Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mě to ani už nepřijde necelá hodina autobus,nemám řidičák
já stejně budu jezdit do zlína za kamarádkou má pulroční holčičku. ![]()
Raaduska .. my si někdy děláme procházky z Podhoří až do Malenovic
..bo na Podhoří je to samé do kopce z kopce
.
Jinak holky užijte si to dneska i za mě!!! ![]()
právě že jsme se neště pořádně na ničem nedomluvily
. Raaduska a do centra bys nemohla dorazit?chceme se sejít na jižákách v kostele, je tam každý týden sraz maminek s dětma (jako věřící být nemusíš ![]()
Tak já jezdím zatim jen kolem Dřevnice,přes Čepkov k Jižňákům,po městě apod. … ![]()
salme já jezdím jižáky, čepkov, po městě, i do Prštného do cvičení ![]()
Ahoj holky Zlíňačky ![]()
Náhodou jsem natrefila na diskuzi v levém panelu a jsem překvapená, protože jsem mockrát hledala nějaké maminky ze Zlína a vše staré. Tak můžu se k vám přidat do diskuze atd.?
Mám 12měs dceru, tak nevím, zda je k nám někdo věkem poblíž
?
Já jezdím z Podhoří přes Letnou do centra, a nebo dolů do prštného a podél Dřevnice až k Ternu, a někdy vrchem přes Podhoří až do Malenovic
.
stredulinka: jasně že můžeš
. Vítám Tě tu ! Jinak já mám 8 měsíčního prcka.
ahoj holky ,tuptup, pro jakou kategorii deti jsou ta setkani v tom Zline v kostele? Sdcerkou jsem takhle v centrech a baby groups travila hodne casu. Je to pro deti prima, jsou ve spolecnosti. Ted cekame druhe mimi (duben/kveten) a tak bych rada zacala zase vyrazet takhle nekam do spolecnosti
jen jak mi to mimco dovoli …
Ahoj holky,
vítám stredulinku, odkud ses? ![]()
Tak maly ma zanet v ocicku, dostal ATB kapky a masticku, do tydne to snad bude v poradku. Venku ale muze byt je se zavrenou boudickou, coz je tragedie, protoze chce hledet na stromecky ![]()
Tuptup: na jake cviceni ve Zline chodis?
Nelliska: jak se mate u rodicu? Pohlidaji malou, ze si chvili odpocines?
Marthakov, Lenulka: to by byla krasna nahodicka, kdyby jste se potkaly v porodnici ![]()
Holky, kde nakupujete obleceni pro deti?
filutko akorát sem se taky chtěla zeptat kde holky nakupujou pro mrňata