Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Taky bych pořídila bud houpací a pak sportovní trojkolku s ruční brzdou, nebo rovnou trojkolku s ruční brzdou a dokoupit korbu.
Záleží, jde budete s kočárem jezdit
@Réza92 píše:
Dekuji za typ😊. Rekla bych, ze pozadavky mam asi vysoky. Chci hlavne kocarek, ktery ma velky nafukovaci kola do terenu, jako jsou polnacky nebo les. Vysoky kvuli manzelovi a taky hlubokou a prostornou korbicku😉
V tom případě doporučuju roan maritu nebo emmu. U marity je potřeba koupit větší kola. Jezdil s ním můj dvoumetrový manžel, kočárky jsou fakt velký, krásně houpací a terénem projedou asi to, co tank. Vzhledem k tomu, že to jsou kvalitní držáky, tak klidně můžeš pořídit bazarový.
@Réza92 Chceme také kočárek s velkými koly a do terénu (hodně výletujeme) a máme vybraný X-lander X-move.
Mám Navington Caravel, jsem s ním moc spokojená. Velká 14" kola jsem nechtěla, objednala jsem s trochu menšími 12". Má přední natáčecí nápravu, která se dá zaaretovat. Je houpací, stabilní s větší korbičkou. Jsem s ním spokojená ve městě jako na polňačkách. Nedoporučuji ho do/z prudkých kopců, potom se projeví jeho větší váha, jinak se ovládá lehce.
@g.sandova píše:
Taky bych pořídila bud houpací a pak sportovní trojkolku s ruční brzdou, nebo rovnou trojkolku s ruční brzdou a dokoupit korbu.
Záleží, jde budete s kočárem jezdit
souhlas, po třech dětech a prioritě: hlavně do terénu, bych volila klasiku čtyři pevná kola a velkou korbičku, ideál z bazaru (taky se může stát, že dítě bude chtít nosit a bude neodložitelné)
tzn. Roan Marita , Bebecar , Inglesina apod.
potom bych pro 9 měsíční koupila trojkolku THULE ![]()
recenze zde
Stokke Trailz
Můj manžel má skoro dva metry a super, má i velkou korbu, velký nákupní košík, super do terénu a je krásnej ![]()
Vystřídala jsem už hodně kočárků, ale z tohohle jsem pořád nadšená ![]()
@Réza92 Ahojky, hledej tako ballila, to jsou kočárky, který hledáš. Velká korba, syn v ní byl do 11 mesicu a malej nebyl.. Kola velký a jezdit po lesnich cestach, ve snehu po kamení, je balada! Krásně se houpe, nikde nevrže. Vysokej kočár, manžel má 201 cm. Madlo polohuješ, jak pro sebe tak pro něj:) No a sporťák super, velkej pohodlnej. Opravdu pěknej. Když budeš chtít, pošlu Ti do SZ můj.
@Anonymní píše:
@Réza92 Ahojky, hledej tako ballila, to jsou kočárky, který hledáš. Velká korba, syn v ní byl do 11 mesicu a malej nebyl.. Kola velký a jezdit po lesnich cestach, ve snehu po kamení, je balada! Krásně se houpe, nikde nevrže. Vysokej kočár, manžel má 201 cm. Madlo polohuješ, jak pro sebe tak pro něj:) No a sporťák super, velkej pohodlnej. Opravdu pěknej. Když budeš chtít, pošlu Ti do SZ můj.
Ahojky, parada, prosim posli. Ted sem na ne koukala a fakt jsou pekny. To je asi co hledam😊Dekuju moc ![]()
@Réza92 kočárek s polohovatelnou rukojeti a je to. Syn má 186 cm a jezdíme s peg perego gt3.. Je to tank, projede všude, vejde se do kufru fabie, korba je dost velká na 3mesicniho s fusakem. Takže za mě dobrý.. Navíc tříkolka s ruční brzkou, chystám se jezdit online a běhat. Záleží na dalších požadavcích. Já za něj dala 1500 Kč přes bazar, hluboká korba upa nová, takže super
@Janli píše:
V tom případě doporučuju roan maritu nebo emmu. U marity je potřeba koupit větší kola. Jezdil s ním můj dvoumetrový manžel, kočárky jsou fakt velký, krásně houpací a terénem projedou asi to, co tank. Vzhledem k tomu, že to jsou kvalitní držáky, tak klidně můžeš pořídit bazarový.
Jo, tenhle jsem měla u starších. Jediná nevýhoda, že je neskladný do auta