eMaminky z Prahy 9, 14

69
20.9.12 14:01

eMaminky z Prahy 9,14

Ahojda holky,

zakladam tuhle diskusi, abych sjednotila roztristene diskuse a dala dohromady maminky, ktere ziji na Praze 9,14 znaji zdejsi prostredi a mohou si poradit a pomoci. Šikulky se pridaji samy :) začínám u sebe:

--- andoha---Černý Most/Doležalova–děti 4 a 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
20.9.12 15:30

My bydlíme na Hutích(Rajská zahrada) a mám dvouletou cácoru. Bydlíme tu rok, tak to tu zas vyloženě neznám, ale něco už máme prozkoumáno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
172
20.9.12 16:06

Ahoj my bydlíme na Bryksovej ul. Černý Most, mám 11 měsíční dceru, ale nějak extra to tu neznám, ale chtěla bych začít chodit s malou někam do mateřskýho centra, chodíte někdo? Je pravda, že tu vznikne vždycky nějaká ta diskuze ohledně maminek co se chtějí spoznat nebo něco zorganizovat spolu, ale pak to jaksi zanikne, když už nikdo nepřispívá, bylo by fajn kdyby tato vydržela, já teda tu znám jen dve maminky a budu ráda za každou další, ale naše malá ještě nechodí a v kočárku dlouho nevydrží, tak jaksi neni s ní kam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.9.12 23:04

To tady nikdo jiný není? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
2.10.12 13:58

Sice nejsem přímo z Prahy 9 ale do počernic to mám 2km a na ČM asi 5 km :) mám 15ti měsíční holčičku a začínám se děsit co s ní budu dělat v zimě, bylo by fajn objevit nějaké dobré mateřské centrum a zajít tam společně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.10.12 14:30

Já se taky zimy děsím, v Dolních Počernicích jsem četla, že je nějaké mateřské centrum, ale nebyla jsem tam zatím, jedině žeby malá zvládla procházku do Počernic v kočárku, můžeme skusit, tu na ČM jsme minule chtěli jít, ale mají jenom dva dny v týdnu a do 13h, jinak taky nevím, co se dá v zimě s dětma dělat, dobré jsou taky dětské koutky v nákupních centrech, ale to se platí. Ale škoda, že se žádné jiné maminky nepřidali, třeba mohou ty co mají větší děti poradit co se s těma menšíma dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
2.10.12 16:36

Já jsem se dívala na net a v horních počernicích těch center je docela dost, myslela jsem, že se platí defakto všude. Myslím, že ty dětské koutky v nákupních centrech co jsou tady spíše budou pro starší děti bez doprovodu rodičů, nebo se pletu? :-) S kočárkem je to u nás stejné, taky ho zrovna nemusí, chodit začala na 11,5 měsících, ona jak kdy, jednou v kočárku vydrží a pak zase se vzteká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová