Kočárkování Kolín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
160
21.9.12 15:28

kočárkování Kolín

Ahoj všechny maminky z Kolína a okolí. Nedávno jsem se s manželem a sedmitýdenní holčičkou přistěhovala, ještě nikoho tady neznám a tak hledáme nějakou kamarádku na pokec a procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2190
21.9.12 15:34

@Jindra88 ahoj na kočárkování se k tobě přidám od března :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
21.9.12 16:29

Ahoj, my čekáme miminko v listopadu ale jsem z okolí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
22.9.12 10:07

Ahoj, to je úplně jedno, že nejsi přímo z Kolína, čím víc lidí budu znát, tím lépe:-) A posílám gratulaci k miminku, už se ti to blíží:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
22.9.12 12:26

Jojo už se těšíme na naší holčičku :hug:,rodit budu v Kolíně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.9.12 12:30

Já po tom co jsem četla a i slyšela o porodnici Kolín, tak jsem řekla, že tam rodit nebudu a raději pojedu do Prahy, tak hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
22.9.12 12:34

No ono si nevyberete, někdo chválí někdo nadává :lol: těch pár dní se to dá vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
22.9.12 12:42

@lussi 15 no zatím dokud můžu tak si vyberu, ale taky bych v kolíně rodila pokud by to byla poslední nemocnice v čr :lol:.Stačilo mi jít na screening, jak byly protivný, arogantní, neschopný, tak jsem řekla, že už nikdy.Ale jak říkáš, každej má jinou zkušenost. Tak určitě sem pak písni tvé pocity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
22.9.12 13:01

Jasný já chodím i na gyndu do memocnice a v pohodě,..jinak asi záleží na koho narazíš,..já když byla na sreeningu tak pohoda-,ěla jsem doktorku, známá měla doktora a prej byl na pěst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
23.9.12 10:10

Ahoj, holky, já jsem teda v Kolíně nechtěla rodit. Jak píšete neslyšela jsem moc dobrý reference, dost maminek nadávalo. Já jsem rodila v Táboře a super, chtěla jsem tam nejen proto, že jsem tam jeden čas pracovala jako zdravotník, ale i proto, že je tam porodnice úplně nová. Porod byl dost dramatický a za sebe můžu říct jen samou chválu, doktoři i sestřičky odvedli skvělou práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1960
23.9.12 10:26

Jindro, tak to je fajn, že jsi byla s porodnicí spokojená. Jaký jsi měla porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
13.1.13 22:20

Ahojky, obnovuji diskuzi :) hledám maminky z okolí Kolína, Kutné Hory, na kafčo, procházky atd :) Je mi 21 a mám 6měsíční holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
12.2.13 18:46

Ahoj, jsem z Kolína, mám skoro dvouletou Nikolku a v srpnu čekáme další malé sviště. Na dlouhé procházky to sice ještě není, ale dojít někam na kafe určitě zvládneme ;)
Začínám s malou chodit do rodinného centra Hvězdička, zítra se poprvé chystáme na cvičení, tak můžu poreferovat, případně tam můžeme vyrazit společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
9.12.13 22:47

@xk.kx Já tedy nevím, co kdo má proti kolínské porodnici, ale já si nemohu stěžovat. Doktoři výborní a sestry ucházející. Sice jedna byla trochu na ránu, ale to se najde všude nějaká nepříjemnost. Jinak to tam bylo fajn a teď po druhé tam míním rodit znovu ;)

@xxalea Tak to máš skoro stejně starou dceru jako já :D Nám byl půl rok v únoru, teď už nám je 15. měsíců :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
10.12.13 09:55

@little-foxi já slyšela jsem negativa a i tady v recenzi na porodnice, ale vlastní zkušenost nemám, já si odrodila v Příbrami a byla jsem nadmíru spokojená a určitě bych tam jela rodit podruhé :-). Tak hodně štěstí při druhém porodu a ať ho máš rychlý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová