Kočárek - velká korbička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
699
19.4.12 22:03

zkus dohledat bebecar veliký prostorný a vše v jednom nic se nesundává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
19.4.12 22:05
@Flyingfrog píše:
Makii: Jo taky tvoje požadavky budou splňovat Gessleiny. :mrgreen: Jsou to pěkné kočáry, ovšem pěkná je taky ta cena. :-)
:palec: Gessleiny jsou moooc pěkný a ta cena je fakt hodná jednoho delšího pohledu. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.4.12 22:07

To,co chceš je kocar s vloženou taškou, pro přesnost.
Nevim jaky mas cenový strop a jaká chceš kola -zda ti stačí pevná nebo chces otocna.

K nejkvalitnějším kocarum s taškou patří hartan. Ma variantu topline s, otocna kola mensi vpředu, a topline x,fixni kola.plus svarianta ma možnost koupe fixni nápravy,lehce výměnné.
Cena je bohuzel dost vysoko.

Klevnejsim pak patří hoco.byvaly to velmi kvalitni kocary a doufam ze to tak zůstalo.

I teutonia dela kocary s vloznou taskoou.

Pak treba abc design, tojsou take nemci a mají nizsi ceny. Maji otocna kola,fixni, i trojkolky.

Samozřejmě stake gesslein.

Tech znacek vuvbec neni malo,..

Je to vyhodne z toho hlediska,ze male mimnko vozis ve vlozne tasce, jak z nivyroste, muzes pokracovat klasickým sportakem.

Mmchodem, velka korba je docela zasadni.ono jsou deti,které vyrostou z korby v 5m, ackoliv jeste nejsou na sportak pripravené…bohužel. u prvniho ditete jsem si take myslela,ze velka korba neni treba,ale druhe me vylecilo…je proste lepší, byt pri připraven, nez si pak zoufat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
19.4.12 22:09

Tak jsem koukala, že nejširší je Tako Baby Heaven (rozměry opravdu luxusní) a pak Dorjan CrossCountry. Ale záleží, kolik chceš do toho investovat. Za sebe doporučuju radši lapší z druhé ruky, než levnější nový. A i s těmi levnými polskými odjezdíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.4.12 22:09

Jéé,já si špatně přečetla hlavní příspěvek :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
19.4.12 22:33

@Makii Mám tříměsíční dítě, který už tři týdny vozím jedině na bříšku a se zvýšenou „podlahou“ kočárku (ještě, že tam mám takový točítko na polohování lehátka i v mimi korbě) a odklopenou boudičkou, protože jinak by vřeštěl jak protrženej - takže se modlím, ať už ho můžu dát do sporťáku..
Zkrátka, ten můj chlap potřebuje objevovat svět a ne ležet na zádíkách a hrát si na mimi - dyť už mu jsou tři měsíce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
19.4.12 22:44

Holky, my teda vybírali kočárek v první řadě s ohledem na bezpečnost autosedačky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6885
19.4.12 22:49

Taky jsem to tak mela.Huronsky rev v kocarku.Me by velka korba nezachranila.Nastesti brzo sedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
19.4.12 22:56
@Alepoudaki píše:
Jee,nic proti,je usmevne,ze vsechny maminky resi velkou korbicku.A pak se narodi miminko,ktere chce vsechno videt a ikdyz je korbicka velka,tak je stejne nevyuzita.

to se pleteš…
pokud dítě nesedí, tak prostě má smůlu s koukáním......prcek se posadil až v 10.měsící, tak prostě musel ležet…i přes zimu s fusakem…
a taky se rodí miminka velká neb jsou velcí rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
19.4.12 23:05

Omg.Nesedici dite snad nikdo posazovat nebude. Ja jen chtela rict,ze ne vzdy je nutne mit co nejvetsi korbicku.Je jssny,ze vysoci rodice budou vyzadovat velkou korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
19.4.12 23:08

Velkou korbu s vloznou taskou ma jiz zminovany patron apollon ( tech patronu bude vic typu s velkou korbou). Nam vyhovovala delka i sirka. Vyhodou je srvis, je to firma z melnika, takze pokud bydlis nekde v okoli zajedes si tam a oni to na pockani opravi, maji tam i vzorkovou prodejnu se vsema jejich druhama. Akorat teda zrovna na apolon nejde nasadit autosedacka, pokud hledas i tuto muznost musela bys vybrat jiny typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
19.4.12 23:09

Jinak sem uz zazili spoustu rodin, kde po 3 mesicich kupovali novy kocarek, pac se jim ditko neveslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.4.12 00:54

Ahojky, já jsem taky chtěla velkou korbičku, máme říjnátko.. No a pak mi tam malá spíš mrzla! Byla furt takový pidimimčo, že jsem si říkala, tohle vědět, tak koupím ten nejmenší kočárek na trhu :-) Nemluvě o tom, že v mhd s tím velkým křápem se fakt hoodně blbě manipulovalo :mrgreen:
V hluboké korbě byla myslím do devíti měsíců, pak už mi z ní lezla ven.. Nebyly tam kšíry!! Ale malá jí furt nebyla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.4.12 00:55

jo a kočárek je SOJAN, jestli ti to něco říká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
20.4.12 07:11

Ahoj taky jsme chtěli velkou korbičku a s taškou na přenášení mimča, protože bydlíme v baráku bez výtahu. Vybrali jsme Tako Fast Rider a naprostá spokojenost. Jen u kombinace počítej s tím, že sporťák je těžký a špatně ovladatelný, na zimu super, nám moc vyhovovalo možnost polohování i v hluboké korbě dcerka je drobná brzy seděla a ze sporťáku by vypadla, pásy na ní visely. Autosedačka se nasadit dá, ale na celý kočár ne samotný podvozek, my to nevyužili ani jednou. Jinak jsme byli moc spokojení, velké kola super do terénu a sněhu, materiál, který nepromokne a nebledne. Ale teď jak je dcera už větší a hodně chodí prodáváme a koupíme jen lehké golfáče. Pro děti co chodí a na cestování ty kombinace moc nejsou, je to velké, těžké, nám zebere celý kufr auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí