Těhulky - Zlínsko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Twitter
22.8.12 12:11

Těhulky - Zlínsko

Ahoj budoucí, nastávající maminky :mavam:
Jestli si chcete povídat, vyměňovat zkušenosti a jste z Okolí Zlína, UH. Hradiště nebo Vsetína, tak budu ráda, když se poznáme :)
Vítány jsou především prvorodičky (jako já :D ), které taky občas neví co s nervama :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twitter
22.8.12 12:13

..ještě jsem chtěla dodat, že jsou vítány i ty, co se teprve o miminko snaží ;)

• Citovat
  • Upravit
1166
22.8.12 12:52

Ahojík Jsem ze Vsetína, ale momentálně bydlíme s přítelem v Rožnově pod Radhoštěm…Máme v pátek 10týdenní holčičku Kristýnku…A je to moje první miminko …Je mi 21 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:07

@Kleofasek zkus si nejdřív vyhledat podobné diskuze, pár jich tu už je ;) Ale většinou tam teda moc nikdo nechodí…tak přijď za náma do této diskuze Jsou tam sice už maminky, ale to ty už budeš brzy taky :) A i těhule se tam najdou, třeba já :mrgreen: (i když už čekám druhé)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:08

A neboj, taky tam nejsou holky jen přímo ze Zlína…a i tak tam teď plkáme jen dvě…je léto, všichni někde jezdí, jsou venku atd…si myslím, že v zimě se to zas rozjede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 13:09

Ahojky, já jsem taky ze Zlína, ráda se přidám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:03

Holky, tož já idu teda do té vaší diskuze :pankac:
Já jsem už podobné téma našla, ale nějak upadlo. Kdo ale bude chtít, ať klidně napíše i semka :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15887
22.8.12 14:10
@Kleofasek píše:
Holky, tož já idu teda do té vaší diskuze :pankac:
Já jsem už podobné téma našla, ale nějak upadlo. Kdo ale bude chtít, ať klidně napíše i semka :pankac:
:palec: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:12
@Barun píše:
Ahojík Jsem ze Vsetína, ale momentálně bydlíme s přítelem v Rožnově pod Radhoštěm…Máme v pátek 10týdenní holčičku Kristýnku…A je to moje první miminko …Je mi 21 :-)

To se maličká jmenuje jako já ;) V pátek budeš rodit nebo už je na světě skoro týden? :)

• Citovat
  • Upravit
15887
22.8.12 14:50
@Kleofasek píše:
To se maličká jmenuje jako já ;) V pátek budeš rodit nebo už je na světě skoro týden? :)

Myslím, že v pátek bude mít 10 týdnů :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:55
@locika píše:
Myslím, že v pátek bude mít 10 týdnů :palec: :)

jo tak, já sem to nepochpila :oops: :D

• Citovat
  • Upravit
1166
22.8.12 15:42

@locika @Kleofasek jojo v pátek bude mít deset týdnu:-D…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 16:32
@Barun píše:
@locika @Kleofasek jojo v pátek bude mít deset týdnu:-D…

ale letí to, co? Ještě nedávno pupík a už ji máte pěkně v postýlce :) ;)
Já zatím nevím, co to bude. Když by byl chlapeček, tak dáme Petříčka. Ale pro holčičku vybrané jméno nemáme. Zato už mám pár oblečků nakoupených a aspoň půlka je do růžova :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1166
22.8.12 20:22

@Kleofasek Mi jsem vedeli že je to holčička …ale na kluka kdyby nahodou bylo jmeno po tatínkovi Miroslav a na holky Kristýnka …ale to byl boj to vymyslet:-D já chtěla Nicol a můj Michaela a kompromis byl Kristýna:-D..hrozne to leti …jak se tesime na mimi a pak fofr ze jsem si zuby čistila az ve dvanact a snidat jsem ani nestihala :-D ted je to už lepsi…Vubec ti nezavidim noseni pupika v tom horku:-/ ale i miminka v tom horku jsou chuderky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 23:32

@Barun tak pojď za náma do výše zmíněné diskuze, nebo rovnou ti sem hodím odkaz: https://www.emimino.cz/…ankovani/38/
Ať neplkáme na všech frontách, pak to někde vždy zaručeně jde do kytek… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová