X-Lander X1 (2008) s korbičkou z 2011?

15532
7.3.12 23:05

X-Lander X1 (2008) s korbičkou z 2011?

Ahoj holky,
máme kočárek X-Lander XA Amethyst v kompletní výbavě. Jsem s ním celkem spokojená, zatím tedy používáme jen korbičku. Jezdíme s ním většinou ve městě, to je ok, ale v terénu se mi bohužel moc neosvědčil. Mám možnost zakoupit starší konstrukci X1 (2008) a zajímalo by mě, zda je tato kontrukce kompatibilní s výbavou ze setu 2011 (korbička, sporťák)? Netušíte někdo, nebo lépe: nemůžete vyzkoušet? Tu starší konstrukci prodává maminka z opačného konce republiky, tak ať nekupuju zajíce v pytli :nevim: Psala jsem i na stránky x-landeru, ale třeba někdo budete vědět a budu informovaná dřív ;)
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1313
8.3.12 02:28

podle me korbicky jsou kazdy rok stejne.pokud pasuji adaptery tak to pujde urcite.podle me to bude zalezet spis na adapterech nez na korbicce ale ty se daji koupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
8.3.12 07:55

S touhle verzí nevím, ale nevím, že třeba XV 2009, tak na ty nový korby nenarveš, protože adaptéry nejsou.. Tak nevím nevím, jestli by to šlo na 2008 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.3.12 08:58

Ahoj,na 100% ti poradí na těchto stránkách.Jsou to dovozci X-lander a jsou velice ochotni.Můžeš jim napsat na email a oni ti odpoví.
http://www.babypoint.cz/
ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15532
8.3.12 09:59

tajně jsem doufala, že ty adaptéry budou stejný, takže asi smůla, co? :think:

Sonask: přesně na tyhle stránky jsem psala dotaz :palec: , tak jsem zvědavá, co mi odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí