Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem beznadějně uvízlá doma s 2 měsíčním miminem. Přistěhovala jsem se a nikoho tu neznám, partner celý den v práci. Sousedky mi nějak nesedí. Maminky se stejným osudem, můžeme pokecat, jak se z královen večírků staly zoufalé manželky.
Lysá nad Labem, Středočeský kraj, Praha. Ráda se sejdu, teď, nebo do budoucna na kafe, s dětmi na písek. Vím, že je tu místo pro seznámení na maminkách myslím, ale podle mě tam nikdo nechodí, nevím ![]()
Ahoj já jsem z Nymburka od Lysý je to kousek, zatím ještě chodím do práce, ale v říjnu končím. TP mám v lednu.
Ahoj, v Nymburku jsem rodila!
A víš, že bych chtěla další mimčo? Že by jsme stihly těhulkovat ještě spolu?
Taky jsi sama doma? ![]()
Taky jsem z Lysé
Ale snad nejsem zoufalá manželka, jsem snad normální
![]()
@monika32 píše:
Taky jsem z LyséAle snad nejsem zoufalá manželka, jsem snad normální
![]()
To jsem moc ráda, jak máš staré dítko? ![]()
Jsem sice doma s přítelem ale toho teď momentálně zajímá televize:) já právě teď řeším dilema jestli tu rodit, ale asi to vypadá že jo ![]()
@dada12 píše:
To jsem moc ráda, jak máš staré dítko?
Holku 14 let a kluka, tomu bude za pár dní 1rok
Odkud z Lysé jsi?
@Tynule32 Hele je to o lidech. Já schytala zvláštní porodní asistentku a ještě zvláštnějšího doktora. Ale respektovali můj porodní plán hlavně co se týče miminka a potom po porodu jsou sestřičky fakt perfektní. Usměvavé, neustále nabízí pomoc. Pokoj jsem si tedy užila negativně. Byly vedra, pokoj jak skleník, takže jsme otevíraly na chodbu, tam rambajz, hned naproti byla místnost s nádobím, třískání. Ale když trak nad tím přemýšlím, rodila bych tu znovu.
Kdy to čekláš? ![]()
@monika32 píše:
Holku 14 let a kluka, tomu bude za pár dní 1rokOdkud z Lysé jsi?
Jsem z domu kousek od odbočky na Milovice. ![]()
Zajdem někdy na kafíčko? Na pivko? ![]()
Až v lednu v první půlce. Do teď to hezky utíkalo ale teď jako by zastavil čas:( ještě nás za měsíc čeka stěhování tak z toho mám nějaký nervy. Já právě byla v nemocnici tady v nymburce na začátku května, ležela jsem 3 dny na gyndě a moc dobrej zážitek to nebyl, tak pořád nevím.
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? před rokem jsem se přistěhovala do Ostré, mám 2 měsíční holčičku a taky tu nikoho neznám.
@Samy ahoj,tak to máme holky storo stejně staré, moje je narozená 1.11.