Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Magics Premium?
Přidejte zkušenost s Magics Premium
tak to závidím, já právě nikoho v německu nemám a vím na kolik tam vyjde, takže mi ten malvík příjde předražený
njn, smolík ![]()
Ale kdyby náhodou byl tvůj bratranec svolný si to dát ještě jednou, tak já bych to samo za poplatek brala moc ráda ![]()
Také mě tento kočárek zaujal. prosím nevíte zda na sportovní část kočárku lze přidělat boudičku?
@jannie83 píše:
Také mě tento kočárek zaujal. prosím nevíte zda na sportovní část kočárku lze přidělat boudičku?
Ano jde, ta samá co je na hlubokém.
@Míša těhule píše:
Ale kdyby náhodou byl tvůj bratranec svolný si to dát ještě jednou, tak já bych to samo za poplatek brala moc ráda
No zkusím se poptat ![]()
To budeš hodná
já taky zkusím poptat nějaké známé, zda nemají známé atd.
já neumím německy ani potvrdit objednávku.
Dobry den, divala jste se na amazon.de? tam ho maji a vim, že doručují do Evropske unie, ja teda momentalně nejsem v ČR ale do Irska bez problému, tak určitě i do Čech.
No to jsem zkoušela. Z amazonu mi napsali že doručí a pri objednavce mi napsali ze zrovna tenhle dodavatel do cr neposílá. I si kamaradka psala s dodavatelem a prý smolik. No ale pry nejsou dostupne adaptery na autosedačku takže asi pro me ztrati smysl. Ale je krasny ![]()
Tak ještě jsem zkoušela psát na jinou německou stránku. jinak autosedačku i s adapterem maji na malvik.cz? nebo vám řekli že nejsou dostupne? popř. lze dokoupit autosedačku maxi cosi k té také prodavají adaptéry.
No právě já bych chtěla maxi cosi se základnou a adaptéry na maxi cosi jsou prý delší dobu nedostupné…
sedačku musím vozit, to bych se nadřela ![]()
Ahoj holky. na froggy magica si nemuzu vubec stezovat je suprove ovladateny a hlane lehoucky. sehnala sem ho na aukru maj je tam upne nove a ve vsech barvach.mam ho od rijna a je fakt super.ted sem skusila dat sportacek i kdyz mala jeste sama poradne nesedi a je super je v tom jak doma v lehatku.je super ze se polohuje cela sedacka.fakt bych nemenila. nejdriv sem chtela boogaboo ale kdyz sem nasla tenhle tak sem nevahala a obednala. lisej se jen v rukojeti a brzde a boggaboo je otrosku nizsi. a taky je rozdil dat 22000kc nebo 8000.nemenila bych. akorat teda do terenu moc neni jinak super ![]()
Ahoj
chtěla jsem se zeptat, jak se s nim jezdí ve sněhu, když ve předu jsou ty malá kolečka?
Moc se mi líbí a ta cena je fakt dobrá oproti Boggaboo. Jakou barvu máš? Dokupovala jsi i vajíčko a doplňky ke kočárku?
měj se hezky ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, ty které máte zkušenosti s kočárkem froggy magica, chci si ho objednat přes aukro, ale mám strach, jak ten sportovní kočárek, je tam vyfocený bez stříšky, jádoufám, že tam je jen tak vyfocený, že přijde se stříškou, bez ní je na nic, díky za Vaše zkušenosti a připomínky
@Kájina 26 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, ty které máte zkušenosti s kočárkem froggy magica, chci si ho objednat přes aukro, ale mám strach, jak ten sportovní kočárek, je tam vyfocený bez stříšky, jádoufám, že tam je jen tak vyfocený, že přijde se stříškou, bez ní je na nic, díky za Vaše zkušenosti a připomínky
Ta bouda z hluboké korby se pak připíná na sporťák ![]()
Maminky, zrovna taky vybírám kočárek pro prtě. Tenhle mě zaujal a našla jsem ho na netu levnější než v Malviku.
http://www.dum-zahrada24.cz/…e-6-ti-barev