Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jo měla jsem. U obou dětí. U holky dokonce 3 a fakt jsou to jen pověry
Teď jsem měla kočárek do porodu v obáváku a kluk je zdravej jak rybička
![]()
No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověry
právě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.
@Anonymní píše:
No právě kamarádka mi psala, že proč ho chci dát do pokojíku atd.. a též si myslím, že to sou jen pověryprávě v úterý si jedu pro kočárek a rodím až za 11týdnu.
Tak to ji fakt nevěř a normálně si ho tam postav. Kdyby se mělo něco stát, stane se to, ať tam kočárek je nebo ne. Takže si ho tam dej a za 11 týdnů si přivez krásné, zdravé miminko
![]()
´Já měla pár dní kočárek v ložnici a pak o patro níž v prázdné místnosti a mám krásnou zdravou 9 měs. holčičku
pouze pověry ![]()
Ahoj, my jsme kočárek v bytě měli. Synovi je teď 21 měsíců a nijak ho to nepoznamenalo, zdá se
. S pověrami si hlavu nelámu
.
Vůbec ničemu to nevadí, ale kdybys tomu náhodou věřila, tak se některé obchody nabízejí, že ti ho tam schovají až do porodu. Pak jenom pošleš tatínka pro vybraný a zaplacený kočerek ![]()
To jsou jen pověry…já měla kočárek v pokojíku 2 měsíce před narozením malého a nic se nestalo ![]()
Měla jsme kočárek v bytě u obou dětí. úplně první jsme kupovali když jsem byla v 15tt
na pověry neveřím ![]()
Ja mela kocarek doma od 7. mesice, hrozila mi hospitalizace, tak jsem nechtela, aby ho kupoval manzel sam - to bych se bala, co to bude
nakonec jsem byla rada, mesic jsem stravila na riziku. A kocarek byl primo v byte - v garsonce byl na ocich furt ![]()
Moje mamka měla a miminko se narodilo dřív a zemřelo. Před druhým ho neprodala a o miminko přišla v 18.tt. Na mě neměla doma nic…
Mně to zakázala…
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči. ![]()
@annonym píše:
Já bych to neriskoval, moje prababička říkala, že to malé může mít krkavčí voči.
Och ježiš
![]()
Čaute holky chtěla sem se zeptat pokud některá z vás měla kočárek v bytě? že prý když to máte v pokoji tak to přináší smůlu..děkuji za odpovědi