Kočárek v bytě

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.9.12 17:44

Kočárek v bytě

Čaute holky chtěla sem se zeptat pokud některá z vás měla kočárek v bytě? že prý když to máte v pokoji tak to přináší smůlu..děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
1.9.12 17:47

Jo měla jsem. U obou dětí. U holky dokonce 3 a fakt jsou to jen pověry :mrgreen: Teď jsem měla kočárek do porodu v obáváku a kluk je zdravej jak rybička :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.9.12 17:49

Mám, už od 14.týdne. Pověrám nevěřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 17:51

No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověry ;) právě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.

• Citovat
  • Upravit
17013
1.9.12 17:56
@Anonymní píše:
No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověry ;) právě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.

Tak to ji fakt nevěř a normálně si ho tam postav. Kdyby se mělo něco stát, stane se to, ať tam kočárek je nebo ne. Takže si ho tam dej a za 11 týdnů si přivez krásné, zdravé miminko :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
1.9.12 17:58

´Já měla pár dní kočárek v ložnici a pak o patro níž v prázdné místnosti a mám krásnou zdravou 9 měs. holčičku :D pouze pověry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
1.9.12 17:58

Ahoj, my jsme kočárek v bytě měli. Synovi je teď 21 měsíců a nijak ho to nepoznamenalo, zdá se :-). S pověrami si hlavu nelámu ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
1.9.12 17:59

Vůbec ničemu to nevadí, ale kdybys tomu náhodou věřila, tak se některé obchody nabízejí, že ti ho tam schovají až do porodu. Pak jenom pošleš tatínka pro vybraný a zaplacený kočerek :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
1.9.12 18:01

To jsou jen pověry…já měla kočárek v pokojíku 2 měsíce před narozením malého a nic se nestalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.9.12 18:02

Měla jsme kočárek v bytě u obou dětí. úplně první jsme kupovali když jsem byla v 15tt :mrgreen: na pověry neveřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
1.9.12 18:02

Ja mela kocarek doma od 7. mesice, hrozila mi hospitalizace, tak jsem nechtela, aby ho kupoval manzel sam - to bych se bala, co to bude :-D nakonec jsem byla rada, mesic jsem stravila na riziku. A kocarek byl primo v byte - v garsonce byl na ocich furt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.12 18:03

Děkuji vám za rady ;) :), ale nevěřím v úterý si ho tam vystavím :) :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.12 18:04

Moje mamka měla a miminko se narodilo dřív a zemřelo. Před druhým ho neprodala a o miminko přišla v 18.tt. Na mě neměla doma nic…
Mně to zakázala…

• Citovat
  • Upravit
annonym
1.9.12 18:09

Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči. 8o

• Citovat
  • Upravit
3798
1.9.12 18:14
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči. 8o

Och ježiš :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4