Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jedna by tu bylaZdravím
ahoj, proc ta anonymita?
Jsem trochu antitalent na pc
…jsem normálně zaregistrovaná tak nevím, proč mi tam skáče anonymní…ach jo…:( ![]()
Já jsem se právě dívala že ses mi ukázala pod jménem a tady né,,a napíšeš tedy nějaké info o sobě? ![]()
@dominikavojta píše:
Já jsem se právě dívala že ses mi ukázala pod jménem a tady né,,a napíšeš tedy nějaké info o sobě?
to bylo pro alecru
@MartickaNela píše:
Zdravím,
miminko očekáváme snad až příští měsíc
ahoj, jak se vede? už jsme dlouho nepísly
No už je to moc dlouhý na mě, jinak se ani měsíc před porodem jako těhotná necítím, tak pořád čekám kdy to přijde.
@MartickaNela necítíš? a jak to děláš? já se ke koncu cítila jak golem ![]()
@dominikavojta
Nevim každým dnem čekám, že mě chytnou nějaké bolesti (poslíčci nebo tak něco) a zatím prostě nic. Hýbat se mohu taky dobře, pokud teda celej den neuklízím, to jsem pak mrtvá, ale jinak se to dá.
@MartickaNela tak ty máš první ne? to já jsem u prvního taky byla jak netěhu, čilá jsem byla dost, ale tedˇuž mám 4 dítě, tak jsem to zvládala hůř,,,a co vůbec čekáš?
@dominikavojta píše:
@MartickaNela tak ty máš první ne? to já jsem u prvního taky byla jak netěhu, čilá jsem byla dost, ale tedˇuž mám 4 dítě, tak jsem to zvládala hůř,,,a co vůbec čekáš?
já su debil vždytˇto tam máš napsané že budeš mít Nelinku ![]()
@dominikavojta
Jo jo Nelinku, už ani nemám co dělat, chystat, připravovat - no táhne se to jak blázen, tak mi půjč jedno dítko, ať se ten měsíc nenudím
![]()