Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
27.8.12 21:24

loci: Ok, pocitam s tim. Pojedem autem a budem parkovat na parkovisti dal od Zlina, proste na tom poslednim, takze prip. bysme dovnitr sli tou vzdalenejsi branou..ale to jen, kdybyste se zpozdili a maly by uz nevydrzel cekat. jinak na vas samo pockame :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
27.8.12 21:25

Ad cipek: mne doktor kontrolova „rucne“ skoro kazdou prohlidku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
27.8.12 21:48

@filutka dobře, já jsem sice chtěla parknout na tom spodním neplaceném, ale dojedu za váma nahoru, však tam je to myslím taky neplacené ne? :think: Až tam budu, tak jestli tam bude hodně lidí a neuvidíme se, tak zavolám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.10.12 14:44

dítka

Dobrý den, ahoj. Hledáme s mou dcerkou (15 měsíců) kamarády a kamarádky z okolí Zlína. My jsme spíš od Otrokovic, ale není problém se kamkoliv přepravit. Právě je ve věku kdy společnost dětí nutně potřebuje a my tu v okolí máme jen čerstvá miminka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.10.12 15:30

Ahoj Pepe, mam syna stareho 13 mesicu ale jsme z opacne strany Zlina jako ty. Ale taky bysme se s nekym radi vidali, ja abych nezakrnela :-) a maly aby si zvykal na spolecnost jinych deti…mohli bysme zajit do nejake herny treba ve Zline…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.10.12 17:01
@Pep@e píše:
Dobrý den, ahoj. Hledáme s mou dcerkou (15 měsíců) kamarády a kamarádky z okolí Zlína. My jsme spíš od Otrokovic, ale není problém se kamkoliv přepravit. Právě je ve věku kdy společnost dětí nutně potřebuje a my tu v okolí máme jen čerstvá miminka..

Pepe, ahoj :mavam: My se známe z jiné zlínské diskuze, což? ;) Ale bohužel ty zlínské diskuze tu nějak upadají :think:
Tak jsem pro nějaké setkání, klidně v herně, jak psala Filu. Já někdy chodím s malým do herny na Jižňáky, bývá to úterky a středy od cca půl deváté do jedenácti až půl dvanácté…jenže mně dělá problém ráno brzy vstávat, tak se tam dostanu fakt jen zřídka :lol: Ale je to tam fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.10.12 21:54

Ahoj, my jsme klidně pro hernu, klidně ve středu za týden, jen mi písněte kde to je :))

@locika píše:
Pepe, ahoj :mavam: My se známe z jiné zlínské diskuze, což? ;) Ale bohužel ty zlínské diskuze tu nějak upadají :think:
Tak jsem pro nějaké setkání, klidně v herně, jak psala Filu. Já někdy chodím s malým do herny na Jižňáky, bývá to úterky a středy od cca půl deváté do jedenácti až půl dvanácté…jenže mně dělá problém ráno brzy vstávat, tak se tam dostanu fakt jen zřídka :lol: Ale je to tam fajn.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
27.10.12 19:39

Zdravím maminky i maminky čekatelky :mavam: Já patřím do té druhé skupiny :hug: V úterý mě čeká první utrazvuk, už se nemůžu dočkat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
28.10.12 09:18

Pepe: melo by to byt na jiznacich vedle toho moderniho kostela. My mame v utery a ve stredu cviceni a klub, nevim, jestli to tam funguje i jiny den v tydnu…
Locika: nemas prosim te odkaz na web te herny na jiznakach?
kanka: vitam te, to bude tvoje prvni miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.10.12 09:33

Byli jsme v Dominu v Otrokovicích, a Madle se to docela líbilo. I když cvičení..nedokáže být chvilku v klidu takže jsem byla nadřená jak soumar, ale jinak dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.10.12 20:54

Holky, omlouvám se, mně vůbec nevyskočilo upozornění, že jste tu psaly :think:

Filu, já nevím, jestli oni vůbec mají webovky, ale ta herna je přímo v tom kostele, jde se tam ze spodní strany…

@filutka @Pep@e chtěla bych se do té herny vypravit ve středu, šly byste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.10.12 20:55
@kanka80 píše:
Zdravím maminky i maminky čekatelky :mavam: Já patřím do té druhé skupiny :hug: V úterý mě čeká první utrazvuk, už se nemůžu dočkat!
:mavam: ahoj, zdravím tě a gratuluji :kytka: Užij si ultrazvuk a ať vše dobře probíhá ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.10.12 20:56

A jo, teď se dívám, že jste stejně psaly až dnes, tak to nejdu s křížkem po funuse :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.10.12 21:14

Ahojky… zdravim nove prichozi… nejak nestiham sem psat… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.10.12 22:11
@salme píše: