Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
máme kočárek X-Lander XA Amethyst v kompletní výbavě. Jsem s ním celkem spokojená, zatím tedy používáme jen korbičku. Jezdíme s ním většinou ve městě, to je ok, ale v terénu se mi bohužel moc neosvědčil. Mám možnost zakoupit starší konstrukci X1 (2008) a zajímalo by mě, zda je tato kontrukce kompatibilní s výbavou ze setu 2011 (korbička, sporťák)? Netušíte někdo, nebo lépe: nemůžete vyzkoušet? Tu starší konstrukci prodává maminka z opačného konce republiky, tak ať nekupuju zajíce v pytli
Psala jsem i na stránky x-landeru, ale třeba někdo budete vědět a budu informovaná dřív ![]()
Díky
podle me korbicky jsou kazdy rok stejne.pokud pasuji adaptery tak to pujde urcite.podle me to bude zalezet spis na adapterech nez na korbicce ale ty se daji koupit
S touhle verzí nevím, ale nevím, že třeba XV 2009, tak na ty nový korby nenarveš, protože adaptéry nejsou.. Tak nevím nevím, jestli by to šlo na 2008 ![]()
Ahoj,na 100% ti poradí na těchto stránkách.Jsou to dovozci X-lander a jsou velice ochotni.Můžeš jim napsat na email a oni ti odpoví.
http://www.babypoint.cz/
ahoj ![]()
tajně jsem doufala, že ty adaptéry budou stejný, takže asi smůla, co? ![]()
Sonask: přesně na tyhle stránky jsem psala dotaz
, tak jsem zvědavá, co mi odpoví