Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím vás o radu. Vím, že je ještě hodně času, ale pomalinku se chci začít rozkoukávat po kočárku, jestliže budeme kupovat nový
Chtěla bych vás poprosit, jestli byste mi doporučily nějaký kombinovaný kočárek s velikou korbičkou (termín mám v září, tak aby se mimi vešlo celou zimu i s oblečky a fusakem do hlubokého kočárku), ale prosím ne ty typy, které mají sundavací korbičku a nasazovací sporťák - vůbec se mi nelíbí. Klidně pište i starší modely z roku 2008,2009,2010.. ale aby to byl kočárek, který se z hlubokého na sporťák změní jenom přehozením rukojeti a sklopením nožníku
Snad mi rozumíte ![]()
Předem mockrát děkuji za tipy!
Ahoj, já má starší CAM a má teda fakt velikou korbu, kdyby mi malá nechtěla vyskočit, tak tam může ležet klidně do roka. Sporťák se z toho udělá jen sundáním korbičky a pokud to chceš do terénu, tak ideál, projede všude, akorát je teda docela těžký, ale to asi všechny tyhle kombinace ![]()
Jee,nic proti,je usmevne,ze vsechny maminky resi velkou korbicku.A pak se narodi miminko,ktere chce vsechno videt a ikdyz je korbicka velka,tak je stejne nevyuzita.
Makii: Já budu mít Deltim Sport.
Každopádně když chceš korbu, tak vždycky bude nasazovací. Spíš chceš tedy kočár s vložnou taškou.
Mno a hodně se mi líbil Patron Bohemia Apollon Alux. ![]()
@Alepoudaki píše:
Jee,nic proti,je usmevne,ze vsechny maminky resi velkou korbicku.A pak se narodi miminko,ktere chce vsechno videt a ikdyz je korbicka velka,tak je stejne nevyuzita.
Fakt? Všechny?
@Alepoudaki píše:
My jsme to taky takhle brali, že je potřeba velká, věděli jsme, že je mimčo větší a rozhodně toho nelituju i když se v 5ti měsících malej rozhodnul, že ležet prostě nebude.
Na druhou stranu znám i případy, kdy se to neřešilo a dítě bylo veliký a ve třech měsících v mrazech nemělo v čem jezdit.
A v mrazu dávat takhle malinký dítě do sporťáku, byť se teple obleče a zachumlá do fusaku je trochu na palici. ![]()
@Alepoudaki píše:
ono taky zaleží jak je velky dítě,my třeba mělihodně velký,takže využita je.. ![]()
my máme z ružovýho pantera,přímo jejich ma velkou korbu a je určen do terenu takže i velky kola…sundavací korbičku ale na sportak ma,tak to majou myslím všecky trojkonbinace..
http://www.moje-miminko.cz/…ne-5407.html
měla jsem tento, jen starší typ ,rok 2008 a byl super,velká korba,malá tam byla až do 9 měs.i s fusakem ![]()
u hluboké korby se dají polohovat záda,tak může mimčo i v hlubokém pohodlně sedět ![]()
@Flyingfrog píše:
Makii: Já budu mít Deltim Sport.Každopádně když chceš korbu, tak vždycky bude nasazovací. Spíš chceš tedy kočár s vložnou taškou.
Mno a hodně se mi líbil Patron Bohemia Apollon Alux.
Apollon aAlux je dobrý, ale bohužel hodně úzký. Měli jsme macíka a už v šesti měsících si tam nemohl apoložit ručičky vedle hlavy a i jako sporťák je hodně úzký. V zimě ho tam už asi nenarvu ![]()
Jako já bych dítě do sporťáku dřív jak v 6 - 7 měs. nedala a už vůbec ne na zimu. I kdyby dítě chtělo vidět sebevíc. Jak tady padlo, hodně korbiček má možnost zvednou záda, takže dítě může i tak vidět ven. Náš malý teda taky chtěl hodně vidět, ale i když už jsem ho měla ve sporťáku, protože z korbičky vyrostl, tak jsem mu začala zvedat záda až když už si začínal sám pomalu sedat, takže 8 - 9 měs. Do té doby holt buď řval nebo spal.
JInak v hluboké korbě se sedí podstatně líp než ve sporťáku, malý se pěkně chytne okrajů a krásně sedí. Ve sporťáku se mi nespokojeně vrtí, protože je tam přivázaný těmi pětibodovými pásy a nemůže se pořádně hnout.
@Nicki.Minaj píše:Jo a ten přesně zakladatelka nechce.
Mikrus Alu sprint, za mě obrovská spokojenost
@alviola píše:
Apollon aAlux je dobrý, ale bohužel hodně úzký. Měli jsme macíka a už v šesti měsících si tam nemohl apoložit ručičky vedle hlavy a i jako sporťák je hodně úzký. V zimě ho tam už asi nenarvu
Já ho neměla, jen se mi líbil, ale každopádně díky za postřeh.
Makii: Jo taky tvoje požadavky budou splňovat Gessleiny.
Jsou to pěkné kočáry, ovšem pěkná je taky ta cena. ![]()
No jinak takových kočárků je spousta.
Levnější - Tako, Dorjan CrossCountry, Knorr, AbcDesign. Z dražších Hartan, Inglesina Magnum (jako sporťák ale nic moc). Pohlídej si hlavně šířku té vložné tašky.