Kočárkování - Praha 4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
21.2.11 11:21

Kočárkování?

Ahojky, jsem mamina 8.týdeního Dominička a bohužel mám okolo sebe jen maminky se staršími dětmi… Byla bych tedy ráda, kdyby se našla maminka na společné procházky zhruba se stejně starým mimčem… +/- 2měsíce. Bydlím mezi Opatovem a Hájemi, ale Petrovice, či Chodov je také kousek… Tak pokud máte některá zájem, budu ráda když se ozvete… papa Ilča :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
21.2.11 12:19

No tak se můžeme určitě domluvit. Budu jedině ráda :-). Takhle se procházet pořád sama je fakt nuda. A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.2.11 12:43

Já mám tříapůlměsíční holčičku. Bydlíme přímo na Hájích, občas chodíme s kamarádkama do lesa k Hostivaři, kamarádky mají pejsky, já ne. Chodíme většinou dopoledne, já teda v poslední době mám díky starší dceři děsnou docházku :mrgreen: , je věčně nemocná, ale pokud budeš mít zájem, tak mi napiš SZ.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.11 13:09

já bydlím u zdravotního střediska. Hned první vchod u něj, ale k dr.chodím na doporučení kousek dál. Jmenuje se Taxová a jsem s ní spokojená. www.taxova.infolekar.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
21.2.11 19:41

Já chodím na Háje do Drabíkový k doktorce Pacltový, jsem maximálně spokojená, hlavně co se týče očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.6.11 13:26

Ahoj VALKIL

(VALKIL)

Ahoj, mám Adélku narozenou 6.3.11 a bydlíme na chodově, zastávka ,,Volha,, 7 min pěšky do centra Chodov. Neměla by jsi zájem o společnéprocházky? Bydlím tady teprve rok a ýnám tady snad jen jednu sousedku se kterou se dá komunikovat. Tak ahoj a pokud chceš tak napiš třeba i na email Jana-ko@seznam.cz :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová