Teplota na dovolené - přesun

37
7.2.25 05:47

Teplota na dovolene - presun

Ahoj holky, mam dilemma. Jsme na dovolene a syn ma od vcerejska horecku 38 a rymu. Zitra jsme se meli presunout do pouste, to byly dva lety (jeden do mesta B a pak druhy do te pouste) a cca 6 hodin celkove cesty, takze to urcite rusime, jen letenky domu mame pak z mesta B, tak prave premyslim jak to udelat…

1. vratit se v pondeli z mesta A kde jsme ted, tzn koupit nove letenky a letet zpatky (12h cesta)
  2. preletet zitra do mesta B, a pobyt tyden tam nez nemoc prejde a odletet normalne v sobotu podle planu?

Sun 3.5 Roku (mame jeste dceru 1.5r) a ta zacina kaslat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85404
7.2.25 06:06

@Mimi2021 no pri ryme v letadle boli hodne usi, takze bych let odlozila, pokud to jde, i moje zkusenost. Brzke uzdraveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5720
7.2.25 07:02

Neletěla bych zítra. Při 6 hod cesty může být z 38 horečka 40 a to nevím, co byste s tím po cestě dělali. Nehledě na to, že může nakazit půlku letadla. :? Radši počkejte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
7.2.25 07:15

1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7395
7.2.25 07:16

Neletěla bych, horečka může stoupnout.
A nechápu tyhle dovolené dva lety po 6ti hodinách.. 12hodin v letadle s tak malými dětmi… ale na to se neptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
7.2.25 07:26
@KKK85 píše: Více

Já nechápu vůbec, proč je třeba tahat mimino a batole do nějaké pouště. 8o Ale je to samozřejmě jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7395
7.2.25 07:57
@lucad77 píše: Více

jn.. podle mě je to vůbec nezajímá a jen se trápi na tak strašně dlouhé cestě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
7.2.25 08:09

Ja bych se asi rozhodovala podle toho, kde jste. Jsou dostupni lékaři, lékárny..? Těžko říct, no. Viroza může být zítra pryč, ale taky to nemusí být viroza… já mám teď doma dítě už týden a pořád není ok. Nedovedu si představit tahat ji někde letadlem, měli jsme problém dojít k doktorce ve vedlejší ulici. A jen díky té krátké cestě bylo z teploty 37,7 najednou 38,9… pokud jste někde v civilizaci s dostupnou lékařskou péčí, zůstala bych pár dní na místě. Pak budete vědět, co těm dětem je a můžete dle toho rozhodovat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.25 08:11

S horečkou dítě do letadla ani pustit nemusí, bacha na to. Takže pokud to jen trochu jde, počkala bych, kde jsem, dokud nebude bez teplot. Tohle je moje noční můra a to jsme nikdy s maličkými dětmi nebyli tak daleko od civilizace ani od domova (nejdál cca 4 hodiny letu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.2.25 08:12

Teď bych zůstala tam kde jste a letenky domů zajistila až budou obě děti zdravý. Ty vážně uvažuješ, že vezmeš nemocný dítě do letadla? Abys tam všechny nakazila? Já si fakt naivně myslela, že covid lidi naučil, jak se při infekční nemoci chovat, ale evidentně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.2.25 08:14
@Janli píše: Více

Navíc na mnohých letištích mají od covidu nainstalované tepelné kamery a člověka s horečkou pošlou raz dva domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21632
7.2.25 08:19

Já bych zůstala tam kde jsem nyní a letěla domů za týden, až budou děti v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
7.2.25 08:43

Nurofen, paralen, stridat po ctyrech hodinach. Let az budou deti zdrave, diky. Jsou i pouste, kde neni vedro, zalezi, kde jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
7.2.25 08:46
@Janli píše: Více

Zrovna nedávno za mnou dvě děcka 11 hodin kašlaly, bezohlednist vládne Světem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
7.2.25 09:08

Taky bych počkala na místě a přesunula se, až jim bude lépe. Představa, že s horečkama musím do letadla na x hodin je děsná. Snad to bude jen viróza a za pár dní budou fit. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí