Parťačka na kočárkování - Praha 9 Nová Harfa

557
17.2.11 13:20

Partacka na kocarkovani - Praha 9 Nova Harfa

Hladam spolocnicku na kocarkovanie na Prahe 9 - Nova Harfa ( Vysocany). Dcerka Marketka ma 5 mesiacov a mne je 36 rokov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1173
17.2.11 14:08

Ahoj Janko, já sice zatím prcka nemám, teď momentálně čekám na výsledek po IVF, ale také bydlím na Nové Harfě a ráda tam nějakou „fajn babu“ poznám. Jsem v Praze naplavenina a ráda bych tu měla nějaké kamarádky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.12.12 10:02

Ráda bych se seznámila s nějakou maminkou, která by měla zájem chodit se mnou na procházky. Nejlépe na Praze 9 - Nová Harfa. Mám 9 měsíčního chlapečka. Nikoho tu moc neznám, tak ráda poznám nové maminky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
6.12.12 09:16

Ahoj,
to som rada ze si sa ozvala. Sice uz nie som doma ale pracujem a dcerka ma uz 2 roky ale ak ti to nevadi tak ta rada poznam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 09:00

Ahoj holky neviem ci sa nehlasim neskoro ale tiez byvam na Harfe mam 9 mesacnu dceru a ja mam 35 tak ak niekedy vyrazite na prechadzku rada sa pridam :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.3.13 09:31

ahoj

Ahoj,
jeee to je mile ze si sa ozvala. A ked tak pozeram si tiez slovenka. Urcite mozeme ist niekedy spolu von. Snad uz bude len krajsie a krajsie pocasie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.13 10:02

:-) super tesim sa :-) ja mozem skoro kazdy den tak sa budeme tesit. Poslem cislo do spravy a nieco dohodneme ok? ;-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.5.16 08:35

HLEDÁ SE KAMOŠKA - MAMINKA :)) NOVÁ HARFA

AHOJ MAMINKY NA NOVÉ HARFĚ, Budu se opičit, po janka174 :) (děkuji za to ) MÁM 5i MĚSÍČNÍ DCERKU, mě je 27 A RÁDA SE PROCHÁZÍM, JEN MI K TĚM PROCHÁZKÁM CHYBÍ KAMARÁDKA. PŘISTĚHOVALA JSEM SE SEM PŘED ROKEM A JEDINÉ KAMARÁDKY CO TU MÁM JSOU VELMI ZANEPRÁZDNĚNÉ PRACUJÍCÍ DÁMY :)))) :hug: PŘIDÁTE SE NĚKTERÁ? :mavam: BUDU SE TĚŠIT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.8.17 11:37

Obnovim toto tema :D, najde se maminka z tohoto okoli na pokec, prochazky atd…? Mam dcerku skoro 6 měsíční. Tesim se :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 21:05

@Lex1 Ahoj my bydlime nad rokytkou. Mam 5 letou dceru a v prosinci cekame chlapecka. Rada se pridam na prochazku a pokec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
11.9.17 10:27

@Ivankabananka to je super, napis SZ a domluvime procházku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.9.17 11:20

Ahoj, taky bydlím nad Rokytkou a mám termín v březnu :) Ráda bych se seznámila s někým s kým bych mohla chodit na procházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.9.17 00:26

@Alicije parada :palec:, napis zpravu a domluvime se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.11.17 10:40

Maminky, je tu někdo na procházku?? :mavam: