Maminky z Chvaletic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.1.13 08:29

maminky z Chvaletic

Zdravim vsechny

Mam 8 mesicni holcicku a jsme z Chvaletic a touto cestou jsem se chtela zeptat jestli by se tady nebo v blizkem okoli nenasla take jedna maminka co jezdi s kocarkem sama a nema k sobe nikoho.Vsem moc dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3282
11.1.13 09:44

@Milagros 24 ahoj myslíš chvaletice u kolína?? já jsem z Kobylnic, ale na vození kočárku si ještě počkám :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 09:50

Ahoj jo myslim Chvaletice u Kolina a kobylnice vubec nevim kde jsou..Ty cekas mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
11.1.13 10:01
@Milagros 24 píše:
Ahoj jo myslim Chvaletice u Kolina a kobylnice vubec nevim kde jsou..Ty cekas mimco?

o vesnici vedle, za bernardovem…už víš?? ty jsi tu přistěhovaná??
jojo až v červnu, to už budeš skoro bez kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.13 10:03

Jo vím. Nejsem tu pistehovana, ale neznam tu nikoho kdo ma mimco a mohl by vozit semnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
13.1.13 18:40

My jsme přistěhovaný, dva roky zpět…předtím jsme bydleli v kolíně a to bylo s prvním jak říkáš, taky jsem vozila sama…mamin jezdilo hodně, ale měli svoje kamarádky :?
já si ale na vození ještě počkám noo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.13 23:34

No presne, tak to je. Kazda ma sve kamaradky a ja vozim stale sama..
Tak Ti preju aby jste byli oba zdravy.Mej se hezky a klidne se zase nekdy ozvi.Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.12.14 09:53

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli tady není nějaká maminka spíše nastávající ale klidně i maminka z kojic nebo chvaletic. pristehovala jsem se do kojic a otěhotněla tak hledám někoho na psaní povídání pozdější kocarkovani nebo jen tak zajít třeba na kafe a vypustit:) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.17 16:50

Ahoj. Jsem maminka na materske dovolene a mam rocniho syna. Nedavno jsme se prestehovali do Chvaletic takze tady nikoho neznam a chodim s kocarkem sama. Proto bych chtela touto cestou poznat nekoho s kym bych mohla pokecat, vozit kocarek a travit volny cas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
23.8.23 09:44

Obnovuji diskuzi ☺️ ☺️
Někdo z okolí na procházku atd?

☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek