Blatná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4246
17.5.12 12:55

Tak oživuju diskuzi, jestli se tady ještě nenajde nějaká kamarádka na kafčo z Blatný a okolí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.5.12 20:10

Heeej, to jsem ani nevěděla, že je tu tahle diskuze. Já jsem z Kadova. A taky by se hodila nějaká spřízněná duše, protože jsem přistěhovalkyně a moc lidí tu neznám. (V Blatný nikoho, tady na vsi akorát přítelovo příbuzenstvo + pár dalších…) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
17.5.12 20:22
@Vivik píše:
Heeej, to jsem ani nevěděla, že je tu tahle diskuze. Já jsem z Kadova. A taky by se hodila nějaká spřízněná duše, protože jsem přistěhovalkyně a moc lidí tu neznám. (V Blatný nikoho, tady na vsi akorát přítelovo příbuzenstvo + pár dalších…) 8)

Tak já jsem taky přistěhovalkyně, konkrétně v Buzicích, jestli víš, kde jsou… Taky tu mám jen rodinu přítele a důchodkyně, sice tu jsou asi dvě maminky, ale ty už chodí ven spolu a do „party“ už neberou. Jsem ráda, že jsi napsala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
17.5.12 21:02

Ahojky ..koukám, že obě z Blatenského okolí a náplavy :-) ;) ..já jsem přímo z Blatné, ale mám už podstatně větší děti než vy dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
17.5.12 21:19
@jezinka píše:
Ahojky ..koukám, že obě z Blatenského okolí a náplavy :-) ;) ..já jsem přímo z Blatné, ale mám už podstatně větší děti než vy dvě

Jj, náplavy :mrgreen: Jinak já jsem původně z Klatov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
18.5.12 11:35

Já z Písku. Tak bychom mohli někdy v Blatný udělat slezinu, co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
18.5.12 13:14

To by jsme mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.5.12 21:32

Tak kdy, kde, s dětma, bez dětí? 8) Já jsem pro některý čtvrtek nebo pondělek, to můžu spojit s knihovnou, akorát tenhle týden s sebou nemůžu nikam tahat malou, v úterý jde na očkování, tak nevím, jestli zase nebude mít horečku a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
20.5.12 10:55
@Vivik píše:
Tak kdy, kde, s dětma, bez dětí? 8) Já jsem pro některý čtvrtek nebo pondělek, to můžu spojit s knihovnou, akorát tenhle týden s sebou nemůžu nikam tahat malou, v úterý jde na očkování, tak nevím, jestli zase nebude mít horečku a tak.

Já zase budu moc jen v pátek, nebo o víkendu, páč přes týden nemám hlídání. A nebo teda přes týden odpoledne. A nechtěli by jste dát sraz v Buzicích? Máme tu prima hospůdku, můžeme si dát vínko, posedět, pokecat… Eventuelně by vás ten můj rozvezl domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.12 14:19
@Aleeza píše:
Já zase budu moc jen v pátek, nebo o víkendu, páč přes týden nemám hlídání. A nebo teda přes týden odpoledne. A nechtěli by jste dát sraz v Buzicích? Máme tu prima hospůdku, můžeme si dát vínko, posedět, pokecat… Eventuelně by vás ten můj rozvezl domů :mrgreen:

Jo, koukám na mapy, a Buzice jsou na druhou stranu od Blatný, než Kadov. :think: Tak eventuálně by to šlo, ale pro mě by bylo snazší se dostat do Blatný, klidně odpoledne, na dni nějak ani nezáleží. Já mám zase právě chlapa, co je případ sám pro sebe, to kdyžtak potom ho zdrbu, ale jedná se o to, že není moc nakloněnej tomu, abych někde lítala, takže bych malou asi musela vzít s sebou… v Blatný by se dalo sednout někam na zahrádku, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
20.5.12 15:08
@Vivik píše:
Jo, koukám na mapy, a Buzice jsou na druhou stranu od Blatný, než Kadov. :think: Tak eventuálně by to šlo, ale pro mě by bylo snazší se dostat do Blatný, klidně odpoledne, na dni nějak ani nezáleží. Já mám zase právě chlapa, co je případ sám pro sebe, to kdyžtak potom ho zdrbu, ale jedná se o to, že není moc nakloněnej tomu, abych někde lítala, takže bych malou asi musela vzít s sebou… v Blatný by se dalo sednout někam na zahrádku, ne?

V blatný je cukrárna se zahrádkou, tak by jsme kdyžtak sedli tam. Klidně vem malou sebou. Ve čtvrtek letíme do Anglie na 5 dní, tak kdyžtak by jsme se sešli až se vrátíme, jestli nevadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
20.5.12 15:57
@Aleeza píše:
V blatný je cukrárna se zahrádkou, tak by jsme kdyžtak sedli tam. Klidně vem malou sebou. Ve čtvrtek letíme do Anglie na 5 dní, tak kdyžtak by jsme se sešli až se vrátíme, jestli nevadí…

Nevadí, platí… tak to pak přesněji dodomluvíme… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
20.5.12 17:19
@Vivik píše:
Nevadí, platí… tak to pak přesněji dodomluvíme… :mrgreen:

Ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
6.3.13 17:51

Oživuju znova diskuzi. Najde se tu někdo z Blatný a okolí na kafčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
6.3.13 17:55

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

Omlouvam se za OT, ale jsem ze Sedlice a mala se narodila 31.7.2011 :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová