Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám všechny maminy,které bydlí ve Zlíně a okolí a mají doma nějakého mimíska.. ![]()
Jeee, dneska ten Zlin nejak jede. dnes nahodou jsem zabrousila sem, napred do tehulek ze Zlina a ted jste tu jeste vy.
ja pochazim taky ze Zlina, ale ted zijeme v Praze, ale jeste letos se asi vratime do Zlina. mame tam cele rodiny, tak nas to tam tahne zpatky.
Mam 13-ti mesicniho chlapecka. jeste jsem nestacil aktualizovat metrik
hledám někoho na pokec, kam chodíte teď v zimě? mé dítko je ještě malé na nějaké hřiště, tak můžu jen drandit s kočárem a nemám s kým…
jediná kámoška-maminka se mi odstěhovala..
Ahojte maminky!
Zdravím vás taky ze Zlína, já jsem zatím maminka čekatelka a tak vám přeji, aby vám ty vaše miminka dělala jen radost!
Katko ahoj, četla jsem tvůj příspěvek v těhulkách, děkujeme za info!
my jezdivame do Zlina kazdy mesic a vetsinou tam tyden zustavame, at si uzijou i babicky a ja se potkam s kamaradkama. chodivame do Berusky na Kvitkovou. jinak je to ve Zline docela bida, kam se da s malyma detma v zime jit
Katko,a kde na Kvítkové ta Beruška přesně je? a můžu se zeptat na nějaké info?-od kdy do kdy je otevřená a co se tam dá dělat? když tam přijdu sama,ať tam nesedím jak kůl v plotě:)) ![]()
je to vlastne na Sevcovske, primo naproti pekarny. vepredu je bazar s oblecenim a do herny se jde z takoveho dvora-parkoviste. je to hernicka, no, je to spis pro vetsi deti nebo aspon kdyz uz lezou. maji tam skluzavky, bazen s kulickama, trampolinu, ruzne odrazedla, kocarky, hracky. da se tam dat kava, horka cokolada atd. je u toho i telocvicna a tam delaji i cviceni s detma pro tak male deti. tak by ses tam treba mohla prihlasit a s nekym se seznamit.
jinak mam ve zline kamaradku, ktera ma chlapecka narozeneho 14.7. ta tam chodi s nama, ale zatim mu tam jen ukazuje ruzne veci.
Katka: díky moc,určitě se tam někdy zajdu podívat..třeba se s někým skamarádíme ![]()
Jasmine+Natalie: a vy se chodíte bavit kam? nebo jen tak couráte s kočárkama po venku? ![]()