Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kleofasek píše:
@locika jsem riziková. Raději nechci riskovat v ZOO, ale děkuju za pozvání
Cesta k malému byla teda trnitá. Poprvé jsem otěhotněla přirozeně, ale mimoděložně. Pak že jdem na IVF, tak zase těhotná, ale ZT
Takže vyšetření až kdesi v Praze a 2.IVF jsme šli do Olomouce skrz finance a zatím to ťuk, ťuk, ťukám do stolu, že to vypadá dobře
Jasné, rozumím, to byl jen takový nápad…ale do té Slunečnice bys třeba mohla ne? ![]()
A na IVF jste šli hned po tom prvním mimoděložním?
No hlavně ať to všechno dobře dopadne ![]()
@Kleofasek píše:
Holky, jdu relaxovat s mimčem. Učí nás to tak v předporodním kurzu![]()
relax při hudbě
Tak si to užívej…já jdu taky za mimčem, už se probudil…ale relax to teda rozhodně nebude ![]()
@locika nevím, co je to za kavárnu nebo restauraci ![]()
Nic mi to neříká. Já nejsem uplně rodilá Zlíňačka, bydlím tady ale 2 roky a několik let jsem chodila do Svitu pracovat. Pocházím z Babic
![]()
Já jsem měla verdikt, že mám neprůchodné vejcovody. tak se se mnou rozvedl po 10 letech bývalý muž. Pak jsem si našla přítele a řekla jsem mu, že nemůžu mít přir. děti. Tak jsme se nechránili a do 3 měsíců jsem byla v tom ![]()
První šok, ale radost, nakonec zklamání, muselo to pryč. nějak nás to semklo (nejsme už nejmladčí
), tak jsme naplánovali IVF tady ve Zlíně. Stálo nás to cca 30 tisíc. Otěhotněla jsem a byla svatba. Ale v 9tt jsem musela na revizi. To bylo loni v říjnu. A teď v květnu jsme podstoupili další pokus v Olomouci za 14 000,– Takže za poloviční cenu, než ve Zlíně
A ještě máme 3 eskymáčky (jako zamražené embryjka) ![]()
Já taky neznám Slunečnici
A to jsem ze Zlína
Kde to je, holky?
Tak, už jsem dorelaxovala, aj sem 20 minut cvičila na míči. Ale je to spíš forma dýchání a nenamáhavýma cvikama
Snažím se denně, pokud mě zrovna netřeští hlava
Dneska dobré, je mi skvěle ![]()
A už mi docvaklo, kde by mohla být Slunečnice ![]()
A ta Slunečnice, je to pod Morýsovým domem?
Dám sem odkaz, jestli je to ono. Ale jistá si nejsu. Já jsem tam nikdy nebyla, i když má můj v Morysáku dědu a tam jezdíme ![]()
http://www.slunecnice.us/o-nas.php
@Vendik75 ty jsi nechodila nikam na předporodní kurz?
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Ano, na 90% holka, tak snad to dopadne
no my ještě nevíme, ale podvědomě myslím, že taky holka ![]()
@Kleofasek no zatím jsem nikam nechodila a asi už to ani nestihnu, uvidím…kurz co pořádá místní porodnice probíhá v úterý a já stále ještě pracuju, tak mi to časově nevychází.
@Vendik75 já jsem teď momentálně stejně na ÚP
a k tomu riz. těhu, tak aspoň někam se podívám
Chodím k Radmile Dorazilové, stojí to 2000 a zatím jsem byla na první lekci. Lekcí je 10 a trvá to celé cca 4 měsíce.
Asi máš dobrou práci, když jsi pořád ještě tam
![]()
Já jsem před tím pracovala v restauraci v Kunovicích, ale strašná dřina. Byla jsem tam jako pomocná síla v kuchyni
za min. mzdu. Fakt hnus. Doufám, že už nikdy nic podobného nebudu dělat
Ale musela jsem někde být, když od EX jsem odešla když měl tu jinou a šla jsem k našim no
A nějaký příjem být musel ![]()
Takže teďka jsem sice bez práce a tudíž i bez mateřské, ale nějak to zvládáme a látáme to ![]()
@Kleofasek Tak práci mám naprosto super. Má to jen malou nevýhodu pracuju v Praze…Ale zatím to zvládám, takže pohoda.
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Tak práci mám naprosto super. Má to jen malou nevýhodu pracuju v Praze…Ale zatím to zvládám, takže pohoda.
aha
takže jsi v Praze? A to nějak dojíždíš nebo tam i bydlíš? A rodit budeš tady?
@Kleofasek Jsem tu jen 3 dny (2 noci). Takže každý týden cestuju sem a tam. Ale zatím fakt v pohodě, jen to nezakřiknout ![]()
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Jsem tu jen 3 dny (2 noci). Takže každý týden cestuju sem a tam. Ale zatím fakt v pohodě, jen to nezakřiknout
tak když jsi spokojená a není to pro tebe zatím nějak extrémně vyčerpávající, tak proč tam ještě nezůstat ![]()
locika: my jsme ted az do stredy sami doma, manzel jel na sluzebku, takze mame cas kdykoliv. nevim, jake ma byt pocasi, ale co treba pondeli-utery pristi tyden?
Vendik: vitam te
holcicka, to je super! my mame kluka a rada bych v budoucnu holcicku do paru, ale jak pises, nezalezi to na mne
Uz mate vybrane jmeno?