Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky..jen to zkouším..ale najde se tu někdo z Blatné (u Strakonic) a okolí …Olina a Ondřej
Ahoj,
jsem z Březnice, to je 20km od Blatné směr Příbram.
Šárka
Jé nečekala jsem že se někdo tak brzy ozve …Březnici znám ..manža tam má babičku a také jeho teta tam má barák - na víkendy
Jo to tam i jezdíme, ale většinou je program tak nacpaný - je jich tam moc a my také vetšinou jezdíme s tchánovci , že na nic jiného čas ani nemám … ![]()
ahojky …do nového roku přejem jen samá pozitva …jsem mobilní a tak si mohu udělat výlet i sama a navštívit Březnici jen s Ondřejem …
Ahoj holky, sice bydlím v Praze, ale máme chalupu v Sedlici (je to asi 6km od Blatné). V Blatné máme příbuzné ![]()
Ahojky ..já z Blatné pocházím, ale teď jsem se přivdala do Mirotic (asi 15 km od Blatné) ..ale do Blatné se budem tak za rok opět vracet (doufám v to ..teď bydlíme s tchánovci
) …my zase máme příbuzné v Praze ![]()
Ahoj, já pocházím z Blatné a jezdím tam k našim. Už se tam zase těším
. Chodíš do MC Kapřík? Ségra tam chodí s malou (2roky).
Ahoj,sice bydlím trošku dál,ale zas tak daleko ne.Jsem ze Sušice.Tak kdyby byl někdy naplánovám nějaký srazík,zas tak daleko to není ![]()
Ahoj, najde se tu ještě někdo z Blatný a okolí? Nebo už sem nikdo nechodí? Já jsem z Buzic(4 km za Blatnou).
Lucka a Matyášek
Ahoj, tak ještě zkouším oživit diskuzi, jestli se tady nenajde někdo z Blatný a okolí ![]()
Ahoj, tak ještě zkouším oživit diskuzi, jestli se tady nenajde někdo z Blatný a okolí ![]()
Ahojky ..jsem přímo z blatné, jen děti už mam větší a v srpnu mi končí MD