Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
5.11.12 21:24

No ja se priznam, ze jsem prvni 3 mesice pila rano a vecer mliko… :oops:… ale na to jak jsem tomu neverila, to docela pomahalo… :lol: (ale to si myslim, ze je individualni)… me lizatka moc nezabirali…
no a ke konci tehu mi bylo zle porad… tak aspon na noc jsem uzivala Renie… :oops: :oops: :oops: (jedlou sodu jsem odmitla) :lol:
locika - juu… to uz mas za par vid? Kdy mas termin?
Moje kamaradka ma deti tez blizko sebe… ale rekla mi to same, jako pise filutka… ze zacatku boj nez si clovek zvykne… taky byl stejny problem se spanim… ale pak je to pry super… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.11.12 14:42

kanka: a kde pracujes, ze mas i vikendy? Ke konci by ti meli dat trochu pohov..Mne bylo trosku lito, ze Havelka odesel, byl mi takovy prijemny, ale na druhou stranu se mi Kvetak zda vetsi profesional..
My jsme byli dneska dopo v hudebni skolicce, minule jsme chybeli, tak byl maly takovy nerozkoukany, porad u me, ale v pulce uz se osmelil a zatancoval si i s pani ucitelkou :-) Zitra planujem klub maminek, tak snad tam nebude nejake nemocne dite..
A co jste delaly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.11.12 14:47

@locika Ahojky, tak jsem dnes koupila ty lízátka proti nevolnostem a teď jsem jedno ochutnala :P je v něm dost cítit zázvor, ale jinak fakt výborné a obsahují i vitamín C a vápník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.11.12 14:58

@filutka Ahojky, no já dokud to jde, tak si beru ještě směny navíc, protože od Nového roku budu muset být už na neschopence a finančně to budem s přítelem těžko zvládat :think: Teď opravujem půldomek a od ledna už bysme se tam chtěli přestěhovat z mého bytu 1+1, který budu pak pronajímat. Máme oba dva úvěry ze stavebka, takže to bude trochu složitější s financema :think: Jinak dnes mám volno, byla jsem s mýma dvouma fenkama u postižených dětí na Lazech na canisterapii a pak jsem dělala na oběd špenát :P Ty máš teda doma dobrého tanečníka :palec: na to, že má teprve rok, tak super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.11.12 23:33
@salme píše:
locika - juu… to uz mas za par vid? Kdy mas termin?
Moje kamaradka ma deti tez blizko sebe… ale rekla mi to same, jako pise

Termín mám stanovený 19. prosince, ale byl to odhad, protože jsem od porodu nedostala ani MS a rovnou jsem zase otěhotněla a zjistila jsem to až na konci třetího měsíce :mrgreen: Takže termín stanovil doktor jen podle velikosti na UTZ a ono se to pak trochu měnilo, s tím jak to mimčo roste pokaždé trochu jinak…podle velkého UTZ i podle dalších kontrol to vypadá spíš o týden až dva později…ale na druhou stranu, jak pořád něco dělám, tahám malého a jsem v jednom kole, tak myslím, že to klidně může nějak kolem těch vánoc být…my jsme prostě připravení být tak od půlky prosince v pohotovosti :lol: Ale manžel říkal, ať to vydržím do 1. ledna, protože peníze za první dítě v kraji by se hodily :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.11.12 23:35

@filutka Filu a líbí se mu teda ve školičce jo? Mně právě přijde, že by takové aktivity ten náš nedával…teda jako tančí furt, doma před televizí, jakmile zazní nějaká hudba, co ho zaujme, tak hned tančí, ale pochybuju, že by vydržel něco takhle dělat v kolektivu, on je hrozný rarach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.11.12 23:37
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, tak jsem dnes koupila ty lízátka proti nevolnostem a teď jsem jedno ochutnala :P je v něm dost cítit zázvor, ale jinak fakt výborné a obsahují i vitamín C a vápník :palec:

Tak to jsem ráda, že jsem mohla aspoň trochu pomoct radou :) No, je tam fakt ten zázvor, ale to je právě ta hlavní složka, která by měla ulevit od těch nevolností…tak mě ještě teď napadá třeba si občas uvařit zázvorový čaj s citronem…nastrouhat trochu zázvoru, vylouhovat ve vřící vodě a pak přidat citron, ale toho zázvoru fakt jen trošku, je to děsně silné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.11.12 23:37

@kanka80 A kde máte půldomek? Já bydlím ve čtvrtdomku na Letné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.12 10:21

