Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
loci: Ok, pocitam s tim. Pojedem autem a budem parkovat na parkovisti dal od Zlina, proste na tom poslednim, takze prip. bysme dovnitr sli tou vzdalenejsi branou..ale to jen, kdybyste se zpozdili a maly by uz nevydrzel cekat. jinak na vas samo pockame ![]()
Ad cipek: mne doktor kontrolova „rucne“ skoro kazdou prohlidku..
@filutka dobře, já jsem sice chtěla parknout na tom spodním neplaceném, ale dojedu za váma nahoru, však tam je to myslím taky neplacené ne?
Až tam budu, tak jestli tam bude hodně lidí a neuvidíme se, tak zavolám ![]()
Dobrý den, ahoj. Hledáme s mou dcerkou (15 měsíců) kamarády a kamarádky z okolí Zlína. My jsme spíš od Otrokovic, ale není problém se kamkoliv přepravit. Právě je ve věku kdy společnost dětí nutně potřebuje a my tu v okolí máme jen čerstvá miminka..
Ahoj Pepe, mam syna stareho 13 mesicu ale jsme z opacne strany Zlina jako ty. Ale taky bysme se s nekym radi vidali, ja abych nezakrnela
a maly aby si zvykal na spolecnost jinych deti…mohli bysme zajit do nejake herny treba ve Zline…
@Pep@e píše:
Dobrý den, ahoj. Hledáme s mou dcerkou (15 měsíců) kamarády a kamarádky z okolí Zlína. My jsme spíš od Otrokovic, ale není problém se kamkoliv přepravit. Právě je ve věku kdy společnost dětí nutně potřebuje a my tu v okolí máme jen čerstvá miminka..
Pepe, ahoj
My se známe z jiné zlínské diskuze, což?
Ale bohužel ty zlínské diskuze tu nějak upadají ![]()
Tak jsem pro nějaké setkání, klidně v herně, jak psala Filu. Já někdy chodím s malým do herny na Jižňáky, bývá to úterky a středy od cca půl deváté do jedenácti až půl dvanácté…jenže mně dělá problém ráno brzy vstávat, tak se tam dostanu fakt jen zřídka
Ale je to tam fajn.
Ahoj, my jsme klidně pro hernu, klidně ve středu za týden, jen mi písněte kde to je ![]()
@locika píše:
Pepe, ahojMy se známe z jiné zlínské diskuze, což?
Ale bohužel ty zlínské diskuze tu nějak upadají
Tak jsem pro nějaké setkání, klidně v herně, jak psala Filu. Já někdy chodím s malým do herny na Jižňáky, bývá to úterky a středy od cca půl deváté do jedenácti až půl dvanácté…jenže mně dělá problém ráno brzy vstávat, tak se tam dostanu fakt jen zřídkaAle je to tam fajn.
Zdravím maminky i maminky čekatelky
Já patřím do té druhé skupiny
V úterý mě čeká první utrazvuk, už se nemůžu dočkat!
Pepe: melo by to byt na jiznacich vedle toho moderniho kostela. My mame v utery a ve stredu cviceni a klub, nevim, jestli to tam funguje i jiny den v tydnu…
Locika: nemas prosim te odkaz na web te herny na jiznakach?
kanka: vitam te, to bude tvoje prvni miminko?
Byli jsme v Dominu v Otrokovicích, a Madle se to docela líbilo. I když cvičení..nedokáže být chvilku v klidu takže jsem byla nadřená jak soumar, ale jinak dobrý ![]()
Holky, omlouvám se, mně vůbec nevyskočilo upozornění, že jste tu psaly ![]()
Filu, já nevím, jestli oni vůbec mají webovky, ale ta herna je přímo v tom kostele, jde se tam ze spodní strany…
@filutka @Pep@e chtěla bych se do té herny vypravit ve středu, šly byste?
@kanka80 píše:
Zdravím maminky i maminky čekatelkyJá patřím do té druhé skupiny
V úterý mě čeká první utrazvuk, už se nemůžu dočkat!
A jo, teď se dívám, že jste stejně psaly až dnes, tak to nejdu s křížkem po funuse ![]()
@salme píše:
Ahojky… zdravim nove prichozi… nejak nestiham sem psat…![]()
![]()
To skoro nikdo ![]()