Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, vím že už tu bylo více takových témat a deníčků Ostravaček, ale přesto:
Jsem maminka 22let, mám 8měsíční holčičku a čekám druhé miminko (červenec 08) Hledám kamarádky z Ostravy-Poruby nebo blízkého okolí, které jsou na MD, nejsem moc sportovně založená
, ale jinak přátelská osoba, mám ráda orientální a latinsko-americké tance a spoustu jiných věcí. Ráda bych někoho na společné procházky, pokec, kafíčko nebo čajíček, posezení, debatění o ratolestech apod. Hledám spřízněnou duši abych pořád neseděla doma. Přistěhovala jsem se před 3 roky a stále nikoho moc neznám ![]()
tak se ozvěte vy, kdo taky hledáte ![]()
Ahoj Zuzko, škoda, že jsi přestala psát do deníčku…mmch srazíkujem i s holkama, co jsou i z větší dálky, třeba Brušperk, Bohumín…ne tak často, ale občas si to zařídí
A Poruba není zas tak daleko. Ale chápu, že na dopolední procházky nebo kafíčko by byl lepší někdo z blízkého okolí. Tak snad někoho najdeš ![]()
Jo, máš pěknou holčičku, nedávno mi přišly mailem fotky ![]()
P.S. Heslo: Adash ![]()
Ahoj Fifiku,
jak je ten svět malej… Adash je si všude ![]()
do deníčku bych psala ráda ale nestíhám to číst…
snažím se, ale někdy se toho napíše tolik, že to fakt nedám. Ale ráda si vás čtu, např. minulý deníček s vánočním tématem byl moc super…
já se tam zase někdy ozvu…
snad se mi povede taky najít někoho kdo je z Poruby…
díky za vzkaz ![]()
Ozvi se, už jsme si říkaly, kam jsi zmizla… ![]()
Jo, na zkoušku maminek s dětmi jsem taky nemohla dorazit, byla jsem po operaci, ale jestli se tato akce bude někdy v budoucnu opakovat, možná se potkáme ![]()
Měj se hezky.
Ahojky,bydlíme kousek od ostravy, můžeme se k Vám připojit?
v porubě taky bydlím cca 3 roky v okolí znám akorát jednu mamču s mimčem a to je tak asi vše… ![]()