Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim vsechny
Mam 8 mesicni holcicku a jsme z Chvaletic a touto cestou jsem se chtela zeptat jestli by se tady nebo v blizkem okoli nenasla take jedna maminka co jezdi s kocarkem sama a nema k sobe nikoho.Vsem moc dekuji za odpovedi
@Milagros 24 ahoj myslíš chvaletice u kolína?? já jsem z Kobylnic, ale na vození kočárku si ještě počkám
![]()
Ahoj jo myslim Chvaletice u Kolina a kobylnice vubec nevim kde jsou..Ty cekas mimco?
@Milagros 24 píše:
Ahoj jo myslim Chvaletice u Kolina a kobylnice vubec nevim kde jsou..Ty cekas mimco?
o vesnici vedle, za bernardovem…už víš?? ty jsi tu přistěhovaná??
jojo až v červnu, to už budeš skoro bez kočárku
Jo vím. Nejsem tu pistehovana, ale neznam tu nikoho kdo ma mimco a mohl by vozit semnou
My jsme přistěhovaný, dva roky zpět…předtím jsme bydleli v kolíně a to bylo s prvním jak říkáš, taky jsem vozila sama…mamin jezdilo hodně, ale měli svoje kamarádky ![]()
já si ale na vození ještě počkám noo ![]()
No presne, tak to je. Kazda ma sve kamaradky a ja vozim stale sama..
Tak Ti preju aby jste byli oba zdravy.Mej se hezky a klidne se zase nekdy ozvi.Ahoj
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli tady není nějaká maminka spíše nastávající ale klidně i maminka z kojic nebo chvaletic. pristehovala jsem se do kojic a otěhotněla tak hledám někoho na psaní povídání pozdější kocarkovani nebo jen tak zajít třeba na kafe a vypustit:) ![]()
Ahoj. Jsem maminka na materske dovolene a mam rocniho syna. Nedavno jsme se prestehovali do Chvaletic takze tady nikoho neznam a chodim s kocarkem sama. Proto bych chtela touto cestou poznat nekoho s kym bych mohla pokecat, vozit kocarek a travit volny cas ![]()
Obnovuji diskuzi ☺️ ☺️
Někdo z okolí na procházku atd?
☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️