Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hladam spolocnicku na kocarkovanie na Prahe 9 - Nova Harfa ( Vysocany). Dcerka Marketka ma 5 mesiacov a mne je 36 rokov
Ahoj Janko, já sice zatím prcka nemám, teď momentálně čekám na výsledek po IVF, ale také bydlím na Nové Harfě a ráda tam nějakou „fajn babu“ poznám. Jsem v Praze naplavenina a ráda bych tu měla nějaké kamarádky.
Ráda bych se seznámila s nějakou maminkou, která by měla zájem chodit se mnou na procházky. Nejlépe na Praze 9 - Nová Harfa. Mám 9 měsíčního chlapečka. Nikoho tu moc neznám, tak ráda poznám nové maminky. ![]()
Ahoj,
to som rada ze si sa ozvala. Sice uz nie som doma ale pracujem a dcerka ma uz 2 roky ale ak ti to nevadi tak ta rada poznam ![]()
Ahoj holky neviem ci sa nehlasim neskoro ale tiez byvam na Harfe mam 9 mesacnu dceru a ja mam 35 tak ak niekedy vyrazite na prechadzku rada sa pridam
![]()
Ahoj,
jeee to je mile ze si sa ozvala. A ked tak pozeram si tiez slovenka. Urcite mozeme ist niekedy spolu von. Snad uz bude len krajsie a krajsie pocasie.
super tesim sa
ja mozem skoro kazdy den tak sa budeme tesit. Poslem cislo do spravy a nieco dohodneme ok?
![]()
AHOJ MAMINKY NA NOVÉ HARFĚ, Budu se opičit, po janka174
(děkuji za to ) MÁM 5i MĚSÍČNÍ DCERKU, mě je 27 A RÁDA SE PROCHÁZÍM, JEN MI K TĚM PROCHÁZKÁM CHYBÍ KAMARÁDKA. PŘISTĚHOVALA JSEM SE SEM PŘED ROKEM A JEDINÉ KAMARÁDKY CO TU MÁM JSOU VELMI ZANEPRÁZDNĚNÉ PRACUJÍCÍ DÁMY
PŘIDÁTE SE NĚKTERÁ?
BUDU SE TĚŠIT
Obnovim toto tema
, najde se maminka z tohoto okoli na pokec, prochazky atd…? Mam dcerku skoro 6 měsíční. Tesim se
![]()
@Lex1 Ahoj my bydlime nad rokytkou. Mam 5 letou dceru a v prosinci cekame chlapecka. Rada se pridam na prochazku a pokec ![]()
Ahoj, taky bydlím nad Rokytkou a mám termín v březnu
Ráda bych se seznámila s někým s kým bych mohla chodit na procházky ![]()