Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky najde se tady nějaká maminka na občasné pokecání ze Vsetínska nebo třeba i kaféčko? mám dvou měsíční holčičku tak by se mi hodily třeba i nějaké rady skušenější maminky!! ![]()
Mám 2 děti, kluky (3,6 let),ted mám klid, jeden spí a druhý kouká na pohádky
Ty už si tady asi delší dobu že já sem tady nová tak ještě nevím jak to tu chodí ![]()
No já jsem tu tak 14 dní
takže to tu taky poznávám a je toi tu moc fajn. člověk se tu dozví spoustu věcí a ještě se popovídá, a co malá? spinká?
Ted zrovna ne kouká na svět ale je hodná
jinakmáš pravdu člověk se tu toho dozví hodně a to ohledně všeho a jak se jmenujou kluci?
Starší se jmenuje Honzík a mladší Filip.jsou to pěkný kvítka takže doma je furt rušno
zlatý časy kdy jen leželi v postílce a koukali a nebo ještě lépe spali
.ted už se se starším připravujem v září do školy a mě bude i končit mateřská takže budu muset hledat zaměstnání
A už máš aspon nějakou tu práci vyhledlou? v nešní době je těško něco najít a vy ste chtěli jen dvě děti?
Práci ještě vyhlídlou nemám, mateřská mi končí v září takže je ještě chvíli čas, ale na jaře se začnu poptávat, a děti jsem chtěli minimálně 2
a tři roky po sobě takže to docela vyšlo, ale akorát jsem chtěla holčičku, to jediný nevyšlo, ale nestěžuji si, jiank stou prací to bude na prd, všude se dělá od 6 ráno tak to bude pro mě problém. a co ty? a práce? ty se máš kam vrátit po mateřský?
No my chceme taky dvě děti jinak dělala sem na bobrkách v Hyschmanu a ted se tam docela vyhazuje a jestli to za těch pár let bude ještě fungovat tak se mám kam vrátit!
Tak snad ano
já dělala za kasou ale tam už se vrátit nechci, tak se budu ptát po fabrikách. manžel dělá co za práci?
On dělá seřizovače tam jak já sem dělala. a kde si pracovala za kasou?
Ve Sparu, ale hrozný přístup vedoucíh a lidi se tam střídaj jak na běžícím pásu. takžeb tam určitě ne.
a jak se jmenuje tvá malá?