@locika Ahojky, dobré ránko :mavam: My budem bydlet nad Obecinama-Příční. Na té Letné se nám ty domky nelíbili, naňahňané vedle sebe a skoro žádné soukromí natožtak pozemek :? máte aspoň přístavbu? A na ten žaludek mi pomáhá i voda s citronem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.12 10:57
@kanka80 píše:
@locika Ahojky, dobré ránko :mavam: My budem bydlet nad Obecinama-Příční. Na té Letné se nám ty domky nelíbili, naňahňané vedle sebe a skoro žádné soukromí natožtak pozemek :? máte aspoň přístavbu? A na ten žaludek mi pomáhá i voda s citronem :palec:

Tak to není všude, ale třeba na Mostní bych bydlet nechtěla, tam je to jak píšeš…my jsme si přístavbu dělali sami, koupili jsme to v totálně původním stavu, takže jsme to dělali komplet nové včetně všech rozvodů…a pozemek máme docela veliký (v rámci možností:D ), takže jsme si i rozdělili zahradu na užitkovou, kde jsme zasadili stromy a ovocné keře a na „hrací část“, kam v létě dáváme bazén, grilujeme a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.12 11:07

@locika Tak to máte super! :palec: My budem mít u baráku menší posezení na gril. Dokonce jsme vybourali v obyváku díru a dali si tam francouzké okno :palec: a pak přístřešek na auto a menší výběh pro pejsky. Na Příluku máme chatu s velkou zahradou, tak jsme nechtěli mít dvě velké zahrady ;) Jinak taky jsme měli původní stav, ale už je základ hotov, rozvody el. i voda, okna, zateplení, a teď zedníci makají na vnitřních omítkách. Snad se to stihne, aspoň ten spodek do Vánoc dodělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.11.12 11:49

@kanka80 Tak to je paráda, my kdybysme tehdy věděli, že můžeme mít franc. okno, tak ho máme taky, ale to jsme netušili…a teď si ho udělali sousedi a my jim závidíme :mrgreen: Ale my to teda tady nemáme nijak extra krásné a furt něco doděláváme (a to už tu bydlíme 6 let), protože jsme všechno dělali za pochodu, začali jsme bydlet a zároveň spravovat, takže jsme třeba spali v rozbourané místnosti na zemi ve spacáku, nebylo tu ještě topení (bylo to v říjnu), kosa jak blázen, netekla teplá voda a chodili jsme do práce…takže někdy jsme se prostě osprchovali ve studené vodě, jindy jsme poprosili sousedku a někdy zas šli do lázní si zaplavat a osprchovat se v teplé vodě :lol:…peníze našetřené jsme neměli, tak něco málo jsme si půjčili a zbytek lepili z výplat, prostě paráda :mrgreen:
Přístavbu jsme nestavili hned, ale až časem, taky jsme zbourali tu příšernou zelenou garáž na rozpadnutí a ten děsný smradlavý zahradní domek a postavili si přístřešek na auto a malou zahradní boudičku a vlastně furt tu něco kutíme :) No a do toho řešíme, že si stejně postavíme nakonec barák na vesnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
7.11.12 11:55

Holky, :mavam:.
Kdysi jsem tu psala, tak se mi diskuze aktivovala a jak píšete o půldomcích, tak mi to nedá. :lol: Taky jsme jeden koupili ( @kanka80 relativně blízko vás - jen kousek směrem k městu) a rekonstruovali a přistavovali svépomocí. U nás to byla vyloženě ruční práce, protože je to mezidomek bez příjezdu… :roll: Ale po dobu rekonstrukce jsme v tom alespoň nebydleli…
Ale jinak jsme spokojení, bydlí se nám dobře - ale, Loci, jsme na tom podobně, bydlíme šestý rok a pořád doděláváme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
7.11.12 12:08

@locika No to jste měli teda fakt náročné!!!My bydlíme v mém bytě 1+1, který pak pronajmu, ale je to na prd furt dojíždět, takže to bude lepší, až tam budem bydlet a dodělávat to :palec: @Alichi No a mezidomek bez příjezdu jsme při prohlížení domků úplně vyškrtli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.11.12 13:07

Ahoj holky,
kanka: rekonstrukce to je vdecne tema :-) my jsme teda staveli komplet od zacatku, ale taky to porad neni hotove. Manzel nema cas, taky si chce nekdy odpocinout a ja toho s malym moc neudelam..tak vzdycky rychle rychle na neco maleho udelat nez se vratim z venku :-) A co mas za pejsky (myslim rasu), ze takhle pomahaji? to budou stastni, ze pujdou z bytu do domku se zahradou..
locika myslim, ze i Norikovi by se tam libilo. Jsou tam deti opravdu ruznych povah, nekteri jen sedi a hledi :-) jini litaji jak certi :-) Peta je neco uprostred, ze zacatku byl taky trosku divocejsi, ale zacina se tam vzdy stejnym ritualem a to ty deti zklidnilo. Ze uz vi co maji cekat. Je to fakt fajn, chtela bych pokracovat i dalsi pololeti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová