Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
22.8.12 14:46
@Kleofasek píše:
@locika jsem riziková. Raději nechci riskovat v ZOO, ale děkuju za pozvání :)
Cesta k malému byla teda trnitá. Poprvé jsem otěhotněla přirozeně, ale mimoděložně. Pak že jdem na IVF, tak zase těhotná, ale ZT :zed:
Takže vyšetření až kdesi v Praze a 2.IVF jsme šli do Olomouce skrz finance a zatím to ťuk, ťuk, ťukám do stolu, že to vypadá dobře :)

Jasné, rozumím, to byl jen takový nápad…ale do té Slunečnice bys třeba mohla ne? ;)
A na IVF jste šli hned po tom prvním mimoděložním?
No hlavně ať to všechno dobře dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 14:48
@Kleofasek píše:
Holky, jdu relaxovat s mimčem. Učí nás to tak v předporodním kurzu :D :palec:
relax při hudbě :)

Tak si to užívej…já jdu taky za mimčem, už se probudil…ale relax to teda rozhodně nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:53

@locika nevím, co je to za kavárnu nebo restauraci :nevim:
Nic mi to neříká. Já nejsem uplně rodilá Zlíňačka, bydlím tady ale 2 roky a několik let jsem chodila do Svitu pracovat. Pocházím z Babic :pankac: :mrgreen:

Já jsem měla verdikt, že mám neprůchodné vejcovody. tak se se mnou rozvedl po 10 letech bývalý muž. Pak jsem si našla přítele a řekla jsem mu, že nemůžu mít přir. děti. Tak jsme se nechránili a do 3 měsíců jsem byla v tom :mrgreen:
První šok, ale radost, nakonec zklamání, muselo to pryč. nějak nás to semklo (nejsme už nejmladčí :mrgreen: ), tak jsme naplánovali IVF tady ve Zlíně. Stálo nás to cca 30 tisíc. Otěhotněla jsem a byla svatba. Ale v 9tt jsem musela na revizi. To bylo loni v říjnu. A teď v květnu jsme podstoupili další pokus v Olomouci za 14 000,– Takže za poloviční cenu, než ve Zlíně :pankac: A ještě máme 3 eskymáčky (jako zamražené embryjka) :)

• Citovat
  • Upravit
234
22.8.12 15:07

@Kleofasek Ano, na 90% holka, tak snad to dopadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 15:09

Já taky neznám Slunečnici 8o A to jsem ze Zlína ;) Kde to je, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 16:38

Tak, už jsem dorelaxovala, aj sem 20 minut cvičila na míči. Ale je to spíš forma dýchání a nenamáhavýma cvikama :) Snažím se denně, pokud mě zrovna netřeští hlava :zed: Dneska dobré, je mi skvěle :palec:
A už mi docvaklo, kde by mohla být Slunečnice :pankac:
A ta Slunečnice, je to pod Morýsovým domem?
Dám sem odkaz, jestli je to ono. Ale jistá si nejsu. Já jsem tam nikdy nebyla, i když má můj v Morysáku dědu a tam jezdíme :)
http://www.slunecnice.us/o-nas.php
@Vendik75 ty jsi nechodila nikam na předporodní kurz?

• Citovat
  • Upravit
Twitter
22.8.12 16:39
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Ano, na 90% holka, tak snad to dopadne ;)

no my ještě nevíme, ale podvědomě myslím, že taky holka :)

• Citovat
  • Upravit
234
22.8.12 16:59

@Kleofasek no zatím jsem nikam nechodila a asi už to ani nestihnu, uvidím…kurz co pořádá místní porodnice probíhá v úterý a já stále ještě pracuju, tak mi to časově nevychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 17:09

@Vendik75 já jsem teď momentálně stejně na ÚP :| a k tomu riz. těhu, tak aspoň někam se podívám :) Chodím k Radmile Dorazilové, stojí to 2000 a zatím jsem byla na první lekci. Lekcí je 10 a trvá to celé cca 4 měsíce.
Asi máš dobrou práci, když jsi pořád ještě tam ;) :)
Já jsem před tím pracovala v restauraci v Kunovicích, ale strašná dřina. Byla jsem tam jako pomocná síla v kuchyni :zed: za min. mzdu. Fakt hnus. Doufám, že už nikdy nic podobného nebudu dělat :roll: Ale musela jsem někde být, když od EX jsem odešla když měl tu jinou a šla jsem k našim no :roll: A nějaký příjem být musel :roll:
Takže teďka jsem sice bez práce a tudíž i bez mateřské, ale nějak to zvládáme a látáme to :roll:

• Citovat
  • Upravit
234
22.8.12 17:12

@Kleofasek Tak práci mám naprosto super. Má to jen malou nevýhodu pracuju v Praze…Ale zatím to zvládám, takže pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 17:21
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Tak práci mám naprosto super. Má to jen malou nevýhodu pracuju v Praze…Ale zatím to zvládám, takže pohoda.

aha :D takže jsi v Praze? A to nějak dojíždíš nebo tam i bydlíš? A rodit budeš tady?

• Citovat
  • Upravit
234
22.8.12 17:47

@Kleofasek Jsem tu jen 3 dny (2 noci). Takže každý týden cestuju sem a tam. Ale zatím fakt v pohodě, jen to nezakřiknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 19:32
@Vendik75 píše:
@Kleofasek Jsem tu jen 3 dny (2 noci). Takže každý týden cestuju sem a tam. Ale zatím fakt v pohodě, jen to nezakřiknout :mrgreen:

tak když jsi spokojená a není to pro tebe zatím nějak extrémně vyčerpávající, tak proč tam ještě nezůstat :palec:

• Citovat
  • Upravit
Twitter
23.8.12 19:59

Ahoj holky, tady jako nikdo není dneska? :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
701
24.8.12 10:26

locika: my jsme ted az do stredy sami doma, manzel jel na sluzebku, takze mame cas kdykoliv. nevim, jake ma byt pocasi, ale co treba pondeli-utery pristi tyden?
Vendik: vitam te :-) holcicka, to je super! my mame kluka a rada bych v budoucnu holcicku do paru, ale jak pises, nezalezi to na mne :-))) Uz mate vybrane jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová