Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám maminky na kočárkování v Kolíně nebo kolem Kolína. Mám 4měsíčního syna je mi 20. Nejsem přímo z Kolína ale jezdím tam každý týden alespoň jednou. ![]()
Tak jsem přeposlala segře, možná se ti ozve. Je tedy trošku starší než ty (25) a klučina už má přes rok a půl.. ale v kočárku ho vozí pořád, tak třeba společně vyrazíte. Ona se do středních Čech přistěhovala, tak tam nikoho moc nezná
@xk.kx píše:
Ahoj, přidám se k tobě, ale až od března
To nevadí budu ráda
můžeme klidně na procházku i bez kočárků:-)
@habaďúra píše:
Tak jsem přeposlala segře, možná se ti ozve. Je tedy trošku starší než ty (25) a klučina už má přes rok a půl.. ale v kočárku ho vozí pořád, tak třeba společně vyrazíte. Ona se do středních Čech přistěhovala, tak tam nikoho moc nezná
Děkuju mě to určitě vadit nebude tak snad se ozve ![]()
@machacada tak ju to beru, ty klidně kočárek vem, musim se připravit na to co mě čeká
,jsem přímo z Kolína a ty?? mě je 25.
@xk.kx píše:
@machacada tak ju to beru, ty klidně kočárek vem, musim se připravit na to co mě čeká,jsem přímo z Kolína a ty?? mě je 25.
Já jsem od Uhlířskejch Janovic ale to je kousek tak není problém přijet
Jasně budu ráda aspoň ti to rychlejc třeba uteče ![]()
@machacada jj ty vim, kde jsou, já sice teda nepocházím z kolína, ale u tebe vim, jakým jsi směrem
. jj kéž by to rychle uteklo a byl by už březen, hlavně i, že nechci zimu
.A kdypak se sem chystáš??
Ahojky, mě je 21 a mám skoro dvouměsíční holčičku… A taky sem kousek od Uhlířek… ![]()
AHoj, klidně se taky hlasím ke kočarkování, od prosince.Je mě 31.A bydlím kousek od Zasmuk, jezdím jak do Kolína tak do Kutné hory.
@xk.kx píše:
@machacada jj ty vim, kde jsou, já sice teda nepocházím z kolína, ale u tebe vim, jakým jsi směrem. jj kéž by to rychle uteklo a byl by už březen, hlavně i, že nechci zimu
.A kdypak se sem chystáš??
To uteče rychle uvidíš:-) pak si ještě budeš říkat že ještě chvilku nebyl v břiše
Příští týden tam jedu určitě, ještě nevím který den:-)
Ta zima je blbá ale zase lepší než se potom tahat s bříškem přez léto ![]()
@xxalea píše:
Ahojky, mě je 21 a mám skoro dvouměsíční holčičku… A taky sem kousek od Uhlířek…
Ahojky, tak to je super:-) Já jsem ani ne 5km od Uhlířek ![]()
@Amisek píše:
AHoj, klidně se taky hlasím ke kočarkování, od prosince.Je mě 31.A bydlím kousek od Zasmuk, jezdím jak do Kolína tak do Kutné hory.
Ahoj, Zásmuky mám asi 15km:-) Jak starý máš mimčo?