Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tenhle kočárek jsem měla. Jako s hlubokým se s ním jezdilo dobře, je teda dost velký a těžky, ale pohodlně se do něho vlezl do 9 měsíců, než seděl. Super tam byla ta zadní část, která se dala oddělat a on ležel na bříšku a díval se ven, bylo léto, bylo to super. Pak jsem z něho chtěla udělat sporták, přehodit ručku a s tím už se nedalo jezdit, nešlo s ním manipulovat. Koupila jsem si sporták a vyřešila to. U druhého jsem s ním jezdila taky, koupila si k tomu skate, ale byl fakt moc těžký…Já už na třetí dítě ho nechci. Bydlíme ve městě a chci něco lehčího a otočnými kolečky…
No, koupila jsem hodně podobný jetý na aukru za celých 400,–, neb se mi nechtělo ničit si na táboře svůj (drahý)… a na to, k čemu byl určen posloužil, ale nový bych ho jako hlavní kočárek nekoupila, ani ne tak kvůli váze (mám GT3 a není o moc lehčí, plně osazený myslím váží stejně), ale přece jen celkové zpracování, pohodlnost jízdy a další vychytávky jsou u kočárů „vyšší třídy“ někde úplně jinde.
Takže za mě, raději jetý, ale kvalitní kočár.
Někomu tyhle „tančíky“ asi vyhovují, ale upřímně, 15,5kg kočáru (a většinou je to víc než udává výrobce, protože to často udávají třeba bez koleček
), když si do toho představím ještě třeba 12kg dítěte a zvednout to někam do busu, vynést do schodů, to aby byl člověk rambo. Takže pokud žiješ na rovině, nebudeš jezdit mhd, nemáte v okolí žádné schody, tak by mohl být fajn, jinak bych volila něco lehčího, ovladatelnějšího
prodávající tam ani nepíše značku kočáru (radši
) a designově je škaredý,sorry,upřímnost:)
Něco podobnýho mi přitáhla domu tchýně
a jen co jsem přijela z porodnice domu a viděla ho, tak jsem se ho snažila prodat.
![]()
Je těžký jak pr..e, do autobusu tramvaje se sotva nacpeš, v obchodě mezi regály děs běs a v terénu taky žádná sláva
![]()
Taky za mě nic moc. Raději jak píše j.a.n.i1 jetý a kvalitní kočárek.
A nebo si 500,– připlatit a Firkon Verano Quatro http://www.batolatko.cz/…quatro-.html
S tímto kočárkem zkušenost nemám, ale plně souhlasím s weruuunkou - nemám sice přímo tento (quatro), ale firkon F7 a musím říct maximální spokojenost. Neměnila bych.
Mame
Sprominutim je tezky jako krava, manipulace s nim nic moc. Nevim jak u ostatnich novych kocarku, ale rukojet jde z tezka, brzdy nepouzivam,.ponevadz bych ho jen tak neodbrzdila. No proste des bes. Ted uz jen cekam, az kluk zacne sam sedet a okamzite mi jde z bytu a kupuju sportak. Jedina vyhoda je pevna vana a stabilita kocarku, to je vse jinak je na 2 veci ![]()
dle mě je teda strašně mohutnej, vcelku těžkej, ale hlavně moc „plastovej“, já bych brala spíš nějakou kvalitnější konstrukci… ![]()
Příspěvek upraven 18.03.12 v 21:13
Ahojky,
nemá někdo zkušenoust s tímto kočárekem http://aukro.cz/…8891486.html nebo co si o něm myslíte???