Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHoj,
ja momentalne nebydlim v Prostejove, ale v Brne,
jinak jsem tam kazdy vikend.
FIK
Ahojte, manžel dostal pracovní nabídku do Prostějova, a tak zvažujeme… zajímalo by mě, jak se v Prostějově bydlí.. Máme 2 rošťáky 4 letého, který chodí do školky a ročního, se kterým jsem na rodičovské dovolené.
Děkuju moc za odpovědi:-)
Školek je tady dost, ale bývá dost narváno, takže nevím - mužete mít štěstí, ale taky nemusíte
dětská hřište tu jsou…je tu dopravní hřiště, jsou tady dětské herny dvě a třetí se bude otevírat. Bazén jak krytý tak i venkonví tady je. Zimní stadion taky - někdy se bruslí i v létě…je tu mateřské centrum kde jsou ruzné aktivity s maminkama a tak
Zaměstnanost nic moc..spíše nic než moc..max Olomouc nebo dojíždění až do Brna..ale záleží co děláš, dá se najít i v PV
je tu tesco, kaufland, spar, hm, ca i daichman, je tu dráčík, pompo atd
cvičení tady je dost, to si určo vybareš..
jo ještě tu je i nějaké dětské lanové centrum..je to tu celkem klidné město..( vadí mi hodně cyklistů ( kteří nejezdí po cyklosteszkách - jsou všelijak ověnčení taškama, hulkama atd..PV se říká malý Honkong kvuli hromadě cyklistů jak v létě tak v zimě ), a vadí mi MHD - je celkem nedořešené a některé linky nejezdí všude, ale jinak se to dá. Taky jsem přistěhovalec
Příspěvek upraven 16.01.14 v 14:27
Jj, řekla bych, že na „malé“ město, jako je Prostějov je tam fakt všechno!
![]()
@Niki Luci píše:
Ahoj je tu někdo z Prostějova?
mám devítiměsíčního chlapečka a nemám s kým dopo chodit na procházky, najde se tu nějaká maminka?
@Niki Luci píše:
mám devítiměsíčního chlapečka a nemám s kým dopo chodit na procházky, najde se tu nějaká maminka?
najdi si na fb skupinu maminky z Prostějova a okolí..