Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
..ještě jsem chtěla dodat, že jsou vítány i ty, co se teprve o miminko snaží ![]()
Ahojík Jsem ze Vsetína, ale momentálně bydlíme s přítelem v Rožnově pod Radhoštěm…Máme v pátek 10týdenní holčičku Kristýnku…A je to moje první miminko …Je mi 21 ![]()
@Kleofasek zkus si nejdřív vyhledat podobné diskuze, pár jich tu už je
Ale většinou tam teda moc nikdo nechodí…tak přijď za náma do této diskuze Jsou tam sice už maminky, ale to ty už budeš brzy taky
A i těhule se tam najdou, třeba já
(i když už čekám druhé)
A neboj, taky tam nejsou holky jen přímo ze Zlína…a i tak tam teď plkáme jen dvě…je léto, všichni někde jezdí, jsou venku atd…si myslím, že v zimě se to zas rozjede ![]()
Holky, tož já idu teda do té vaší diskuze ![]()
Já jsem už podobné téma našla, ale nějak upadlo. Kdo ale bude chtít, ať klidně napíše i semka ![]()
@Kleofasek píše:
Holky, tož já idu teda do té vaší diskuze
Já jsem už podobné téma našla, ale nějak upadlo. Kdo ale bude chtít, ať klidně napíše i semka
@Barun píše:
Ahojík Jsem ze Vsetína, ale momentálně bydlíme s přítelem v Rožnově pod Radhoštěm…Máme v pátek 10týdenní holčičku Kristýnku…A je to moje první miminko …Je mi 21
To se maličká jmenuje jako já
V pátek budeš rodit nebo už je na světě skoro týden? ![]()
@Kleofasek píše:
To se maličká jmenuje jako jáV pátek budeš rodit nebo už je na světě skoro týden?
Myslím, že v pátek bude mít 10 týdnů
![]()
@locika píše:
Myslím, že v pátek bude mít 10 týdnů![]()
jo tak, já sem to nepochpila
![]()
@Barun píše:
@locika @Kleofasek jojo v pátek bude mít deset týdnu:-D…
ale letí to, co? Ještě nedávno pupík a už ji máte pěkně v postýlce
![]()
Já zatím nevím, co to bude. Když by byl chlapeček, tak dáme Petříčka. Ale pro holčičku vybrané jméno nemáme. Zato už mám pár oblečků nakoupených a aspoň půlka je do růžova ![]()
@Kleofasek Mi jsem vedeli že je to holčička …ale na kluka kdyby nahodou bylo jmeno po tatínkovi Miroslav a na holky Kristýnka …ale to byl boj to vymyslet:-D já chtěla Nicol a můj Michaela a kompromis byl Kristýna:-D..hrozne to leti …jak se tesime na mimi a pak fofr ze jsem si zuby čistila az ve dvanact a snidat jsem ani nestihala
ted je to už lepsi…Vubec ti nezavidim noseni pupika v tom horku:-/ ale i miminka v tom horku jsou chuderky
@Barun tak pojď za náma do výše zmíněné diskuze, nebo rovnou ti sem hodím odkaz: https://www.emimino.cz/…ankovani/38/
Ať neplkáme na všech frontách, pak to někde vždy zaručeně jde do kytek… ![]()
Ahoj budoucí, nastávající maminky

), které taky občas neví co s nervama 
Jestli si chcete povídat, vyměňovat zkušenosti a jste z Okolí Zlína, UH. Hradiště nebo Vsetína, tak budu ráda, když se poznáme
Vítány jsou především prvorodičky (jako já