Kočárek Magica Froggy

213
1.9.12 10:53

Magica Froggy

Holky, máte zkušenosti s tímto kočárkem? Nic jsem o něm zatím nenašla. Mají ho zatím jen v Malíku.
Magica Froggy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Magics Premium?

Přidejte zkušenost s Magics Premium
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29321
8.10.12 14:45

Ahoj, taky by mě zajímal názor na tento kočárek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.10.12 16:52

Už jsem si ho přijela omrknout :D Na netu vypadá teda o hooooodně lépe než ve skutečnosti. O tomhle kočárku platí opravdu… nízká cena = nízká kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29321
8.10.12 20:33

@TuLin teda fakt??? tak to je dobře že to vím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaa2013
11.10.12 07:33

Já ho také viděla a musím říci, ze se mi líbil. Stabilita mi přišla dobrá. A hlavně cena je velmi zajímavá :)

• Citovat
  • Upravit
7
1.1.13 05:58

Froggy Magica

Ahoj moc prosím máte už někdo tento kočárek? Zamilovala jsem se do něj na první pohled a moc by mě zajímalo jaké s ním máte zkušenosti a jak je to s polohováním zad a nožiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kathon
1.1.13 13:58

Taky by mě zajímalo, našla jsem ho dne sna netu, je dost podobný jako bugaboo a vypadá pěkně, i ta váha 11,5 kg…

• Citovat
  • Upravit
504
3.1.13 21:15

Magica froggy

Ahojky, taky mě tenhle kočárek celkem zaújal, byla jsem se na něj včera podívat v Malvíku, je velice lehký, výborně se s ním jezdí, lehce odpružený, ale bohžel nemá polohování nožiček, což mě osobně dost vadí! Jinak cena příjemná :-) asi půjdu do Jané Muum, nebo rider, tam je polohování nožek a kočárek prostorný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša těhule
31.1.13 19:14

Ahojte, já ho taky omrkla, příjde mi lehčí, než uvádějí, protože se mi zdá lehčí než muum. Cena super, korba taky je docela velká. Teď jen někoho z praxe by to chtělo…
Mě se líbí rider, ale tohle je za půlku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
367
26.3.13 11:32

Holky já ho objevila před pár měsíci a jelikož jsem fanda Bugaboo a kočárku tohohle stylu jdeme do něj, v Září čekáme druhé dítko takže jej chceme koupit, na trhu je plno hezkých kočárků, ale ty co jsou moderní a stylové jsou také velmi drahé a kupovat nějaký použítý se mi nechce, pro první dítko jsem měla Pikolo 1650-můžete si najít fotky na netu- jednu přidávám a to je vlastně stejný styl jako Bugaboo i jako tento Froggy, jen už se nevyrábí, byla jsem s ním středem pozornosti, jelikož boudička a přikrývky byly z fleecu a taky unikátní neonová oranžová barva, vše se dalo sundat a vyprat stejně jako Froggy byl lehký, ježdění jednou rukou, korba prostorná, kolečka nafukovací a koš stačil, co se týká sportovní korby a že nejdou polohovat nožky vůbec není mínus, u Pikola byla stejná korba jako u Bugaboo a Froggy a dá se dát do 3 poloh takže nožičky i dítko má luxusní polohu, blbá jsem ho prodala s myšlenkou že další dítě nebude, vyrábět se jdu zase do něj, ale díky bohu za Froggy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša těhule
26.3.13 12:01

Ahojky a nevíš kdy bude nová kolekce froggy? Já chtěla šedý, ale už nejsou doplňky :(

• Citovat
  • Upravit
367
27.3.13 19:03

To bohužel nevím, my chceme ten béžový Send a k tomu je zatím vše k dokoupení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
11.4.13 12:37

Holky dneska mi přišel Magica Froggy v růžové barvě, jsem moc nadšená, je lehoučký, stabilní a prostorný. Fakt doporučuju!!!Jen ještě budu kupovat na sporťák nánožník a fusak to ale až na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša těhule
11.4.13 12:49

Jééé a kde jsi ho sisi objednala? Já ho objednala v německu a nakonec mi napsali, že do čr neposílají :(

• Citovat
  • Upravit
1164
11.4.13 13:01
@Míša těhule píše:
Jééé a kde jsi ho sisi objednala? Já ho objednala v německu a nakonec mi napsali, že do čr neposílají :(

No já ho mám taky z Německa, ale mám tam bratrance, který si ho tam objednal a pak mi ho poslal. Jinak bych ho asi objednávala v Malviku, ale v Německu vyšel o půlku levněji, jen mám trochu obavy, jak to bude pokud se nedejbože něco pokazí a já budu muset reklamovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí