Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Locika: jdeme ve středu do Domina, pokud bude Madlenka zdravá tak to zkusíme (na 9) ![]()
@Pep@e píše:
Locika: jdeme ve středu do Domina, pokud bude Madlenka zdravá tak to zkusíme (na 9)
Takže středy budete pravidelně chodit na cvičení do Domina? Ta herna je i v úterý, jak jsem psala, ale nevím, jestli zrovna teď v úterý mi nepřijede na návštěvu kamarádka…ale jinak klidně v úterý, když ne toto, tak to další…
Locika: jj zatím budeme chodit ty středy cvičit, je to pro ni zase něco nového. U nás je hernička v úterý, tam chodíme taky
, čím víc dětí tím líp. My jsme pak ještě Barčou byli s děckama asi hodinku venku, prckové se unavili a bylo to moc fajn
. Jen doufám že nebude moc velká zima a sníh..nemáme nepromokavé rukavice (jen pletené)
Holky a ctvrtek by se vam nehodil? uterky a stredy nemame cas..
@filutka píše:
Holky a ctvrtek by se vam nehodil? uterky a stredy nemame cas..
Filu, ta herna je tam právě jen v úterý a ve středu…ale tak můžeme ve čtvrtek zajít třeba někam jinam
Nevím kam, třeba do Slunečnice?
Jinak moc nevím, kam se dá jít v takovém počasí…
@filutka Jj, první miminko
Zitra už konečně ultrazvuk
tak budu vědět víc a budu to mít konečně potvrzeno i od doktora, né jen z testů ![]()
@locika Ahojík, díky za gratulaci
ještě nevím pořádně co a jak, tak doufám mě doktor zitra zasvětí a ultrazvuk dopadne dobře ![]()
@kanka80 Tak to jsi teda v úplném začátku jo?
Závidím, já už se blížím do finiše a už teda je to hodně znát ![]()
@locika teď mě napadlo..mluvíme obě o Dominu v Otrokovicích? Protože tam je herna (bez cvičení) v pondělí a pátek od 8-13hod..ve středu je tam to cvičení (klubíčko)
@Pep@e Já jsem vůbec nemluvila o Dominu
Ale o herně v tom kostele na Jižňákách
Tam je jen v úterý a ve středu od 8:30 do 11:30…do Domina nechodíme ani v Otrokovicích, ani ve Zlíně
Já bych i chodila s malým někam cvičit, ale vzhledem k tomu, že za chvíli zas budu rodit, tak se mi už fakt nechce ![]()
@Pep@e píše:
@locika :aha tak to jo. Se mi zdálo že je něco špatně
@locika Jj, na začátku, tak jsem trochu ve stresu a je mi skoro pořád špatně od žaludku
Zítra se konečně dozvím zda je všechno v pořádku a doufám budu klidnější ![]()
kanka: jeee, kdyz si vzpomenu, jak jsem byla taky nervozni, aby bylo vse v poradku
casto na to vzpominam kdyz maly radi
dej nam pak vedet, co ti Mudr rekl..
locika: aha, tak to jsem nevedela, ze jen ut a st..
A co beruska na Kvitkove, nevite jak to tam chodi?