, my ho meli radsi u rodicu doma, clovek to nejak vydrzi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
1.9.12 18:42

Když se něco má stát, tak se stane a myslím si, že kočárek za to nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 18:47
@Milli píše:
Jé, tak to máme asi stejný termín :D.
Já kočárek u prvního doma neměla - vybraný typ sice v obchodě byl, ale jiná barva. Tak jsme ho jeli z obchodu vyzvednout po porodu. U druhého jsem měla doma oba kočárky, teď taky.
Navíc u prvního jsem měla někdy od osmého měsíce sestavenou postýlku v ložnici.

zřejmě ano:-) a už máš vybranou porodnici? :) Já kočárek budu mít v tom pokojíku :) postýlka mi má přijd až za 14 dní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 18:48
@Verunka26 píše:
Když se něco má stát, tak se stane a myslím si, že kočárek za to nemůže :)

To si taky myslím ;) tak přinejhorším se bobek narodí dřív

• Citovat
  • Upravit
14079
1.9.12 18:52
@Anonymní píše:
zřejmě ano:-) a už máš vybranou porodnici? :) Já kočárek budu mít v tom pokojíku :) postýlka mi má přijd až za 14 dní

Jojo. Půjdu do naší malé okresní porodnice, jako jsem už dvakrát rodila. Akorát teda pokulhávám ve výbavičce. Rodila jsem 2× v květnu a kluky, teď to má být v listopadu a holčička. Spoléhám na to, že vždycky něco neutrálního vytáhnu ze zásob, jen do porodnice chci určitě novou soupravičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 18:54

Ahojky řešila jsem stejnou otázku a pak se na to vyprdla a kočárek koupila a postavila do pokojíčku. Malej je už skoro 3 měsíce na světě kočárek má rád a je hodný a užasný miminko :-) a je zdravoučkej :-)
Jsou to jen pověry…které nasadí brouka do hlavy :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 18:55
@Milli píše:
Jojo. Půjdu do naší malé okresní porodnice, jako jsem už dvakrát rodila. Akorát teda pokulhávám ve výbavičce. Rodila jsem 2× v květnu a kluky, teď to má být v listopadu a holčička. Spoléhám na to, že vždycky něco neutrálního vytáhnu ze zásob, jen do porodnice chci určitě novou soupravičku.

Však to stačí :) taky chci kupovat novou soupravičku pro prcka :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 18:56
@Hanka79 píše:
Povera je to hodne stara, nekomu to bohuzel nestesti prinese, nekomu nastesti ne, zalazi na tobe jak na ni veris.Moje sestra kocarek jen zhoupla v obchode a dite ma na voziku /pridusen u porodu/, my ho meli radsi u rodicu doma, clovek to nejak vydrzi:)

No to určitě zhoupnutím kočárku nebude. Prostě je to strašný ale kočárkem to nebude…jen by se to chtělo na to nechat svést

• Citovat
  • Upravit
91
1.9.12 19:19

Také máme kočárek v bytě, pověrám nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
1.9.12 19:37
@Anonymní píše:
No to určitě zhoupnutím kočárku nebude. Prostě je to strašný ale kočárkem to nebude…jen by se to chtělo na to nechat svést

Nikdo tu nic na nic nesvadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4