Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj těhulky, byla bych ráda, kdyby se nás tady sešlo více z Chrudimi a okolí na popovídání, probrání radostí i starostí. ![]()
Já dneska začala 13. týden
budeš někam chodit na předporodní kurzy?
Tak to mas ted nekdy screening? kampak te posilaji? kurzy, ne. jedno ditko uz mam, tak mi to v mem pripade prijde zbytecne. i kdyz teda, ja nechodila ani v prvnim tehotenstvi. Ale to protoze jsem musela lezet. Jen jsem se byla mrknout v porodnici. ![]()
Ahoj, minulé úterý jsem byla na ultrazvuku a brali mi krev a příští úterý jdeme znovu na ultrazvuk a budou nám říkat výsledky krve. Budeš rodit v chrudimské porodnici?
Ahojky pokud můžu tak se k Vám přidám:-)Ale teprv začínám:-)
Alllla: vítám Tě. Gratuluji k těhotenství.
V jakém jsi týdnu?
Já bydlím kousek u Chrudimi. Jak probíhá těhotenství? Všechno v pořádku?
@clobrdinek Jako přítel to prožívá snad za mě:-)Spí jak zabitý a chutě má neskutečné ale já no nic moc:-(První měsíc jsem pořád spala. Druhý a třetí jsem vždy večír zvracela a v noci vůbec nemohla spát jak mě bolel žaludek:-(.Ale teď ten čtvrtý to snad už bude lepší. Jinak jsme zatím v pořádku a doufám že to tak bude nadále:-)Těším se až začne malé kopat:-)Co ty jak jsi to prožívala a prožíváš? A už víte pohlaví?:-)
@Alllla: Mně ze začátku bylo trochu špatně, občas jsem zvracela, ale dalo se to zvládnout. Teď už mi je dobře. Skoro pořád mám hlad, takže sním na co příjdu.
Včera jsme byli na druhotrimestrálním screeningu a jsme v pořádku. ![]()