Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ještě ROAN marita a Navington Caravel
My máme na dítě nachystaný Bebecar, i když se mi naživo o něco více zdál Navington (úžasně zatáčí). Ten ROAN mi z těchto tří přišel nejslabší, chce si to ohmatat a projet, co se bude zdát tobě ![]()
@Smoulinka21 píše:
Ahoj, vždy byl můj sen mít jednou pro své miminko kočárek s velkými koly, něco podobného, v čem jsme se vozily i my před 25 letyzatím jsem se dívala na Bebecar Stylo Class a Baby Merc Classic proutěný. Ale ráda bych se zeptala maminek, které zvolily podobný kočárek, zda s ním byly spokojené a taky jestli existuje třeba i nějaká další značka, která vyrábí kočárky v podobném stylu. Děkuji všem za rady a doporučení
A neláká tě pořídit si nějaký zachovalý retro kousek ? ![]()
Chci taky takový, ty proutěný jsou krásný
zatím sem viděla jeden z těch moderních, já bych si koupila ten retro ale zas se bojím jak moc bude zachovalý, jaké mívali odpružení apod, ![]()
@Kriss Tina píše:
Chci taky takový, ty proutěný jsou krásnýzatím sem viděla jeden z těch moderních, já bych si koupila ten retro ale zas se bojím jak moc bude zachovalý, jaké mívali odpružení apod,
Určitě souhlas, tohle by mě zajímalo taky… Třeba najdete ![]()
Mám roam maritu, koupila jsem si k ní velká kola, mají je v nabídce, a je dokonalá. Velká, krásná, úžasně houpe a je neskutečný držák. Pro mě je to srdcovka. Taky mě ty moderní hrkací kočárky neberou. Až budeš vybírat dávej pozor i na hloubku korby, některý bývají celkem mělký. Takhle jsem vzdala pár kočárků.
@Kriss Tina já na těch starších objevila vesměs plíseň na proutěné košatině. Chce je to vidět v reálu a nekupovat jen podle fotky.
@Janli no podle fotky bych nekoupila ani nový kočárek, musím si to osahat, prohlédnout, projet, zjistit jestli ho narvu do auta (což u toho fakt retro taky nebude asi zrovna snadné)
@Kriss Tina oni byly taky skládací. Sundala se korba, složil se podvozek a korba položila na něj. Do kombíku úplně v pohodě. Marita má stejný systém skládání jako retro kočárky.
ty staré krásné repliky vyráběla nějaká paní v Mariánských Lázních, měla od ní kočár i Lucka Bílá, ale nepamatuju se, jak se ta paní jmenovala ![]()
@Janli já spis mam na mysli takové ty kočárky ve kterých se vozily jeste babičky
ty fakt celoproutěné co sahají téměř na zem
ale to je spíš takový sen, nakonec bych na něj jenom koukala
už sem sem házela název kočárku co se mi líbí z těch nových, běžně dostupných ![]()
Našla jsem to
http://nostalgie.sweb.cz/nabidka.html
dodnes mě mrzí, že jsem si ho nepořídila ![]()
Já mám starou krásnou Libertu ve skořicové barvě - ještě po mě. Moje máma ji pečlivě schovávala a je jako nová
. Není dne kdy mi ji někdo nepochválí a ženské se třeba v obchodě na ni vrhají a říkaj- ten je nádherný! a když se otočím, domnívajíc se, že mluví o synovi, tak vidím jak objímají kočár
no tolik pozornosti jsem fakt ani vzbuzovat nechtěla…lidi si kolikrát i přibrzdí, aby se podívali a děti mě na ulici zdraví a říkají- to je ta paní s tím krásným kočárkem ![]()
koukala jsem na bazary a jsou tam i nádherné kousky za 2000,– …já osobně bych šla do nějakého zachovalého než za to dávat 20-30 000.