Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojík maminky. Bydlím v Roztokách u Prahy, kousek od místního úřadu. Kdo je odsud, ví kde to je.
Bydlím tady asi rok, no, o něco déle, ale vůbec tu nikoho neznám, mám syna, teď mu je půl roku, rozen 3.6.2007 a hledám maminku na společné procházky s kočárkem, samotnou mě to moc moc moc nebaví. Možná časem i něco víc, třeba občas kafe a tak, ale hlavně ty procházky. Jsem obyč holka, žádné fintění před zrcadlem, hlavní je pro mě malej, já stahnu vlasy do culíku nahodím bundu a jdu. Moc prosím najde se nějaká???
![]()
Ahoj divoká Kačko ![]()
jsem taky z Roztok, ul. 17. listopadu, jsme sice starší - Ríšovi bude v lednu dva a půl, procházkám v kočáru už moc nedáme, spíš jezdíme na motorce ale to neznamená, že bysme si někdy nemohli dát dopoledne sraz třeba u pekárny a můžeme se jít projít nebo když bude hezky, tak jít na hřiště a pokecat. Jedna z mojich známých taky tady z Roztok má menší mimčo, tuším kolem roku, a taky tu skoro nikoho nezná, ta určitě ještě kočárkové procházky dělá, tak vás můžu zkusit dát dohromady ![]()
Kdyžtak mi napiš na gina777@seznam.cz a dohodneme se ![]()
Jana
Gina - No to by bylo super, budu moc ráda, určo se ozvu. O víkendu čas nemám, ale v týdnu většinou jo, tak to mám radost že se tu někdo našel a že tu snad konečně někoho poznám. ![]()