Kočárek - co si o něm myslíte?

Anonymní
18.3.12 19:53

kočárek - co si o něm myslíte???

Ahojky,
nemá někdo zkušenoust s tímto kočárekem http://aukro.cz/…8891486.html nebo co si o něm myslíte???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
18.3.12 19:58

Že cena odpovídá kvalitě. Nešla bych do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
18.3.12 20:00

Je hodně těžký, asi bych do něj nešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.3.12 20:01

No nevím…spíš si připlatit, aby jsi pak nelitovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
18.3.12 20:04

Tenhle kočárek jsem měla. Jako s hlubokým se s ním jezdilo dobře, je teda dost velký a těžky, ale pohodlně se do něho vlezl do 9 měsíců, než seděl. Super tam byla ta zadní část, která se dala oddělat a on ležel na bříšku a díval se ven, bylo léto, bylo to super. Pak jsem z něho chtěla udělat sporták, přehodit ručku a s tím už se nedalo jezdit, nešlo s ním manipulovat. Koupila jsem si sporták a vyřešila to. U druhého jsem s ním jezdila taky, koupila si k tomu skate, ale byl fakt moc těžký…Já už na třetí dítě ho nechci. Bydlíme ve městě a chci něco lehčího a otočnými kolečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101753
18.3.12 20:07

No, koupila jsem hodně podobný jetý na aukru za celých 400,–, neb se mi nechtělo ničit si na táboře svůj (drahý)… a na to, k čemu byl určen posloužil, ale nový bych ho jako hlavní kočárek nekoupila, ani ne tak kvůli váze (mám GT3 a není o moc lehčí, plně osazený myslím váží stejně), ale přece jen celkové zpracování, pohodlnost jízdy a další vychytávky jsou u kočárů „vyšší třídy“ někde úplně jinde.
Takže za mě, raději jetý, ale kvalitní kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.3.12 20:07

Někomu tyhle „tančíky“ asi vyhovují, ale upřímně, 15,5kg kočáru (a většinou je to víc než udává výrobce, protože to často udávají třeba bez koleček :roll: ), když si do toho představím ještě třeba 12kg dítěte a zvednout to někam do busu, vynést do schodů, to aby byl člověk rambo. Takže pokud žiješ na rovině, nebudeš jezdit mhd, nemáte v okolí žádné schody, tak by mohl být fajn, jinak bych volila něco lehčího, ovladatelnějšího

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
18.3.12 20:09

prodávající tam ani nepíše značku kočáru (radši :nevim: ) a designově je škaredý,sorry,upřímnost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
18.3.12 20:10

omlouvám se,značku už vídím-TORENT :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.3.12 20:13

Něco podobnýho mi přitáhla domu tchýně :pocitac: :pocitac: :pocitac: a jen co jsem přijela z porodnice domu a viděla ho, tak jsem se ho snažila prodat. :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Je těžký jak pr..e, do autobusu tramvaje se sotva nacpeš, v obchodě mezi regály děs běs a v terénu taky žádná sláva :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
2969
18.3.12 20:14

Taky za mě nic moc. Raději jak píše j.a.n.i1 jetý a kvalitní kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
18.3.12 20:18

A nebo si 500,– připlatit a Firkon Verano Quatro http://www.batolatko.cz/…quatro-.html

• Citovat
  • Upravit
150
18.3.12 20:27

S tímto kočárkem zkušenost nemám, ale plně souhlasím s weruuunkou - nemám sice přímo tento (quatro), ale firkon F7 a musím říct maximální spokojenost. Neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
18.3.12 20:27

Mame :-( Sprominutim je tezky jako krava, manipulace s nim nic moc. Nevim jak u ostatnich novych kocarku, ale rukojet jde z tezka, brzdy nepouzivam,.ponevadz bych ho jen tak neodbrzdila. No proste des bes. Ted uz jen cekam, az kluk zacne sam sedet a okamzite mi jde z bytu a kupuju sportak. Jedina vyhoda je pevna vana a stabilita kocarku, to je vse jinak je na 2 veci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
18.3.12 20:31

dle mě je teda strašně mohutnej, vcelku těžkej, ale hlavně moc „plastovej“, já bych brala spíš nějakou kvalitnější konstrukci… ;)

Příspěvek upraven 18.03.12 v 21:13

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí