Kočárek ve vlaku

Anonymní
10.2.25 13:22

Kočárek ve vlaku

Platí se ve vlaku za kočárek?
Dáváte si ho k sobě nebo do prostoru na kola?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
10.2.25 13:26

Neplati pokud vim a ja jezdim jen po praze a mam u sebe, zalezi podle me na typu vlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.2.25 13:29

Já jezdila kdysi s kočárkem vlakem a většinou jsem s ním stála někde u dveří, ale tak, abych nepřekážela ostatním. Záleží taky jak daleko jedeš. Pokud daleko, tak je asi lepší kočárek někam strčit a dítě vytáhnout. Celou cestu v kočárku vydržet nemusí. Já jezdila max. půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
10.2.25 13:48

Asi záleží jaký je to vlak a jaky mas kočárek, treba golfky sem si vzdycky složila k sobě, hluboký bych tam nenarvala, ten musel do toho vagonu pro kola, jinak by se neprošlo uličkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
10.2.25 14:07
@Anonymní píše: Více

Neplati a dite je take zdarma. Jsou vlaky, kde je misto pro invalidy a vejde se tam kocarek a da se udela rezervace pobliz.

Najdi si razeni vlaku a co je to za typ soupravy. Treba Interpanter ma velky otevreny prostor pro invalidy, kam se vejde nekolik kocarku a rezervace se da udelat na nejblizsi sedala. Dite pak muze spat v kocarku. Naopak misto, ktere je ofiko pro kocarek je na druhe strane vagonu (clanku) a tam teda kocar das, ale sedet u nej nejde.
A pak jsou jine vlaky, ktere maji kupe pro ivalidy, ktere neivnalidy nejde rezervovat a kdyz mas stesit, muzes se tam s kocarem nacpat a sedet u nej. A pak jsou vlaky, kde je to zas jinak, a zas jinak a nekde dost blby…
V pri rezervaci online je potreba zadat „vybrat misto z planku“.

EDIT: Pokud vezes jen kocarek bez ditete, tak se plati.

Příspěvek upraven 10.02.25 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25145
10.2.25 16:07

Neplatí se. A budeš muset tam, kde se vejdeš. S golfáčem se dá i do vozu mezi sedačky, s hlubokým budeš muset být někde, kde je na to vyhrazený prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí