Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alllla tak nějak tak bych byla kdybych v únoru nepotratila, ale hlavně že se zase povedlo ![]()
@Alllla ovulaci jsem měla 4 týdny po potratu a hned se zadařilo, test jsem měla pozitivní na konci šestinedělí ![]()
@pavlushka: Gratuluji a jsem moc ráda, že je vše v pořádku a určitě bude i nadále. Buď na sebe opatrná a odpočívej.
Tak nějak neodpočívám, ale netahám nic těžkého, kočce čistím kukaň v rukavicích a začal vařit přítel, protože mám poblázněnou chuť ![]()
@pavlushka: tak to máš fajn, že vaří přítel.
Tak ať Ti uvaří něco dobrého ![]()
@clobrdinek už se zase střídáme ve vaření, jeho to baví a já si odpočinu a mám víc času na holky
@clobrdinek mám 8 letou vlastní terynku a 16 letou nevlatní Pavču, tak někdy doma máme veselo ![]()
@clobrdinek tak to si to pořádně užívej, hrozně rychle to utíká a mimi roste, já si pamatuju jak jsem Terynku viděla poprvé a už jí bylo 8 let. moje to je třetí těhotenství a jestli to vyjde, budu rodit podruhý, nejprve jsem rodila v Opavě, teď si to dám v Chrudimi ![]()
@Alllla jééé, gratuluju, já bych chtěla taky, ale to si ještě počkám, než mi to řeknou
@Alllla: gratuluji ke klučíkovi
my nevíme co budeme mít. Necháme se překvapit.
Holky děkuji. No já to vím ale přítel chce mít překvápko u porodu
Jinak těšila jsem se na 3D a ani nám ho nepustili protože prcek byl otočený zádičkama tak mě to zklamalo
Njn se nám prostě nechtěl ukázat no.Tak snad příště ![]()