Mníšek pod Brdy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
85
9.11.07 13:26

Mníšek pod Brdy

Ahoj,

před pár měsíci jsme se přistěhovali do Mníšku. Moc se nám tady líbí , ale nikoho tu jěště neznám. Mám skoro 3 letého kluka.
Ráda bych se sznámila s nějakou maminkou, na prochajdy a tak. Taky bych uvítala nějaké info o mateřském centru , jestli tady je a jiných aktivitácj pro děti.

Krásný den Elen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
85
29.11.07 13:21

posouvám nahoru:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
28.4.11 15:49

Ahoj, pravděpodobně se už brzo budeme taky stěhovat do Mníšku, najde se tady nějaká maminka, co tam bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
28.4.11 16:42

Ahoj. V Mníšku bydlíme témeř 2roky. Ale taky tady nikoho neznám. Pracovala jsem v Praze mám tam všechny kamarády. Maminkou budu o dzáří. Jinak se mi tady moc líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
28.4.11 20:38

jé, to je super, že se někdo našel. My máme předběžně domluvený domeček k pronájmu, tak snad to i výjde.
Vůbec nevadí, že budeš mít mimíska až v září, však se na zahradě dá posedět i tak, nebo zajít na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.4.11 09:35

ahojky,taky jsem se nove pristehovala do minsku,mam 4mesicniho Adamka a rada bych se seznamila s nejakou maminkou na prochazky,povidani atd.,nikoho tu neznam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.4.11 11:15

Tak já tam zatím ještě nejsem, ale ráda tě poznám. Já mám skoro dvouletého chlapečka. :-)
Holky a jak je to tam s dostupností do Prahy? Myslím autobus nebo vlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.4.11 12:11

Já potkávám davy maminek, úplně překočárkováno. Viděla jsem už i 2těhulky ale na emimi všechny diskuse mrtvé. Tak díki julima že si jednu z nich oživila. :kytka:

Dostupnost je výborná. Jezdí autobusy se Smíchovkého nádraží. 317, 320, 321 podle špičky, od 4hod.
6-8 myslím že i po 10min
8-9 3× za hoďku
9-15 2× za hoďku
15-17 3× za hoďku
17-20 2× za hoďku
20-24 1× za hoďku
poslední do Prahy myslím 23:30, do Mníšku 0:35
O víkendu je to horší :-(

Je to 3.pásmo PID

x-juliet: Kdyby ti na procházky stačila těhule mám vycházky 13-18. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.4.11 12:30

julima- spojeni je oki,busy ze smichace,jak pise hemera:-),blby je,ze nevis,kdy prijede nizkopodlazni:-(

hemera-urco bude stacit,budu rada a vsak budes mit mimco brzo u sebe:-) kdy mas termin a vis,co to bude a jmeno? to tehu tak rychle utece,aspon ted mi to tak pripada. ja ted jeste pendluju mezi prahou a mniskem,protoze jsme se prestehovali do novostavby a nemame kuchyn,lednici,sporak… takze vikendy s manzelem tam a pres tyden u mamky v praze. ale snad do 14 dnu kuchyn bude a muzem se domluvit:-)

urco i s julimou,aspon bude mit adik kamarada:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.4.11 12:39

taky jsem videla celkem dost kocarku,ale nejsem ten typ,prijit a rict-ahoj,jsem ta a ta a muzu se pridat? :-)) myslim,ze je v mnisku i nejake materske centrum,ale to az bude adam vetsi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.4.11 12:45

julima-uvidis,ze se ti v mnisku bude libit,ja to mam nejradsi na Skalce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
29.4.11 13:14

ten rozdíl mezi nízkopodlažným a obyč jsem si vůbec neuvědomila. :oops: Já je doteď neměla ráda, mi přišlo že je tam míň místa a menší okínka, a že je takový skleník na kolesách.

TP mám až 11.9. Pohlaví ješte nevím. Na 1 sone VV bylo otočené zádičkami a překřížené nožičky. A možná by to ani nebylo 100%ní. Na 2. sono VV jdu až 11.5. A moje dr. dělá UZ jenom pár vteřin. Tak uvidím jestli ho ta stydlivost přejde. Za testy pohlaví nechci utrácet. Mě je to v podstatě jedno a růžovou moc nemusím, tak s výbavičkou problém nebude.

Chodím na cvičení do Dobřichovic a tam mají i plavání pro miminka. Myslím že školky jsou 2. O MC zatím nic nevím.

A mám i vyhlídnutou tuhle pani doktorku .

Jinak domečky závidím, snad se taky k nějakýmu dopracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.4.11 13:25

No to je super, jsem se trošku bála, aby tam něco jezdilo. Ale tohle je fakt často. Nízkopodlažní bus je fajn, když se jede s kočárem. Ale u nás se mí ještě nestalo, aby mi někdo nepomohl. A když byl prázdný autobus, pomohl řidič.

Našla jsem si stránky města a o nějakém centru tam psali. Tak snad v zimě, až bude hnusně.

x-juliet co je na Skalce?

hemera taky nemusím růžovou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5126
29.4.11 13:27

hemera jo a tu paní doktorku ti někdo doporučil?
x-juliet a ty chodíš ke komu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
29.4.11 13:35

uvidis,az budes mit kocar,jak ti bude nizkopodlazni pripadat super:-)))
me teda taky vzdycky nekdo pomohla,ale nizkej mam radsi:-)

my taky nemame baracek,koupili jsme byt,jestli ti neco rika ten novy komplex u ZS. mat.skolky jsou dve,ta druha se stavi,tam u nas(nebo teda uz treti?:-). doktorku mam v praze a jsem s ni spokojena,tak asi menit nebudu. ale na to plavco bych chodila taky.

tak snad se ukaze nebo prekvapko:-))
nam se adam taky neukazal ve 20tt,pak 3D na 75proc.holka a ve 31tt na 100proc.kluk. :-) ja si teda prala holcicku,moc,ale ted uz me to vuuubec neva,treba priste:-)

julima-to je takova vyhlidka v lese nad Mniskem,je tam kostelik,klaster,mistecko na piknik,stanek s obcerstvenim… moc hezky:-))

jinak ja jsem Andrea a jak jsem psala,muj zbojnik je Adam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová