Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
15.11.12 20:31

kanka: u me taky platilo, ze po tom 12. tydnu bylo lip..a to az do konce, spala jsem jak dudek, nohy mi natekly az den pred porodem, nemuzu si stezovat..jeee, jak mi bylo fajn a ta fura casu, co jsem mela :-))))
Jedem zitra do Brna, musim malemu nakoupit zimni veci a neco taky v Ikei, ve Zline je to s detskym oblecenim fakt katastrofa..
A co planujete na vikend? Kanko, doufam, ze zas nebudes hakovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.11.12 20:45

@filutka Ahojky, byla jsem dnes na nákupech a utratila jsem za těhu oblečení 3tisíce 8o ale mám aspoň skoro komplet výbavu :palec: To je těžké, když se otěhotní na zimu, ale zase mimi na léto neni špatné, nebudu ho muset balit do fusaku :D O víkendu opět práce :? ale už přemýšlím, že s tím seknu bo mi bylo teď poslední dva dny dost šoufl :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.11.12 13:51

kanka: jj, jsou to palky, u nas ted boticky na podzim a zimu sly rychle po sobe, tak taky mazec..mimco na leto planuju to dalsi :mrgreen: ale clovek mini…
pred chvili nam odjela navsteva, budouci maminka jela na posledni navstevu rodiny na Moravu, termin ma 12.12. a bylo krasne videt jednak to brisko ale hlavne to teseni se na miminko :-) maly spi, pak jdem jeste poprat dedovi ka narozeninam (92 let) a zitra jestli nasi pohlidaji maleho, tak zajedem do hrackarstvi pro vanocni darky, at uz to mame hotove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.11.12 11:05

Ahoj holky, tak jen takova perlicka, kamoska, co od nas odjela hned druhy den porodila. jsou v poradku, miry jak u donoseneho mimca, jsem byla v soku, jak se to vsechno zmenilo..jeste jsme se bavily, ze nema vyprane a prichystane veci ani postylku, ze to zacne delat jak se vrati ted po vikendu domu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.11.12 14:34

@filutka Ahojky, mám po prohlídce :mavam: Fotečka jak z časáku :palec: malé mimi má necelé 4cm a už se umí správně natočit na focení bo máme na fotečce i ručičky a nožičky :palec: Za 14dní jdu na Oscara, tak ještě uvidíme jak dopadneme tam :think: A už jsem konečně dostala i průkazku :dance: Dnes jsem 10+4 a termín porodu mám 15.6. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.11.12 19:14

Gratuluju… :) - k fotecce i prukazce… :)

Kamaradka taky ted porodila holcicku :) - ani jsem nevedela… :)

Tak my dnes po 9 mesicni prohlidce - jen porad nechce jist - uz me z toho solidne hrabka… fakt nvm uz co varit ci kupovat… :nevim: :,(
A hlady ho taky nechci nechavat… :nevim:
aspon kdyby chtel UM… :,(

Se zblaznim… :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
21.11.12 20:17

Ahojky, přikládám fotečku z ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
22.11.12 10:32

kanka: to je opravdu zazrak, ze v podstate z niceho vznikne clovek. divala jsem se na fotku a mam takovy pocit, ze to bude chlapecek :-) nechces si vytvorit metrik?
Salme: jee, to jsem nevedela, ze ma maly problem s jidlem..a dr. ti nic neporadila? U nas je to spis naopak, maly by snedl mamu i tatu :-), taky mel v roce skoro 12kg, cizi lidi mi rikaji, jaky je to cvalik tlustoucky apod., to ale neni pravda, je trosku baculatejsi v obliceji a to vytvari dojem, ze je tlusty. bych vrazdila za ty komentare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.11.12 13:42

Doktorka mi rekla, ze par veci muzu zkusit, ale zatim nic nefunguje… maly pribira krasne… ted ma v 9 mesicich 9,5 kg a 73,5 cm… :potlesk: :nevim:
Ale to jidlo je des… :evil:

Ale filutka - vim o cem mluvis, lidi chodi a taky rikaji o malym ze je tlustoucky… mam co delat abych se udrzela… co si o sobe mysli… to je pekne hnusny neco takovyho rikat…
Nas prcek ma uzasne kulatej oblycej a dve brady (po me - pry rodovy znak)… :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.11.12 13:43

kanka - to je uzasny videt jak pomalicku roste… pamatuju si, ze bych nejradsi byla na UZ min. kazdy tyden… abych videla jak postupne roste…
krasna fotecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
22.11.12 14:12

Děkujeme za lichotky :oops: a jaký metřík myslíš filutko? No já si na netu zadala moje narození a narození přítele a vycházel taky kluk :) ale asi to bude pěkný cvalík, když je už teď tak velký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
22.11.12 19:22

salme: takze maly pribira v pohode, ale neco do nej nacpat je narocne? mozna bych ho nechala trochu vytravit, pak to treba slupne hned a zjisti, ze je to vlastne fajn, dat si nejaky dlabanec :-)))
kanka: myslela jsem metrik, ktery se ti zobrazi pod tvymi prispevky, odpocitava se tam treba cas do porodu nebo potom vek ditete…jen abysme meli prehled :mrgreen:
Dneska u nas bude nejspis krusna noc, maly po nemoci najel na svuj nespaci rezim u nas v posteli, tak ho chci nechat v postylce a jen chodit konejsit, protoze fakt uz nemuzu, jsem unavena jak po nikdy nekoncicim flamu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.11.12 20:53

filutka - to uz jsem zkousela… a nic… 3 lzicky a konec… ale pokud mu das neco co on rad, tak to breci, ze to je des… jinak 3 lzicky a koncime… :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
23.11.12 10:24

Hm, tak to já vůbec nevím jak se takový metřík zadává :nevim: :oops: Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
23.11.12 13:48

salme: tak to je fakt na palici!
kanka: klikni treba na ten muj metrik a to te dovede na stranky, kde si vse vyberes, pak na konci zkopirujes uvedenou adresu do sveho profilu na emiminu a je to.
Ach jo, maly je opet nemocny. Je to kazdy mesic, se z toho zblaznim. V noci uz chrcel, plny nos, davil se jak mu to stekalo do krku. od jedne do tri jsem s nim byla vzhuru, poradne usnul az v sest. Po obede uz mel teplotu, takze asi zas nejaka viroza..a to mu davam kapky na podporu imunity..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová