Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
28.10.12 22:18

Locika: jdeme ve středu do Domina, pokud bude Madlenka zdravá tak to zkusíme (na 9) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
28.10.12 22:23
@Pep@e píše:
Locika: jdeme ve středu do Domina, pokud bude Madlenka zdravá tak to zkusíme (na 9) :mrgreen:

Takže středy budete pravidelně chodit na cvičení do Domina? Ta herna je i v úterý, jak jsem psala, ale nevím, jestli zrovna teď v úterý mi nepřijede na návštěvu kamarádka…ale jinak klidně v úterý, když ne toto, tak to další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
28.10.12 22:26

Locika: jj zatím budeme chodit ty středy cvičit, je to pro ni zase něco nového. U nás je hernička v úterý, tam chodíme taky :), čím víc dětí tím líp. My jsme pak ještě Barčou byli s děckama asi hodinku venku, prckové se unavili a bylo to moc fajn :). Jen doufám že nebude moc velká zima a sníh..nemáme nepromokavé rukavice (jen pletené)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
29.10.12 08:55

:lol: :lol: :lol: to mas pravdu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
29.10.12 10:47

Holky a ctvrtek by se vam nehodil? uterky a stredy nemame cas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 10:53
@filutka píše:
Holky a ctvrtek by se vam nehodil? uterky a stredy nemame cas..

Filu, ta herna je tam právě jen v úterý a ve středu…ale tak můžeme ve čtvrtek zajít třeba někam jinam :-) Nevím kam, třeba do Slunečnice? :think: Jinak moc nevím, kam se dá jít v takovém počasí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.10.12 11:05

@filutka Jj, první miminko :hug: Zitra už konečně ultrazvuk :) tak budu vědět víc a budu to mít konečně potvrzeno i od doktora, né jen z testů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.10.12 11:10

@locika Ahojík, díky za gratulaci ;) ještě nevím pořádně co a jak, tak doufám mě doktor zitra zasvětí a ultrazvuk dopadne dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 12:32

@kanka80 Tak to jsi teda v úplném začátku jo? :potlesk: Závidím, já už se blížím do finiše a už teda je to hodně znát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.10.12 12:44

@locika teď mě napadlo..mluvíme obě o Dominu v Otrokovicích? Protože tam je herna (bez cvičení) v pondělí a pátek od 8-13hod..ve středu je tam to cvičení (klubíčko)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 13:02

@Pep@e Já jsem vůbec nemluvila o Dominu :mrgreen: Ale o herně v tom kostele na Jižňákách :D Tam je jen v úterý a ve středu od 8:30 do 11:30…do Domina nechodíme ani v Otrokovicích, ani ve Zlíně :D Já bych i chodila s malým někam cvičit, ale vzhledem k tomu, že za chvíli zas budu rodit, tak se mi už fakt nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
29.10.12 13:05

@locika : :)) aha tak to jo. Se mi zdálo že je něco špatně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.10.12 13:06
@Pep@e píše:
@locika : :)) aha tak to jo. Se mi zdálo že je něco špatně :)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
29.10.12 13:27

@locika Jj, na začátku, tak jsem trochu ve stresu a je mi skoro pořád špatně od žaludku :,( Zítra se konečně dozvím zda je všechno v pořádku a doufám budu klidnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
29.10.12 20:33

kanka: jeee, kdyz si vzpomenu, jak jsem byla taky nervozni, aby bylo vse v poradku :-) casto na to vzpominam kdyz maly radi :-))) dej nam pak vedet, co ti Mudr rekl..
locika: aha, tak to jsem nevedela, ze jen ut a st..
A co beruska na Kvitkove, nevite jak to tam chodi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová