Kočárek- Zopa Move cross?

350
28.12.22 15:18

Kočárek- Zopa Move cross?

Ahoj,

v Dubnu se nám narodí první miminko. Dneska jsme se byli s manželem podívat na kočárky a pořád váháme jaký vybrat. Upřímně je jich tolik že se v tom už ztrácím 🤷 😀
Na prodejně nás hodně zaujal Zope move cross. Je lehký, skladný, dobře ovladatelný a za super cenu. ( Představovali jsme si cenu za dvojkombinaci max do 25 tisíc, takže tohle nás mile překvapilo- vyšel by na 13 000)
Nemáte jej některá doma? Recenzí jsem na netu moc nenašla 🤷

Případně máte doporučení na kočárek?
Aby byl skladný, lehký ale nechci jen městský, měl by zvládnout i nějaký nerovný terén ( polňačka, lesní cesta- ale asi nic divokého, prostě klasické procházky). sporťák s možností úplného lehu a otočný oběma směry, bezúdržbová kolečka ( ne nafukovací).

Případně na co dalšího je dobré se při výběru zaměřit?

Budu ráda za každou radu 🙏 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3779
3.1.23 14:14

Ahoj. Koupila jsem ho a za pár dní budu mít tak pak napíšu svůj dojem. Taky mě zaujal a splnil požadavky. Mám teda jen sportovní nástavbu. Jinak ale ovladatelnost atd. Zjistím i tak. Koupila jsem za asi necelých 7000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
5.1.23 16:49

Už mám kočárek doma. Jela jsem s ním dnes a mám radost. Jízdní vlastnosti se mi zdají dobre, snadno se řídí a obsluhuje. Mám teď jen sporťák, syn už má 8 měsíců. Jde dát do lehu a polohovat i na nohou. Stříška je větratelna přes síťku, dá se i prodloužit pomocí zipu když třeba svítí slunce. Věřím že budu spokojená. Ke i celkem lehký a snadno se skládá a to celý bez odpojování sportovní sedačky. Jestli se ti líbí tak si ho kup. Jen je nižší ale to jenom zvyku a já nemám problém se ohnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.1.23 16:55

@Švédka87 super, děkuji moc za osobní zkušenost! 😊 Nejspíš do něj opravdu půjdu, tak snad budeme spokojeni 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
5.1.23 18:44

@ZvědaváTerr doufám že ano a že nedsotanu vynadano.😀každému se zamlouvá neco jiného. Ať dobře vyberete. Já měla kočárek který měl nafukovací kola a sporťák nešel do lehu. To byla ta největší kravina. Byla jsem nezkušená, teď už vím. Pl o toho člověk pozná až v praxi. Věčně byly ruple duše atd. Teď už bude klid. Syn už nechce být v hlubokem, kočárek půjde do světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.23 07:44

@Švédka87

Ahoj, můžu se taky zeptat? Shodou okolností bych chtěla tento kočárek taky kupovat.

Lze sportovní korbu s kočárkem skládat oběma směry nebo jen když je umístěna po směru jízdy?
Jde v pohodě najíždět na obrubníky?
A co pohyb na sněhu? Nevrže kočárek?

Předem díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
9.1.23 13:39

@jsem.martina Ahoj, v manuálu píší že by to mělo jít v obou směrech. Já to tedy ještě nezkoušela. Jezdím zatím po směru. Kočárek nevrže, sníh teď není tak nevím. Jinak obrubníky jsou v pohodě, jen se musí malinko víc zatlačit na rukojeť. Zatím nemám žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.1.23 13:53

V obouch směrech jde, jde to jednoduše přehodit 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.23 15:30

Super. Mnohokrát děkuju oběma za rychlou odpověď. 🌷 Kočárek se mi líbí moc (zatím na internetu, o víkendu si uděláme pravděpodobně výlet do prodejny).

S tím sněhem mi to mohlo taky docvaknout. 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
10.1.23 12:23

@jsem.martina No sníh byl asi týden že a už je asi po zimě. Vzhledem k tomu že mám kočárek pár dní jsem sníh nestihla zkusit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 21:31

Tak jsem to nevydržela a dnes jsme se na kočárek byli podívat. Překvapilo mě, jaký je prcek. Skladnost a na nošení super, ale trochu se bojím, že až bude synovi 2 a více let, tak se tam nevejde. 🤔 Vždycky to je něco za něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 21:35

@Švédka87
My bydlíme v Podkrkonoší, takže ten sníh řeším nějak automaticky a nedošlo mi, že už jaksi není. 🤦🏻‍♀️ Možná nějaká hromádka umělého. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.1.23 16:12

@jsem.martina Dobrý den, kočárek máme a sníh zvládá kupodivu dobře. Přidala bych video, kdybych věděla jak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
22.1.23 16:21

@HolaP Já zkusila teď o víkendu a pohoda. Minulý kočárek pořád zahybal a musela jsem ho vyrovnávat, tento drží stopu a navíc tamten strašné skákal. Tenhle je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.1.23 09:30

Ahoj, jak je to prosím s hmotností? Se sportovní korbou by to mělo být 11kg, ale s hlubokou? Nemůžu to nikde najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí