Kočárek Magica Froggy

Máte zkušenost s Magics Premium?

Přidejte zkušenost s Magics Premium
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Míša těhule
11.4.13 13:04

:( tak to závidím, já právě nikoho v německu nemám a vím na kolik tam vyjde, takže mi ten malvík příjde předražený :roll: njn, smolík :(

• Citovat
  • Upravit
Míša těhule
11.4.13 15:06

Ale kdyby náhodou byl tvůj bratranec svolný si to dát ještě jednou, tak já bych to samo za poplatek brala moc ráda :D

• Citovat
  • Upravit
jannie83
11.4.13 20:49

Také mě tento kočárek zaujal. prosím nevíte zda na sportovní část kočárku lze přidělat boudičku?

• Citovat
  • Upravit
1164
12.4.13 08:14
@jannie83 píše:
Také mě tento kočárek zaujal. prosím nevíte zda na sportovní část kočárku lze přidělat boudičku?

Ano jde, ta samá co je na hlubokém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
12.4.13 08:14
@Míša těhule píše:
Ale kdyby náhodou byl tvůj bratranec svolný si to dát ještě jednou, tak já bych to samo za poplatek brala moc ráda :D

No zkusím se poptat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Míša těhule
12.4.13 10:15

To budeš hodná :D já taky zkusím poptat nějaké známé, zda nemají známé atd. :D já neumím německy ani potvrdit objednávku.

• Citovat
  • Upravit
jannie83
15.4.13 21:14

Dobry den, divala jste se na amazon.de? tam ho maji a vim, že doručují do Evropske unie, ja teda momentalně nejsem v ČR ale do Irska bez problému, tak určitě i do Čech.

• Citovat
  • Upravit
Míša tehule
15.4.13 21:21

No to jsem zkoušela. Z amazonu mi napsali že doručí a pri objednavce mi napsali ze zrovna tenhle dodavatel do cr neposílá. I si kamaradka psala s dodavatelem a prý smolik. No ale pry nejsou dostupne adaptery na autosedačku takže asi pro me ztrati smysl. Ale je krasny :)

• Citovat
  • Upravit
jannie83
16.4.13 17:46

Tak ještě jsem zkoušela psát na jinou německou stránku. jinak autosedačku i s adapterem maji na malvik.cz? nebo vám řekli že nejsou dostupne? popř. lze dokoupit autosedačku maxi cosi k té také prodavají adaptéry.

• Citovat
  • Upravit
Míša těhule
16.4.13 17:53

No právě já bych chtěla maxi cosi se základnou a adaptéry na maxi cosi jsou prý delší dobu nedostupné… :( sedačku musím vozit, to bych se nadřela :roll:

• Citovat
  • Upravit
rada 91
19.4.13 13:37

ahoj

Ahoj holky. na froggy magica si nemuzu vubec stezovat je suprove ovladateny a hlane lehoucky. sehnala sem ho na aukru maj je tam upne nove a ve vsech barvach.mam ho od rijna a je fakt super.ted sem skusila dat sportacek i kdyz mala jeste sama poradne nesedi a je super je v tom jak doma v lehatku.je super ze se polohuje cela sedacka.fakt bych nemenila. nejdriv sem chtela boogaboo ale kdyz sem nasla tenhle tak sem nevahala a obednala. lisej se jen v rukojeti a brzde a boggaboo je otrosku nizsi. a taky je rozdil dat 22000kc nebo 8000.nemenila bych. akorat teda do terenu moc neni jinak super :)

• Citovat
  • Upravit
Lida22
22.5.13 09:49

Ahoj

chtěla jsem se zeptat, jak se s nim jezdí ve sněhu, když ve předu jsou ty malá kolečka?
Moc se mi líbí a ta cena je fakt dobrá oproti Boggaboo. Jakou barvu máš? Dokupovala jsi i vajíčko a doplňky ke kočárku?

měj se hezky :)

• Citovat
  • Upravit
Kájina 26
13.7.13 16:03

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, ty které máte zkušenosti s kočárkem froggy magica, chci si ho objednat přes aukro, ale mám strach, jak ten sportovní kočárek, je tam vyfocený bez stříšky, jádoufám, že tam je jen tak vyfocený, že přijde se stříškou, bez ní je na nic, díky za Vaše zkušenosti a připomínky

• Citovat
  • Upravit
1164
13.7.13 16:09
@Kájina 26 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, ty které máte zkušenosti s kočárkem froggy magica, chci si ho objednat přes aukro, ale mám strach, jak ten sportovní kočárek, je tam vyfocený bez stříšky, jádoufám, že tam je jen tak vyfocený, že přijde se stříškou, bez ní je na nic, díky za Vaše zkušenosti a připomínky

Ta bouda z hluboké korby se pak připíná na sporťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
24.7.13 18:29

Maminky, zrovna taky vybírám kočárek pro prtě. Tenhle mě zaujal a našla jsem ho na netu levnější než v Malviku.
 http://www.dum-zahrada24.cz/…e-6-ti-barev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4