Bexa nebo Firkon Verano Long?

716
30.8.12 09:37

Bexa nebo Firkon Verano Long ??

Maminky prosím jaké máte zkušenosti s kočárky Bexa a Firkon Verano Long? Pořád se nemůžu rozhodnout :zed: Tyhle dva nás hodně zaujaly, ale na Bexu nemůžu najít na netu žádné recenze :nevim: Děkujůů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
30.8.12 10:06

Ahoj, mam Firkon a jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
17.9.12 18:46

Já jsem si dneska přivezla domů bexu a jsem z ní nadšená. TP mám začátkem října, tak ji pak vyzkouším na plno :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
17.9.12 21:47

@Sane sakryš :D já už byla rozhodnutá pro Firkon a ted si mi hodila brouka do hlavy :D zítra jdu do jednoho velkoskladu pro fusák a zrovna tam mají i ty Bexy tak se kouknu, ale tu barvu co jsem chtěla už nemají ani na internetu naa skladě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
18.9.12 09:55

@wej_a Taky mám nakonec jinou barvu. Chtěla jsem ten hnědý se žlutými kolečky, ale musela bych na něj dlouho čekat. A to už moc nestíháme :D Tak jsem si vybrala ten v pískových odstínech. Mám ten starší typ hluboké korbičky. Podvozek mám B4. Manžel ty podvozky půl dne zkoumal a tento se mu zdál nejpevnější. Ten Bx4 se mu moc nezdál.
Ale řekla bych, že je to celkem jedno, který nakonec vybereš. Ty polský kočáry jsou si všechny podobný. Mě se u Firkonu nelíbily ty chromovaný kola a nevím, jestli u něj jde polohovat opěrka v hluboké korbě… Zase má, myslím, větší nákupní košík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
18.9.12 10:54

@Sane mě se právě libil šedo - fialový :lol: a zrovna ten hnědo - žlutý :-) No přitel zase vybíral Firkona podle těch koleček :mrgreen:
A ta opěrka je polohovatelná ale jenom do dvou poloh, a košík je připevněný jenom na patentky, takže jakmile tam dáš něco těžšího tak se odepnou… :think:
Dneska obkouknu tu Bexu - musím si ho ošahat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
18.9.12 21:52

@wej_a Tak jak dopadlo okukování? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
716
19.9.12 10:08

@Sane mám brouka v hlavě :think: :lol: musím tam ještě dotáhnout chlapa až se vrátí v pátek z práce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí