Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
8.11.12 15:49

Filutko, vy s malým chodíte do yamahy? taky jsme nad tím přemýšlely, ale narazila jsem na to pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.11.12 11:35

@filutka Ahojky, mám skoro 13letou zl. retrívku a 8měsíční kříženku labradora s borderkolií. V lednu mi umřela rotvajlerka na nádor :,( ta měla 11 a půl roku, tak jsem si pak pořídila štěně ;) a už ji taky zaučuju u dětí :palec: Obě strašně moc milujou lidi a hlavně děti, takže to je super :palec: Teď do toho všeho jsem našla ještě kotě, tak máme doma trochu zvěřinec :D No jinak mi bývá čím dál víc špatně a jsem protivná na celý svět, všechno mě štve, ach ty hormony mi dávají teda zabrat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
9.11.12 15:57

tuptup: taky jsme k tomu prisli na posledni chvili. puvodne jsem se prihlasila do sedmikrasky na cviceni, ale tri dny pred zacatkem kurzu mi volali, ze je malo deti a ze me presunou na pozdejsi hodinu. To mi ale maly zrovna chodil spat, tak jsem se na to vykaslala a jeste na rychlo zkusila Yamahu. Chodime na Jiznaky. Ze zacatku z toho byl maly vypleskly, chvili neposedel, ale ted uz se mu tam libi, vi co prijde, i deti se tam „zkamaradili“. Je nas tam asi 8 a je to fakt parada. Chodime teda do Robatek, pak se to nejak posunuje podle veku deti..ale divala jsem se, ze ta vyssi skupina je v rozmezi 1,5-4 roky, tak nevim, jestli to neni uz hodne velky rozptyl, maly by mel akorat tu spodni hranici..je ale fakt, ze se snazi vytvaret skupinky tak, aby si deti byli vekove blizko..
kanka: takze ty pejsky cvicis sama? jak jsi k tomu vlastne prisla? my jsme doma meli psa, ale byl to rozmazlenec :-) vychova nulova a musim rict, ze jsme casto litovali, ze jsme nebyli prisnejsi..ponauceni pro priste :-) Jj, hormony umi s clovekem zamavat :-) ja jsem to teda ze zacatku moc nevnimala, spis az ve tretim trimestru, to mozna ale byly spis nervy…bydleli jsme u nasich, pak jsme se stehovali do bytu k brachovi, pritom se stavel barak..no, jsem rada, ze je to za nama :-))
Jsem ted zase nemocna, vratilo se mi nachlazeni z minuleho tydne ale teda v dvojnasobne davce. meli jsme jet k tchyni na oslavu, ale nejspis to budem rusit..a co vy a vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.11.12 22:51

@filutka No cvičím skoro sama. Chodila jsem i na cvičák, ale velkou roli hraje to, že je máme doma a né odstrčené venku v boudě :palec: takže jsou pořád s nama, povídáme si s něma, mazlíme a trénujeme :) Já o víkendu budu v práci, takže nic záživného :think: Volno mám pondělí a úterý, tak možná oběhnu nějaké těhuobchody, potřebuju už sehnat nějaké kalhoty, sice jsem teprve v 9týdnu, ale v ryflích se mi už nechce stahovat břicho :mavam: Dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
10.11.12 09:39

@kanka80 kam jsi chodila na cvičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.11.12 10:31

@Pep@e S těma staršíma jsem chodila před 11lety na Vršavu a s tou menší chodím na Mladcovou, ale naposledy jsme tam zmokly a už je zima, tak už nechodíme, abych se nenachladila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
10.11.12 10:38

@kanka80 tak to jsme se potkat nemohly :), já chodila na Vršavu před 18 lety /bože :D/ a pak před 5ti lety, a souběžně už šestým rokem chodím (teď ovšem sporadicky) na Příluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.11.12 11:16

@Pep@e Ale na Příluku se myslim cvičí jen obrana :nevim: Na tu Mladcovou chodíme na poslušnost. Jinak asi nebude už čas ji nějak jinak cvičit, ikdyž je hodně chytrá (asi to jsoou ty borderčí geny :palec: ) Učím ji hodně povelů z tančení s pejskama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
10.11.12 11:22

@kanka80 Na příluku se obrana nedělá vůbec, maximálně když se sejde víc lidí a společně si objednají figuranta. Tam se dělá právě poslušnost a agility ;). Jsou tam i holky co se dost věnují záchranařině atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.11.12 12:30

@Pep@e Aha, no záchranářina mě jednu dobu taky zajímala, ale cvičit se jezdí do Brna na sutiny a to je daleko :think: A Ty se věnuješ s pejskama čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
10.11.12 13:09

@kanka80 No pokud vím tak holky z Příluku nejezdí trénovat až do Brna..Já dělám sportovku, ale v poslední době se věnujeme víc loveckému výcviku. Krom toho jezdíme na výstavy a chovám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
11.11.12 12:13

@Pep@e A to máš stafordíky? nejde to na fotce moc poznat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
11.11.12 15:14

@kanka80 jo chovám staforšírské bulteriéry a máme doma i fenku výmarského ohaře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.11.12 15:58

Ahojte maminky a těhulky ze Zlínka :mavam: Jak se daří? Mě nic moc, pořád mi je dost špatně a kontrola až ve středu, tak snad bude vše ok :nevim: Prý se to po 12týdnu změní a bude zas líp, tak doufám, že dr. má pravdu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.11.12 21:43

Ahojky… ani lizatka nezabiraji? :think:

Jj.. me bylo pak uz dobre… az na posledni trimestr :lol:
Hlavne, ze je jinak vse ok… nevolnost prejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek