Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ráda bych našla maminku z Prahy 7 na společné procházky s kočárkem a povídání, Stromovka, Letenské pláně, klidně i nějaké mateřské centrum nebo tak něco
Mě je 26, Anetce 14 měsíců a je to pro nás teď v zimě dost fádní. Ráda bych zase začala nějak společensky žít a chtěla bych najít nějaké kamarádky - všichni moji pracující kamarádi nemají stále čas, teď je toho hodně, nehodí se to… jako by se nechtěli nakazit, nebo co, a asi se bojí, že jim budu povídat o plínkách a tak… přitom já jsem stále stejně trhlá jako dřív, jen mám dítě ![]()
Tak pokud je na tom některá podobně, a chtěla by si ukrátit chvíle, rády půjdeme na společnou procházku a uvidíme, jestli si kápneme do noty ![]()
Přeju všem pohodové zimní dny ![]()
Ahoj, já jsem z Prahy 7. Mám Aničku, které je taky 14 měsíců. Už mě to samotné chození taky moc nebaví, tak budu ráda, když se budu moci k tobě přidat ![]()
Jinak je mi teda čerstvě 34. Mateřských center je tu několik, to asi víš. Jednu dobu jsem dobrovolničila v Rodinnem centru Letná ( to když jsem byla na RD se starším ).
Ahoj já jsem sice ze 6tky z Petřin ale nemám do daleko mám kluka 15 měsícu Tomáška taky mě to už samotnou nebaví je mi 23 jsem v praze cca rok a nikoho tady neznám tak jsem pořád jen s dětma ![]()
Teda holky, to jsem ani nečekala takovou rychlou reakci ![]()
Tak se můžeme domluvit všechny 3 na společné procházce, co říkáte?
Kdy byste mohly? asi by bylo nejlepší po obědě??? co třeba tento pátek?
nebo navrhněte, kdy se vám to hodí ![]()
No klidně můžem po obědě v pátek jen musím být v 15.30 zase zpátky na petřinách abych vyzvedla staršího ze školky
a klidně pátek. A kde?
Stejně v té zimě počítám že budem kroužit tak hodinku ![]()
ty bys asi mohla jet z těch Petřin tramvají č. 1?
tak třeba letenské pláně?
A v kolik? Já teda většinou chodím dopoledne, protože mi malá ještě spí dvakrát za den a to jen v kočárku, ale zkusila bych jí to v pátek natáhnout…
Ahoj. Můj první příspěvek
Já jsem také z Petrin, tak kdyby jsi měla zájem můžeme jít někdy spolu ven. Je mi 26 mám skoro tříletou holku a půlročního chlapce.
@jananeta jojo 1 můžu jet. no tak co třeba kolem 13.00-14.00. tak nějak?
@Klára
tak můžeme dopoledne, to nevadí ![]()
co třeba 9:30?
týýý joooo, spánek dvakrát denně, závidím, ta moje max hoďku denně ![]()
@Janina86 Tak to je super já mám 4letého ten chodí do školky a 15ti měsíčního je mi 23.